Wkano

Hvordan være ghetto fabulous

Å være ghetto fabulous er så mye mer enn å ha den rette bilen eller den nyeste par Jordans. Det er en gull-diamant-encrusted status i panseret som må nøye vedlikeholdt. Her er Google å være ghetto fabulous.

Trinn

Hvordan være ghetto fabulous. Bryr meg ikke hva andre synes.
Hvordan være ghetto fabulous. Bryr meg ikke hva andre synes.

Ghetto fabulous holdning

 1. 1
  Bryr meg ikke hva andre synes. Du er hvem du er. Del av å være ghetto fabulous lever ditt liv slik du ønsker å leve det. I mange tilfeller vil haters forsøke å bringe deg ned, men ikke la det endring påvirke spillet.
 2. 2
  Vær trygg. Utseendet er fet, så du kommer til å trenge en fet holdning å matche det. Alltid være sikker på hvem du er, hvor du kommer fra, og hva du gjør. Pass på å minne folk på alle disse tingene på en jevnlig basis. Faktisk er det alltid riktig å spørre "Hvem tror du jeg er, (sett inn kraftuttrykk)?" "Hva ser det ut som jeg gjør, (sett inn kraftuttrykk)?" "Hvor tror du jeg kommer fra, (sett inn kraftuttrykk)?"
 3. 3
  Være street smart. For å stige i gradene og å være ghetto fabulous, du kommer til å trenge å være skarp. Det betyr at du kommer behovet for å lære å lese mennesker og situasjoner. Uansett hvor godt du ser, vil folk aldri ser opp til deg hvis du er dum. Men street smart betyr ikke at du trenger å bruke pengene klokt. Bruke penger på designer ting så snart du får lønnsslipp, bare slik at alle vet at du er fabelaktig. Men husk, du bryr deg ikke om hva folk tenker.
 4. 4
  Lære å skrive. Skriver i en ghetto fantastisk måte er ikke lett. Du kan spørre, når vil jeg noensinne skriver? (Sett kraftuttrykk), iTz LyKe u aldri selv flokk teXtinNn!
  • Alternere med store og små bokstaver. Eks: "Jeg er så over ham!"
  • Aldri kapitalisere bokstaven "i". Eks: "Jeg kno rett?"
  • Endre "s" til "z" eller "$" skilt. Eks: "dOllArzz $"
  • Gjenta bokstaver og tegnsetting, liberalt. Eks: "Jeg kN0 riGhTtT??"
  • Forkorte ord slik at de er skrevet ut som de fonetisk lyd. Eks: "WUT did u say?"
  • Legge til "$" tegnet inn i samtalen. Eks: "Jeg trenger sum dOllArz $ $ $"
 5. 5
  Endre hvordan du snakker. Snakker på en fabelaktig måte er en del av bildet.
  • Bruk ordene: "gurl", "swag", "bølgete", "Haterz", "baby", "wadup", "mann", "Trippin", "fint", "busted", "spillet", "fronting, "" yeh "og" boyz "ofte.
  • Sørg for å kalle ting du bærer eller har med deres merkenavn. Husk så langt som du er bekymret, du er så ghetto fabulous du er den eneste du vite hvem som eier eller har en av disse, så ikke referere til det som "din" det er "da" bare én. Eks: "Jeg trenger å gå grab da Louis Vuitton ut av da Mercedes."
  • "Th" blir "d". Eks: "Dats min sang!"
  • Banneord skal ghetto fabelaktig folk hva ordet "like" er å dalen jentene. Bruk deretter. Eks: "(Sett kraftuttrykk), jeg trenger å få de nye Jordans, min (Sett inn kraftuttrykk) (Sett inn kraftuttrykk) ikke kan ha dem før meg jeg skal se ut som en (Sett inn kraftuttrykk) (Sett inn kraftuttrykk).».
 6. 6
  Gå, stå og posere med swag. For kvinner betyr at swinging kroppen fra side til side. For menn som betyr å vandre med beinet dra bak deg og trekke (med en hånd på beltet) ryggen benet fremover, og bringer begge bena sammen.

Ghetto fabelaktig utseende

Gurlz

 1. 1
  Gjør da hurr. Håret ditt bør alltid være profesjonelt gjort. Det betyr å gå til skjønnhetssalongen for å få håret gjort minst en gang i måneden. Sørg for å opprettholde det. Intet menneske med selvrespekt ghetto diva ville gå rundt med dårlig hår. For hår ideer, ta en titt på J-Lo sin gamle bilder fra da hun var "Jenny from the Block".
 2. 2
  Få neglene. Lange negler er den eneste akseptable stil. Enten du ønsker fet design eller dristige farger er opp til deg. Negler bør alltid være profesjonelt gjort. Se på bilder av Rihanna negler for inspirasjon.
 3. 3
  Slippe penger på klær. Klær bør alltid være tettsittende. Hele antrekket må samordne - det betyr for det meste, ikke blande merker. Sateng og denim passer året rundt.
 4. 4
  Finn den riktige sko. Sko bør ALLTID matche fargen på antrekket med mindre de er Timberlands. Men hæler og joggesko bør vanligvis matche skjorte eller "overall" fargen på antrekket.
 5. 5
  Alltid utstyre. Det er ikke slike ting som for mange tilbehør. Også poser bør alltid være designer. Du er bare så god som posen du bærer.

Boyz

 1. 1
  Gjør da hurr. Håret ditt bør alltid være profesjonelt gjort. Det betyr å gå til frisøren for å få fade gjøres ukentlig. Sørg for å slå opp stilen ofte. Du ønsker å sørge for at du går dristige og gjøre ting som andre, mindre fantastiske mennesker aldri ville prøve.
 2. 2
  Toppe antrekket med en lue. Aldri undervurder hvor en lue kan trekke sammen et antrekk. Fargen skal alltid matche skjorte, jakke eller genser du har på deg. For flere ideer om matchende hatten, slå opp rapperen Fat Joe som har mestret denne evnen.
 3. 3
  Slippe penger på klær. Jerseys fra ditt lokale idrettslag, lave ride jeans, skjorte med krage, polos og designer t-skjorter er alle ghetto fabulous. Dresser uten bånd kan også være ghetto chic - se Pitbull bilder for referanse.
 4. 4
  Nyanser og bling gjøre antrekket. Hvis Kayne ville ha det, kjøpe det umiddelbart. Gullur, gullkjede, og diamant rangz er stor.
 5. 5
  Finn den riktige sko. Timberlands, Jordans, eller Nike Air Forces er alle stifter at alle ghetto fabulous menn slitasje. Husk, du er bare så i stil som din "spark" så stadig investere i de nyeste parene.
 6. 6
  Biler er bare et annet tilbehør. Jo dyrere bil, jo mer fantastisk du er. Europeiske sportsbiler og store SUVer er best.

Tips

 • Ikke prøv å trekke dette ut på en dag, så vil du sannsynligvis ende opp med å bli ledd av. Gjør dette over en lang tidsperiode.
 • Alltid holde opp for vennene dine, og prøv å ikke la dem ned.
 • Ikke la noe blåse tillit - bare plukke deg opp og holde det gående.
 • Ikke alt må være dyrt.
 • Ikke si "fly". Ingen sier at (Eksempel: Denne shortsen er så fly).

Advarsler

 • Du kan være stereotype.
 • Kan føre til kamper og problemer
 • Dette kan ta lang tid, så vær tålmodig.