Wkano

Hvordan få en venn til å lukte bedre

Ingen liker en stygg lukt, og det blir verre hvis personen med BO (kroppslukt) er din venn. Heldigvis er det noen små og fine måter å la vennen din vite at han / hun trenger å friske opp.

Trinn

Hvordan få en venn til å lukte bedre. Ta en avstikker på kjøpesenteret.
Hvordan få en venn til å lukte bedre. Ta en avstikker på kjøpesenteret.

For jenter som lukter dårlig

 1. 1
  Ta en avstikker på kjøpesenteret. Stopp ved et apotek eller en butikk med såper og parfymerte produkter for å plukke opp noen deodorant for deg selv. Snakk om det tilfeldig og tilbyr å kjøpe din venn en, "Hvis hun går tom". Selv om hun benekter tilbudet, kan hun likevel få hint hun bør gjøre en innsats for å lukte bedre.
 2. 2
  Si "har du prøvd dette deodorant Det lukter godt her -. Prøv det, vil du elske det." Ikke glem dusjen gel og lotion. Ellers er du bare få dem deodorant, og de vil bli fornærmet.
 3. 3
  Komme ut og si det. Hvis de er en veldig nær venn, bare si: "Hei, er at deodorant du bruker, ikke gjør hva det skal være. Prøv dette." Bare sørg for at du er alene, slik at de ikke kan bli veldig flau.
 4. 4
  Send henne en anonym e-post og forsikre henne om at du bare bryr deg om henne og at ingen vet om e-posten unntatt deg og henne.
 5. 5
  Noen deodoranter er gode for visse ting, og for visse folk, så sørg for at du velge en som lukter godt og passer dine venners behov.
 6. 6
  Du trenger ikke å bruke deodorant. Prøv parfyme eller kroppen tåke slik at vennene dine ikke tror hun lukter. Mange jenter bruker parfyme og spray hver dag, så hun vil tenke positivt.

For gutter som lukter dårlig

 1. 1
  Kjøp noen deodorant for ham. Pass på at det er en populær form eller noe fyren virker fascinert av. Når du kjøper den for ham, sørg for at du sier noe sånt som: «Alle som bruker det og det rocks.Why ikke du gi den en sjanse?" eller gå for å si at hver fyren vil gjøre noe for. "Damene liker det, så gi det et forsøk!" =) Si noe sånt så fyren ikke føler seg flau eller tror du tror han lukter.
 2. 2
  Finne et sted å sette den hvor han ikke vil finne det med andre mennesker rundt. For eksempel, hvis du tape den på utsiden av skapet sitt, vil han være mortified. Snike det i ryggsekken hans, eller putt den i soverommet hans, og ikke fornærme ham.
 3. 3
  Likevel får rett til poenget. Selv om det ikke kan være lett, det er visstnok den beste måten å fortelle dem at deres problem. Det er greit at du forteller dem fordi du er en venn. Det ville være ille hvis konfrontasjon ville komme fra andre mennesker. Men vær forsiktig for ikke å fornærme ham / henne.

Tips

 • Hvis du har PE med henne / ham gå opp og si: "Wow! Dette lukter så godt! Prøv det!" og spray dem med det. Minst de vil lukte bedre for en stund. Hvem vet? Kanskje de vil bli enige og gå og kjøpe noen selv.
 • Noen mennesker kan ikke forstå at de har en lukt problem, og du bør bruke stor forsiktighet når du nærmer problemet.
 • Å være direkte er som regel det beste tiltaket. Det eneste som er verre enn en venn forlater deg en mystisk gave deodorant er ikke å vite hvilken venn forlot det. De kan heller ikke få poeng mindre du er mer direkte.
 • Bare fordi det lukter ganske betyr ikke at det kan holde tritt med din aktive livsstil. Istedenfor å gå med noe tungt med parfymer, prøv en antibakteriell såpe. Parfymer falmer raskt uansett.
 • Som voksen har du en lang liste med deodoranter og andre produkter som ikke fungerer. Flytte på og prøve et annet merke. Deodorant svikt er ikke uvanlig som hver kroppen og kroppens kjemi er annerledes.
 • Guys, kan håret havna lukt. Prøv en liten "mann-scaping"! Trim hår under armene og private områder for et ryddig utseende og lukt som er mindre musky.
 • Hormoner og andre endringer kan føre til lukt. Noen produkter spesifikt mot disse mer personlige lukt. Uansett, personen kan være å opprettholde sitt vanlige nivå av renslighet, men det kan ikke være nok.
 • Gutter har en tendens til å være litt vanskeligere, sannsynligvis fordi gutter ikke bruker noen 'frisket produkter "unntatt deodorant.

Advarsler

 • Ikke gjør en stor scene! Du ønsker å gjøre dette slik at tilfeldig forbipasserende tror du bare har en samtale, men din venn får meldingen.
 • Vær hensynsfull at økonomiske problemer kan begrense noens tilgang til hygieneprodukter.
 • Du bør innse imidlertid at det kan være relatert til endurable kroppslukt sykdommer. Som tyder på at de har dårlig hygiene ville bli alvorlig støtende.
 • Har du ikke samtalen hvor det kan overhøres. Ha denne samtalen i personvernet til noens hjem.
 • Ikke nærme seg dem på skolen eller en annen gang når de vil bli tvunget til å bekymre seg om det hele dagen.
 • Pass på at de ikke er allergisk mot spray, noen mennesker er.
 • Ikke sladre til vennene dine om det. Å snakke med dem om hva du kan gjøre er forskjellig, men hvis du sladder om din venn, kan ordet komme seg rundt forårsaker mer skade da tiltenkt.