Wkano

Hvordan være og føle seg vakker hele tiden

"Du er vakker" er en kommentar som du hører hele tiden, men føler du deg personlig vakker? Noen av jentene gjøre, men hvis du har problemer med å tro da, må du følge disse trinn for å se og føle deg vakker hele tiden. Men aldri gå og endre selv for noen andre.

Trinn

Hvordan være og føle seg vakker hele tiden. Vask ansiktet regelmessig.
Hvordan være og føle seg vakker hele tiden. Vask ansiktet regelmessig.
 1. 1
  Vask ansiktet regelmessig. Dette vil rense porene og kvitt akne. Bruk en olje-fri ansikt cleanser to ganger om dagen og i en uke eller to, vil huden din bli klarere og nytt. Husk å dempe ansiktet med varmt vann før du vasker ansiktet ditt, den åpner porene. Skyll med kaldt vann etter at du vaske ansiktet for å lukke dem. Å ha klar hud gjør at du ser ut som om du bryr deg om huden din.
 2. 2
  Hold deg oppdatert med din personlige hygiene. Dusje hver dag for å forlate deg lukter friskt og føler fornyet. Vaske kroppen med søte lukter kroppsvask, og vaske håret annenhver dag. Vaske det hver dag kan gjøre hodebunnen tørr og flassende. Hvis håret ditt er naturlig fet, bør du vurdere en avklarende sjampo for å hindre at håret fra å produsere overflødig olje. Rens håret ditt ved å massere hodebunnen med sjampo ved hjelp av fingertuppene. Skyll og gjenta to ganger. Vask deretter med balsam for glans og for å unngå at de floker. Massasje i håret ditt i 20 sekunder og la den i 2 minutter. Skyll og gjenta. Deodorant er sterkt anbefalt.
 3. 3
  Fikse håret. En av de tingene vi bruker mest tid på i morgen er vårt hår. Så prøv å omfavne den naturlige utseende, men du kan alltid legge til tilbehør. Du kan fortsatt gjøre noen søte frisyrer som ikke viser din naturlige håret like mye som sokk bun. Hvis håret ditt er bølgete, kan du fortsatt sette det i en hestehale. Også prøve å få hårklipp oftere enn du vanligvis gjør slik at håret ikke vokser med flisete tupper.
  • Vær oppmerksom når du bruker oppvarmede kosmetikk. Disse kan skade håret ditt ved å tørke den ut og til slutt føre til flisete tupper. Det anbefales at du kun bruker oppvarmede kosmetikk for spesielle anledninger. largeimage | Vær og føle deg vakker hele tiden Step 3.jpg}}
 4. 4
  Påfør makeup. Prøv å ikke gå over med makeup. Omfavne den naturlige deg, folk ikke liker en jente som ikke er kult med å være seg selv. Men, hvis du må ha sminke, gjøre litt mascara, eyeliner, lipgloss, og noen foundation. Flytende foundation ser mye bedre enn pulver fordi det gjør huden din ser mer naturlig og blandet.
 5. 5
  Utøve. Få pulsen opp i minst 60 minutter om dagen, og i en uke har du kanskje mistet en halvkilo eller to eller tonet opp litt. Husk å bare gå ned i vekt hvis din BMI er høyere enn gjennomsnittet.
 6. 6
  Spise sunt. Alle dine frukt og grønnsaker gir deg den energien du trenger, og gjør du ser stor. Det forbedrer hudfarge, også. Følg de foreslåtte servering deler av næringspyramiden, og sørg for at du får de næringsstoffene du trenger. Hvis du har problemer med å spise sunt, kaste ut mest fristende mat og bare ha en kveld i uken når du kan spise litt junk food. Husk å vaske hendene før du spiser.
 7. 7
  Vær deg selv. Å være et unikt individ vil gjøre deg mer ønskelig når du er i videregående skole fordi det å ha en original personlighet vil gjøre deg skiller seg ut på en positiv måte.

Tips

 • En lykkelig ansikt er mer attraktiv enn en sliten en!
 • Smile. Det gir deg en boost av selvtillit og gjør at du ser mer innbydende.
 • Du er du, og det er som du er ment å være. Ikke prøv å være noen andre "Du ble født en original, ikke dø en kopi.".

Advarsler

 • Å miste vekt betyr ikke at du trenger å sulte deg selv. Sult er kjent for å faktisk få vekt i stedet! Bare husk å spise sunnere mat.
 • Ikke gå over på trening, du virkelig kan skade deg selv.