Wkano

Hvordan man skal håndtere alvorlig mobbing

Noen ganger skolegården mobberen kan få ut av hånden. Dette how-to kan hjelpe, men det er ingen erstatning for profesjonell.

Trinn

Hvordan man skal håndtere alvorlig mobbing. Henge med venner for å hindre mobbing.
Hvordan man skal håndtere alvorlig mobbing. Henge med venner for å hindre mobbing.
 1. 1
  Henge med venner for å hindre mobbing. Mobberne vil mindre sannsynlig engasjere deg hvis du har en stor pakke med venner som kan hjelpe deg ut heller enn å være alene i hallene. Hvis du ikke har noen, så gjør noen venner. Hvis ingen egentlig liker deg, så henge ut med noen fine folk som vil ta i noen.
 2. 2
  Få hjelp fra en voksen ASAP. Få hjelp fra pålitelige mennesker som lærere, rådgivere, eller en annen form for fakultetet rådgiver, eller en forelder. Fortelle en voksen du stoler på vil ikke gjøre deg til en rotte av noe slag. Hvis mobberen fortsetter å trakassere og irritere deg fortelle en forelder eller lærer umiddelbart.
 3. 3
  Hvis noen gjør noe sårende for deg, ikke reagerer for sterkt. Le med dem selv om du er skadet på innsiden. Hvis du ikke kan le sammen, så bare overse dem.
  • Hvis du handle tilfeldig om hva mobberen sagt, vil de sannsynligvis forlate deg alene. De fisker for en reaksjon, som du gjør en scene er en kilde til underholdning for dem. Bare lage en vits om det, og gå videre med dagen.
 4. 4
  Vær trygg. Gå trygt og ser ikke redd eller frik ut. Dette tiltrekker mobberne. Men husk at mobbing er sjelden noen gang din skyld hvis du er utsatt.
 5. 5
  Gjenkjenne tegn på alvorlig mobbing. Normalt ville verbal mobbing være repeterende banne og rykter. Fysisk mobbing ville bli trykket alvorlig.
 6. 6
  Innse at plageånd har et problem. Den som mobber folk er usikre, eller kan ha en psykisk lidelse. Ikke fortell dette til plageånd direkte. Bare vet det, og ikke klandre deg selv. Uansett hva folk sier, det er ikke din skyld, og du er offeret.
 7. 7
  Telle antall mennesker mobbing deg. Mobberne fungerer sjelden alene, og dårlig mobbing er ofte begått av flere personer.
 8. 8
  Pugg navnene. På denne måten vil du ha mer enn en beskrivelse.
 9. 9
  Føler medlidenhet for mobberen. Mobberne ble ikke født slik de er, ble de lært det. Vet at mobberne som går over bare prøver hevde seg over deg (dessverre normal oppførsel blant mange ungdommer, spesielt gutter), er sannsynligvis re-vedta oppførsel gjort mot dem av deres foreldre, eller den som har oppdratt dem.
 10. 10
  Husk alle mobbing tilfeller trenger å gå til politiet. Med mindre mobbing er bare verbale fornærmelser og ikke trusler. Verbale fornærmelser bør rapporteres til skolen. I mange områder er det ulovlig å true noen så slike tilfeller bør rapporteres til politiet. Enhver fysisk saken bør gå til politiet umiddelbart, selv om det er første gang, og selv om det ikke var alvorlig. Hvis mobberen / mobberne krenket en loven på noen måte rapport til politiet ikke skolen. Punishment fra politiet er ofte mer alvorlig og vil hindre fremtidig mobbing bedre enn skolen straff vil.
 11. 11
  Hvis du rapportere det til skolen, planlegge en avtale med din rådgiver og / eller rektor. Hvis det er virkelig alvorlig, da har en forelder blir med deg for dette. Alle saker må fortelles til foreldre, uansett hvor stor eller hvor trivielt. Følg alle råd de gir deg. På skolen, forteller ansvarshavende alt. Selv om du måtte gjøre noe dårlig til å forsvare deg selv, er det bedre å la det hele ut da å holde det i. Oppgi hele historien.
 12. 12
  Hvis du er redd for å rapportere, rapportere det likevel, men fortelle de ansvarlige om din frykt. De vil løse dem. Samle noen bevis du kan ha, inkludert notater og on-line samtaler. Skriftlig bevis vil komme i din hjelp.
 13. 13
  Mens du venter på at mobberne å motta straff, holde dine handlinger hemmelig. Hvis folk spør hvorfor du ble sendt for å se rektor, eller mer sannsynlig på politistasjonen, bare staten, "Jeg ble spurt om en etter skolen aktivitet." eller "Jeg var takke våre lokale offiserer for å gjøre en god jobb." Generelt, sitte med venner som kan beskytte deg.
 14. 14
  Vurdere å ta en annen rute for å forhindre en ny konfrontasjon med mobberen. Noen ganger mobber vil vente å se deg komme gjennom på samme måte som du alltid gjør for å komme til et sted. Så prøv å unngå dem helt til slutten av dagen vil spare deg for en annen mulig slå ned.
 15. 15
  Lær hvordan du kan forsvare deg selv. Prøv å finne offisielle klasser der folk kan lære deg hvordan du kan forsvare deg selv i løpet av vold. Å vite hvordan du skal forsvare deg godt fra en mobber kan gjøre mobberen tenke to ganger før engasjere deg. Det kan også trygt livet ditt hvis mobberen hadde blitt mer voldelig når du kjempet tilbake. Også du ikke vil bli arrestert hvis du var bare prøver å beskytte deg selv fra en velkjent mobbere og hadde levedyktige vitner for å bevise det.
  • Hvis du blir tvunget til å forsvare deg selv, ikke mister kontrollen. Bare reagere med like stor kraft som er nødvendig, og ikke mer. Du kan bli siktet for overgrep hvis du fortsetter å angripe noen som overfalt deg, etter en solid mulighet til å unnslippe åpnet. Bli overfalt gir deg ikke til høyre for å eksakte vigilante rettferdighet.

