Wkano

Hvordan å snakke med knuse din hvis han vet at du liker ham

Det kan være vanskelig å ha en samtale med fyren som vet at du liker ham. Det er ikke slutten på verden. Her er noen tips for å holde ting kjølig og kanskje tiltrekke ham.

Trinn

Hvordan å snakke med knuse din hvis han vet at du liker ham. Finne ting du har til felles.
Hvordan å snakke med knuse din hvis han vet at du liker ham. Finne ting du har til felles.
 1. 1
  Handle normalt. Det høres vanskelig, men hvis du bare handle og gjøre ting slik du vanligvis gjør når du er rundt ham, vil han ikke se noen grunn til å handle annerledes. Det viktigste her er å sette ham rolig.
 2. 2
  Finne ting du har til felles. Nå som han vet at du liker ham, oddsen er han tror det er ganske kult. I det minste han har litt ekstra tillit til seg selv og han har deg å takke, så du har en stor sjanse til å bli gode venner med ham, og mer enn venner hvis du spiller kortene dine riktig. Så får ham til å snakke om seg selv, finne ting som dere to kan både snakke om. Det kan være alt: nyere filmer, hans og dine hobbyer, lærere og klasser, musikk osv.
 3. 3
  Alltid, alltid smile. Det setter ham rolig og lar ham vite Trives du godt rundt ham. Hvis du ikke tror du har en god jakt smil, øve å lage ansikter i speilet (pinlig, ja, men det virkelig fungerer) til du er trygg på alle uttrykkene. Når du har fått muskel sekvenser ned, er du klar.
 4. 4
  Ansette noen subtile triks for å tiltrekke seg ham, uten å gå for langt og krypende ham ut. En virkelig god en er til, mens du snakker, ser inn i øynene et sekund, så se bort og smiler, og rødmer hvis du klarer det. Kanskje snurre eller fikse håret med en hånd. Han allerede vet at du liker ham likevel, kan du like godt være søt om det.
 5. 5
  Hvis du virkelig ønsker å flørte, finne unnskyldninger for å røre ham, spesielt hans overarmer. En betryggende trykk, et lekent slag, noe sånt vil definitivt gjøre ham til å føle mer maskuline, og gutta virkelig liker det. Også ting som å spille med håret ditt eller slikker leppene litt er gode måter å flørte. Men ikke gjør ting som det for ofte, han tenker kanskje du er lei, eller trenger Chapstick eller noe sånt.
 6. 6
  Hvis han er med vennene sine, la ham få plass. Sørg også for at du snakker med dine venner så vel som ham eller han kanskje tror du ikke veldig sosialt. Ikke glem, han kan være så nervøs som du er.
 7. 7
  Ikke frik ut eller noe, han tenker kanskje du er rar!

