Wkano

Hvordan du virkelig kle et eple form kropp

Hvis du har kommet fra desperasjon og tårer fra eple formet kropp, har du (forhåpentligvis) kommet til rett sted. Syk av de områdene som forteller deg å kle på en måte som du tror vil Fremhev et eple formet kropp? Ja, jeg er for (som et eple) så jeg kommer til å fortelle deg fremgangsmåten for å komme til enighet med, endre (til en viss grad), og kle din eple form kroppen!

Trinn

Hvordan du virkelig kle et eple form kropp. Ikke sammenlign deg med andre typer kroppen.
Hvordan du virkelig kle et eple form kropp. Ikke sammenlign deg med andre typer kroppen.
 1. 1
  Ikke sammenlign deg med andre typer kroppen. Jeg vet dette kan høres klisjé, men egentlig er sannheten noen mennesker vil ha "bedre" (meninger) eiendeler enn deg, men ting å huske er at kroppsfasong ikke er nøkkelen til livet, du trenger ikke å alltid se bra ut, dont noensinne føler at du MÅ se bra ut, det er så mange andre viktige ting om deg, og du vil alltid ha kvaliteter som andre ikke vil ha! Vi er alle vakre! Ærlig talt, gi slipp på all din
 2. 2
  Vet noen av karakteristikkene som beviser forskjellen mellom eple-formet mennesker og andre. Apple figurer karakteristisk har store bryster, brede skuldre, fett deponering i magen (mindre definert midje) smale hofter og mindre bums, men husk at vi er alle forskjellige vi ikke alt faller i denne kategorien, så jeg kan bare fortelle deg hva Jeg vet og forhåpentligvis vil dette gjøre deg finne dine egne valg.
 3. 3
  Vet hva genetikk er under en persons hud, når du er et eple-formet person. Å være et eple form kan være på grunn av genetikk ELLER hormon ubalanse (overskytende androgener) Se inn dette fordi ja du kan ta anti androgener (SE legen din først, IKKE BRUK HVIS DU PRØVER Å concieve eller gravide! Det kan føre til at barnet har fødselsskader!) Du kan ta low key seg med visse typer p-piller, igjen du trenger for å ta et hormon nivå test først må du og se legen din! Dette er ikke noe å leke seg med og må overvåkes! Dette kan hjelpe med sebbhoeric dermatitt, cystisk akne (på grunn av høy talgproduksjon blir senket) overflødig ansiktshår og kanskje din kroppsfasong.
 4. 4
  Gjør deg klar til å høre mer nedsettende bemerkninger om deg og bli "maskuline". Du kan høre på kroppen din blir kalt "maskuline" på grunn av de smale hofter og mage, og når du prøver å miste magen fett det bare forblir der, og du mister vekt på armer og ben, ikke bekymre deg fordi Pears har det samme problemet med prøver å miste sine lår og hofter, og de har risiko for å miste sine allerede bittesmå bryster! Ikke tro du er maskulin!
 5. 5
  Alltid minne deg selv på dine eiendeler, vet jeg frustrasjonen av å sette en kjole på og tenke at du bare ser så vanskelig, vi har fantastiske ben og fantastiske pupper!
 6. 6
  AVOIDE imperium topper / kjoler. Ok dette overdriver din form, med vekt på bryster og gi midjen ingen definisjon og med kjoler gir din boms eller hofter ingen definisjon heller.
 7. 7
  Bruk en godt utstyrt BH, eller minimizer BH / whatever holder support
 8. 8
  Klar deg selv med topper som er stramme. Det kan avhenge av hvor stor magen er, men noen ganger topper som er stramme (men ikke så flab er svulmende ut) og støtte er veien å gå.
  • Topper som har et slips rundt midjen er gode fordi de skaper definisjonen i midjen.
 9. 9
  Hold deg unna skulderputer, lite pynt på skuldrene osv. fordi de vil bare gjøre deg enda mer bred.
 10. 10
  Hold topper mørkere, og bottoms en smule lettere, men ikke altfor lyst
 11. 11
  Se etter topper som er grunnleggende, ikke gå over toppen. Stol på meg ive lært dette på den harde måten. Topper som er én farge (sparkly paljetter se bra ut rundt magen området) og med ermer ser bra ut på epler. Singleter kan se litt trashy noen ganger hvis de puppene er store og fremtredende (jeg vet, det suger)
  • Dine topper bør ikke være for lang. Prøv topper som ender rett på din hoftebenet eller under navlen. Samme med cardigans. Dette er fordi kortere topper understreke midjen, men ikke velge beskjære topper fordi husker vi pakke det i magen og det siste vi ønsker er ruller blinkende ut. Også det skaper form som et timeglass, bør enden av toppen din til hoftene bli buet (slitasje høye waisteda-line skjørt som flare ut eller bruke shorts som er høy innsnevrede og oppblåst som de 1950 shorts (se 'vi elsker' video av sleipe sound system, er jenta med det lange brune håret i de hvite shorts hva im snakker om)
  • Rutete skjorter alltid se bra ut, og du kan bære dem løs eller med et belte, eller kjøpe en som allerede er montert.
 12. 12
  Forbered en pen jean eller bukse. Jeans som er høy innsnevrede ser bra ut på epler fordi de Creat definisjon i midjen og skape mer hofter, husk skjønt ikke få det for stramt. Du kan gå med noen vask! Mid rise jeans er også bra og skjule noe muffins toppen etc.
 13. 13
  Ikke ha skinny jeans. Skinny jeans som er for stramt vil overdrive din figur ved å lage din nedre halvdel ser altfor liten. Prøv BOOT leg jeans som i Beyonce uerstattelig video, balansere de ting ut.
 14. 14
  Slitasje skjegg ullgensere. De er min flukt når jeg bare føler for å slappe av og ta kroppen min av showet
 15. 15
  Dont gå med trange unsupportive kjoler som Bodycon de fordi de vil gjøre at du ser ut som en blokk eller noe, prøver alltid å blusse ut ting fra livet og gjøre toppen stramt.
 16. 16
  Forbered noen mulighet for skuffelse når du prøver på klær som ikke passer din stil. Hvis du prøver det på, og det ser ikke bra ut, ikke får det. Hvis du føler at du ikke vil ha det, men du bare elsker hvordan det ser ut på den andre dama, ikke få det. stole på meg jeg ALLTID lære på den harde måten, må du ikke kaste bort pengene dine og være ærlig med deg selv når du er i denne forandringen rom.
 17. 17
  Alltid være i form. Cardio (løping, gåing) er den beste veien å gå, beklager, men du kan ikke miste den magen fett ved å gjøre 100 crunches dagligdagse (ja jeg lærte dette på den harde måten også)
 18. 18
  Fokuser på dine ben og rumpe også (Sykling er bra!) Når du trene, gjør knebøy etc gjør balansere ut figuren din og bygge baken for å se større
  • Epler ser bedre når de ikke har så mye vekt på dem, men noen ganger (mine muffins topper gir meg midje definisjon!) Det finnes unntak, men du trenger ikke å prøve og være en rimelig form og alltid prøve og holde seg borte fra salt og fet matvarer.
 19. 19
  Ha det gøy og husk dette er bare retningslinjer, og du vil vite hva som ser bra ut når du prøver den på!

Tips

 • Livet handler ikke om å se bra ut! kanskje dvs hvordan det føles i denne verden, men Skjønnhet og kroppsform vil alle bare gå når du er er gamle, karakter og personlighet og godhet hva som er virkelig viktig!