Tips

 • De fleste mobbere vil ikke ned igjen hvis blir skremt av offeret, tvert imot av hva andre folk hadde sagt fordi de kan være store og dumme, men de er smarte nok til å vite hva du prøver å gjøre, og vil mest sannsynlig fortsette mobbing deg
 • Fysisk Assault er ulovlig og hvis du kunne bevis på at mobberen var den personen som hadde gjort det, så bør du rapportere det, og han eller hun kan bli dømt for fengsel.
 • Hvis du er redd for å rapportere mobberen / mobberne, la et anonymt tips.
 • På internett finner gode comeback og øve fortelle dem og huske dem.
 • En. Vær oppmerksom på dine omgivelser og aldri være alene med mobberen eller mobberne.
 • Stå opp for deg
 • Tren dette vil hjelpe deg å bekjempe din bølle
 • Gi deg selv ved å ta en martial arts class. Fortell din instruktør hva som skjer med deg. Du fortjener å være og føle seg trygge! Fortell foreldrene dine hva som skjer med deg. Mobbere er feige som tære på folk de mener er sårbare. De prøver å isolere sine ofre.
 • 3. Stå opp og si NEI! Lær å skrike! En høyt skrik er veldig effektivt!
 • Mobberne er drevet av den makten de har over andre mennesker.
 • 2. Fortelle alle hva som skjer. Mobberne bruke stillhet mot deg.
 • 4. Besøk en politistasjon og fortelle dem hva som skjer med deg. De er der for å hjelpe!

Advarsler

 • Mobberne dette dårlig er noen ganger gjengmedlemmer. Hvis dette er tilfelle, må det utvises forsiktighet.
 • Ikke prøv å håndtere dette på egen hånd.
 • Du må vite mobber grenser. Du kan gjøre med noen som bare er ute etter å presse deg litt rundt. På den annen side kan du gjøre med noen som faktisk er i stand til å drepe deg, eller sårer deg veldig dårlig, for eksempel et gjengmedlem. Husk at hvis mobberen er er fengslet for hva de har gjort de ikke vil være i stand til å skade deg.
 • Bare banke opp folk som mener og bøller.