Tips

 • Personlig hygiene er et must. Du vet drillen:, bruk deodorant, holde huden glatt og fuktig, og bruke litt av makeup og / eller parfyme hvis du er i det, men ikke for mye. Hvis du bruker parfyme, virker det noen ganger hvis du sprayer det på endene av håret ditt, slik at når du forlater han kan lukte parfyme, og hvis det fungerer riktig, vil han ikke ønsker å forlate.
 • Det er bedre å flørte og snakke med ham når hans venner er ikke rundt. Han vil ikke føle så mye press og hans venner kan være idioter som gjør narr av ham / deg når de ser ham med deg. De kan erte ham om deg, og da han ikke ønsker å være rundt deg på grunn av det.
 • Viktigst være deg selv. Hvis han ikke liker deg for den du er, bør du ikke være interessert i ham. Liker ikke alt han liker, og ikke forandre deg selv for ham. Hvor lenge skal du holde falsk opp? Og så har du et hjerteskjærende brudd opp.
 • Ikke handle nervøs rundt ham, er dette et avslørende tegn du knusing, og det kan frik ham ut. Bare handle som han er din venn, ikke noe mer eller mindre.
 • Aldri handle for ned. Hvis bummed om noe annet og sture om det hele tiden, vil det få ham trist også, og gjøre ham tror at din alltid trist om noe.
 • Hvis mer en sporty jente eller vise versa, må du ikke handle rundt ham som tror du han vil at du skal. Det vil definitivt gjøre at du ser ut som du prøver for hardt.
 • Bare vær deg selv, og hvis du og ham er gode venner da fungere normalt som du ville gjort med hvilken som helst annen person, og han vil føle seg mer komfortabel rundt deg.
 • Hvis du skulle skje for å få nummeret hans, ikke ringe ham hver dag uten grunn. Bare kall ham hver gang en stund hvis du ønsker å henge ut. Hvis du er nervøs, ringe og spørre ham hva lekser er, og sidesteg samtalen til noe annet.
 • Hvis de populære barna finner ut at du liker ham, kan de prøve å sette dere to sammen. Hvis dette skjer, kan han føle klosset rundt deg. Han kan finne ut at du liker ham og han vil be deg ut!
 • Sørg for at de populære eller sladder barna ikke finner ut.
 • Hvis du allerede har bedt ham ut og blitt avvist, smile til ham hver gang du ser ham. Dette vil la ham vite at det er ingen harde følelser.
 • Bruk klær som flatere deg, så du slipper å bekymre deg for hvordan du ser ut. Ikke kle feil: du vil at han skal like deg for den du er, ikke for kroppen din. Hvis du er en jeans og tee skjorte slag i jenta, slitasje hyggeligere tees, og kanskje nye jeans. Hvis du ikke kan få nye jeans eller t-skjorter fordi mamma / pappa ikke vil kjøpe dem, og deretter finne noen sparkly perler og sy deretter på lommene på jeans! Eller, for t-skjorter, lage en beading tråd på forsiden åpningen.

Advarsler

 • Ikke frik ut hver gang han snakker til deg. Jeg vet at du vil ønske å frik ut og fortelle dine venner ASAP, men du må spille den kjølig.
 • Ikke flørte så mye at han tror han kan dra nytte av deg.
 • Ikke ha for mye sminke eller parfyme, noensinne. Han vil synes du er flørting og skremme ham bort.
 • Ikke frik ut hver gang han går forbi. Det vil bare gi deg uønsket oppmerksomhet. Pluss det kan frik ham ut, og han tror kanskje at din merkelig.
 • Hvis hans venner er jerks til deg og liker å erte deg for å like ham, prøver å opptre chill. Prøv å snakke med fyren du liker når hans venner er ikke rundt. Det beste er å bare kaste en rask "Hey eller Hi" på ham når han går du av i gangen.
 • Ikke frik ham ut ved å snakke om din ex-kjæreste (r). Hvis han snakker om sin ex og høres opprørt, er han ikke over henne. Ikke gjør ditt trekk deretter fordi han kan bruke deg til å komme tilbake på henne. På den annen side, hvis han høres stolt som "Jeg er så glad jeg dumpet henne, hun er en freak!" det kan bety at han brukte henne, så se opp. Til slutt, hvis han høres så-så da er det ikke så farlig (hvis det gjør deg ukomfortabel, bare gå bort. Han vil ikke tenke noe hvis du gjør det).
 • Ikke spør ham for mye om tidligere forhold. Han tenker kanskje du ute etter virkelig konkrete ting i en fyr, og det høres ut som en bakgrunn sjekk.
 • Ikke anta at han kommer til å like deg tilbake, jobbe deg mot at kunnskap, fordi hvis du sier "Hei, jeg vet at du liker meg." Da han kommer til å synes hun er forelsket eller han kommer til å bli forvirret.
 • Også hvis du begynne å flørte med fyren du vil, holde styr på hvem du fortelle fordi noen folk liker det du prøver å få og kan prøve å ta den fra deg. Flørt unna, men alltid se på ryggen.
 • Hvis han er eldre enn deg (flere års forskjell), og han klemmer deg og berører deg, kan du ikke kjøre av og være sjenert, bare gå den av og handle normalt så han vil ikke tro at du er besatt. Han kan bare være å være vennlig.