Wkano

Hvordan vite om en jente du aldri har snakket med før liker deg

Har dere der ute trodde en jente var varmt, og aldri hatt mot til å si et ord til henne? Var det noe om hennes øyne? Tror du på kjærlighet ved første blikk? Har hun synes å stirre på deg når du stirrer på henne, eller er det bare du som ønsker at hun var? Vet hun navnet ditt, selv om du ikke har møtt? Vel, her er noen tegn en jente du ikke har møtt ennå, er interessert i deg.

Trinn

Hvordan vite om en jente du aldri har snakket med før liker deg. Legg merke til når hun går forbi.
Hvordan vite om en jente du aldri har snakket med før liker deg. Legg merke til når hun går forbi.
 1. 1
  Legg merke til når hun går forbi: Hvis dere to ikke har møtt ennå, og denne jenta liker deg, så hun kan stirre på deg og smiler å få din oppmerksomhet. Pass på at du smiler tilbake, og se reaksjonen hennes. Sjenerte jenter kan rødme og utgående jenter kan smiler tilbake. Fun Fact: Noen jenter ikke vet de er smilende på deg med mindre du smiler tilbake. Dette er fordi de er for fokusert på å realisere. Ikke misforstå, jenter også vet at de er å få din oppmerksomhet, og venter på å se om du vil smile tilbake, eller de er bare veldig hyggelig.
 2. 2
  Tenk hvis du ser henne oftere. Har hun komme plutselig ut av ingenting? Hun er sannsynligvis spørre andre klassene. Eller hun kunne bare se deg gå til klassene og gå på samme måte som deg, så vil du legge merke til henne. En stor gi bort er hvis en jente går rett foran deg, og rødmer dyp rød.
 3. 3
  Obs hvis hun ler mye sammen med vennene sine: Jenter, når rundt en fyr de liker, ler mye med sine venner selv om deres venn ikke si noe morsomt. De gjør dette fordi de tror du ser på, og at du skal tro de har en morsom personlighet. Jentene selv gjøre de villeste ting for å gjøre du tror hun er en morsom, utadvendt person. Hun kan være en helt annen person rundt deg.
 4. 4
  Ikke flørte med hennes venner bare for å teste henne. Bør jeg flørte med vennene sine for å se om hun liker meg? Aldri gjøre det til en jente hvis du tror hun liker deg. Hun vil bli veldig sjalu. Jenter har veldig ømme hjerter, og en enkel, "Hey så-og-så" til venninnen vil gjøre henne sjalu, og veldig forvirret. For eksempel: En Guy liker denne jenta, og denne jenta liker ham. De har ikke møtt, men finner hverandre god jakt. The Guy ønsker å se om jentene liker ham, ved å danse med vennene sine. Guy danser vil alle Jenterom venner. Jenta er nå forvirret hvis han liker henne. Jente blir over Guy. Guy blir aldri sin sjanse med denne jenta igjen. Jenter vil bli så forvirret om du liker dem eller ikke, at de vil overbevise seg selv, at du ikke liker dem og gå videre. Det er vanskelig for en jente til å like deg, når hun tror du har ingen følelser overfor henne.
 5. 5
  Se henne kroppsspråk: Har snu ansiktet rødt når rundt deg? Hennes stiler har endret seg litt? (For eksempel: hår, klær, stil... etc) Hun stirrer på deg i lange tider, og smiler når du ser. Eller når du stirrer tilbake på henne, ser hun raskt unna. Det betyr trolig at hun er i deg. Du kan se det på måten hun ser på deg. Hvordan ser hun ut som hun er nervøs når rundt deg? Hvis ja, hun trolig har sommerfugler bare ser på deg!

Tips

 • Ta hensyn til henne. Jenter gi gutta tegn hele tiden, og det meste av tiden gutta ikke engang merke til. Hvis du oppdager, skynd deg og ta affære hvis du kan og snakke med henne. Ikke gå for fort, vil dette skremme henne bort.
 • Prøv å møte henne, slik at du kan se for deg selv om du virkelig liker henne.
 • Hvis du leser denne artikkelen, og du hadde noen i tankene som matchet alle disse tegnene, foreslår jeg at du leser en artikkel om "Hvordan snakke med en jente for første gang". LYKKE TIL!
 • Smile til henne
 • Gi små tegn eller hint som du liker henne tilbake hvis du tror hun liker deg.

Advarsler

 • Tegn hun ikke er interessert er, hvis hun ikke vet hvem du er, og ikke gjør noen av skiltene ovenfor.
 • Dette er ganske lett å si, siden du ikke har møtt henne før.
 • Hvis hun behandler deg som alle andre og oppfører seg normalt rundt deg, så hun er helt klart ikke interessert.