Wkano

Hvordan være spennende

Noen mennesker er bare så ut der og gal at andre ser på dem som en lys og spennende person. Vil du være mer interessant eller spennende? Her ser du hvordan.

Trinn

Hvordan være spennende. Heng med den rette mengden.
Hvordan være spennende. Heng med den rette mengden.
 1. 1
  Heng med den rette mengden. Hvis du har venner (eller kollegaer som tilfellet kan være) som er kjent som:
  • Stick-in-the-mud (kjedelig)
  • harde eller råolje (dårlig rykte)
  • irriterende (nok sagt)
   • Da er du sannsynligvis ikke bli assosiert med den typen mennesker som kan få deg til toppen. Være venner med gode mennesker. De bør være snill, litt nyttig når det trengs, og morsomt. Noen andre kvaliteter som ærlighet, etc. kan føre til et godt vennskap.
 2. 2
  Ser spennende. Du kan ikke være en del uten å se den. Tenk på håret ditt. En kort frisyre sier tillit, men en lang hårklipp er bedre egnet for de fleste. Noen mennesker som har veldig langt hår kan se dårlig, skranglete og stygge. Kle spennende. Lag dine klær for å holde varmen uten å se Dorky. Hold det enkelt, accessorized, og du. Noen elementer som du kan tilpasse og gjøre ditt, men er fortsatt i: skinny jeans, merkevare t-skjorter, converse, Nike (for de mer sporty seg) og så videre!
 3. 3
  Organisere. Ja, begeistret. Det høres kanskje rart. Men ditt skap / desk / Filer er et flott uttrykk for hvem er. Gjør det sprøtt og funky og dine. Gjøre det skiller seg ut! Jeg er ikke den typen person skjønt. Jeg tror at hvis det er ren og enkel, og godt innredet, det gjør en stor innvirkning på hvordan folk ser deg. Spesielt hvis du har et skap eller skrivebord nærheten av en populær person. Også, kan måten du bærer bøkene dine fra klasse til klasse si mye om deg. Hvis du er i ingen rush, gå sakte og jevnt tempo, holde bøkene dine rett, hodet høyt og være populær! med mindre din en total geek så vil det se ut som din arrogant og du vet, merkelig!
 4. 4
  Ha noe som er bare helt DEG. Enten det er skriving, tegning, sport, akademikere, eller lignende, har noe som skriker deg. Samle ting. Gjøre det unikt.
 5. 5
  Gjør delta og sponse / frivillig. Hvis ingen viser sitt prosjekt og klasse og tenker at alle vil gjøre narr av deg fordi den brukte all denne fancy ting, og du brukte bærbare papir din feil gå opp dit og flere mennesker vil prøve!
 6. 6
  Be Nice. Du kommer aldri til å ha et godt omdømme hvis du er gal og spennende, og.... um, mener. Vær hyggelig og generelt til alle, slik at når du ikke er på skolen eller arbeid, folk sier, "Jeg skulle ønske ******** var her. (E) han er slik en blast!" Bygge ditt omdømme sakte.

Tips

 • Ta risiko. Leve som det er ingen morgen. Har motet fordi det er noen ting du bare må gjøre. Og spennende mennesker gjør dem.
 • Alltid smile. Aldri har et kjedelig øyeblikk.
 • Alltid være i stand til å ta en spøk. Lage vitser, og blir naturlig morsom.
 • Være quirky.
 • Være høyt, hvis det er nødvendig. Ikke obnoxiously. Bare ikke hviske alt du sier. Snakker høyt viser tillit.

Advarsler

 • Ikke bli spennende å poenget med ytterst ubehagelig. Med mindre det er hva du går for.
 • Hold deg unna de dårlige mennesker som kan bringe deg ned.

Ting du trenger

 • Stasjonen, motiv og selvtillit å beef det opp og gjøre det ekstra spennende!