Wkano

Hvordan å bryte opp med en lang avstand kjæreste

Når noen bryter opp en lang avstand forhold de bør vurdere jentas følelser. De bør tillate henne å svare, og du bør ikke bare bryte den av og så på.

Før du tenker på å bryte opp bør du seriøst vurdere alternativene. Er du bryte opp på grunn av press fra omgivelsene? Visste du prøver ditt beste i dette forholdet?

Trinn

Hvordan å bryte opp med en lang avstand kjæreste. Finne ut nøyaktig hvorfor du bryte opp.
Hvordan å bryte opp med en lang avstand kjæreste. Finne ut nøyaktig hvorfor du bryte opp.
 1. 1
  Finne ut nøyaktig hvorfor du bryte opp. Forstå at hun vil bli såret, så sørg for at du kan forklare det tydelig. Hun kan forstå det bedre hvis din forklaring er klarere.
 2. 2
  Når du ikke tror ting fungerer ut mellom dere to, forklare hvorfor. Hvis du gir henne en ærlig grunn, vil hun forstå, og hvis ikke, kan hun dele sine følelser med deg.
 3. 3
  Når du er ferdig å forklare, la henne gi hennes side av historien. Hvis hun hadde gjort noe som du ikke liker, la henne forklare. Gi henne en sjanse, som det vil gjøre bruddet mindre smertefullt for henne.
 4. 4
  Når hun stiller deg spørsmål, svarer henne. Vær ærlig og være tålmodig. Husk at du har det vondt henne.
 5. 5
  Ikke bare si hva du har å si, og deretter gange unna, eller henge opp telefonen. Gi henne en sjanse til å svare. Vær snill og hensynsfull.

Tips

 • Tenk på hvordan du ville foretrekke å ha "hennes" slå opp med deg. Hva ville være mindre smertefullt hvis bruddet opp ble snudd.
 • Hvis du har følelser for noen andre, og tenker begynner et forhold med en annen jente du bør avslutte det rent med den lange avstanden kjæreste før du lar forholdet til den andre jenta går lenger. Husk, er enda en telefon brudd opp mindre smertefullt enn å bli løyet til og ført videre.
 • Når du føler at du ikke ønsker å se henne igjen, fortell henne! Ikke hem og haw. Vær ærlig.
 • Vær snill men få poenget. Det verste er at du tror du har en sjanse, og du henger på når du faktisk har ingen sjanse.
 • Ikke bryte opp over telefon, eller e-post eller faks. Hvis du hadde et forhold med henne, og hun hadde betydd noe for deg, bør du vurdere hennes følelser, og bryte opp i egen person.

Advarsler

 • Hvis du ikke vil se henne i noen tid etter at du bestemmer deg for å avslutte den, ikke slutte å snakke til henne alle sammen, eller unngå hennes samtaler og e-poster. Det er respektløst og grusom. Hun vil bli rammet av din feighet og nektet å fortelle henne sannheten, og vil innse at hun blir igjen før du avslutter den.
 • Ikke bli for sløv, og være forsiktig med sannheten. Jada, spør en jente du å være sannferdig med dem, men de vil ha den i en slags måte.
 • Hvis du holde kontakten, være forsiktig at du ikke fører dem videre til en mulig fremtid sammen med mindre du mener det. Kontakt bør være minimal og knappe som følelser kan somle med kommunikasjon.