Wkano

Hvordan å dekke huden feil med makeup

Kviser, merking, og uidentifiserbare blemmer er hindringer som holder deg fra å ha vakker, klar hud. Lær hvordan du kan skjule dem lett, uten å forårsake noe mer skade på det som allerede er.

Trinn

Hvordan å dekke huden feil med makeup. Bruk en myk svamp til å bruke din foundation.
Hvordan å dekke huden feil med makeup. Bruk en myk svamp til å bruke din foundation.
 1. 1
  Bruk en myk svamp til å bruke din foundation. Start på nesen deretter feie utover. Pass på at du ikke har noen foundation linjer på kjeven din line-alltid blande foundation i nakken for en mer naturlig look.
 2. 2
  DAB på noen løst pudder på haken, pannen og neseryggen til de-glans og også å sette din foundation på plass slik at du slipper å bruke den på nytt i et par timer.
 3. 3
  Bruk et pudder blush med en bred pensel (fortrinnsvis en dior pensel) - Ettersom dette ikke vil tette porene, søke på epler av kinnene for å redefinere dine kinnben, sørg for at blush er en lys farge som med en lys rosa - For en naturlig effekt. Eller du kan velge en lett lag med solpudder.

Tips

 • Regne ut hva hudtype du har og kjøpe produkter tilsvarende.
 • hvis du har linjer under øynene (som de fleste gjør) er det alltid en god idé å prøve en øyekrem som med en vitamin e krem-det er super antioksidant. Note-bør du alltid bruke øyekrem i løpet av dagen-ikke om natten eller når du sover så vil du ikke få de resultatene du ønsker-du ville få det motsatte. Men selv bruker en øyekrem du fortsatt trenger fortsatt å drikke rikelig med vann for kremen å være effektive. Vann er også vist å forhindre urenheter og til løs vekt. Hvis du har kviser så foreslår jeg at å drikke mye vann og holde seg borte fra un-naturlig sukker. Hvis du ønsker å gå ned i vekt så prøve detox juice som vannmelon og jordbær-jordbær er utmerket for din hud og tenner, og vannmeloner er en antibakteriell frukt-så det er bra for huden din, og å miste vekt
 • Det er verdt spruting på et godt fundament-som et godt grunnlag ikke vil tette porene og det trolig vare lenger. Dior har et godt utvalg av stiftelser som ikke vil tette porene og ser mer naturlige ut som tonene er mykere.
 • Er øyenbrynene annen viktig faktor å se på når du vil ha en skjønnhet preparerte utseende, trenger du en eye brow definere blyant og pensel (når vi leter etter en øye blyant alltid gå lettere da mørkere, fordi det bare ser mer naturlig... å ha massivt mørke og un-naturlige øyenbrynene ser bare forferdelig) - du trenger også klar mascara for å sette øyenbrynene slik at de holder seg på plass, og alltid pucken uønsket hår fra øyenbrynene, men aldri over gjøre det, prøver ikke å rykke fra endene av øyenbrynene som de vil ser kortere som ikke er attraktive. Når du ønsker en feilfri look-du må prøve og unngå fokus fra problemet ditt områdene-så øyenbrynene er alltid et godt område å holde preparert, samt skaffe klar hud.
 • hvis du har problemer med å finne en lett foundation så bør du gå for en tan-en daglig og gradvis fuktighetsgivende tanning lotion er et flott alternativ, men bare bruke et tynt lag om gangen, og sørg for å bruke fuktighetskrem jevnt. Kroppen butikker coco smør sommer lotion er flott for en naturlig lys brunfarge.
 • når du kjøper et pulver-det er ideelt å bruke rundt 60€ aus å kjøpe en anstendig pulver-et godt pulver er den kanalen gjennomsiktig pudder-som det ikke ser kalkholdig som de fleste pulver, og det holder på lenger uten å tette porene-som er akkurat det som trengs. Hvis du ønsker et billigere alternativ-alltid gå for økologiske produkter-som de er bedre for huden din, og når den brukes riktig kan se flott ut-og godhet vet alle trenger å lete etter det huden.
 • Bruk en shine spray for håret ditt (men ikke over gjør det, går litt langt). Opp håret med tørr shampoo hele uken for å unngå fett hår. En mus er ideelt når blåse tørking håret ditt som det skaper en tykkelse på håret ditt som apposed til andre hårpleieprodukter. Blåse tørke håret en gang i uken vil gjøre underverker, også ikke være tøff når du tørker håret (bruk et bredt tann kam når untangling knutene når håret er vått, også børste håret før du vasker det, og føne håret på kul-som det gir deg mer av en naturlig glans) - du kan virkelig skade håret ditt ved å være grov-det samme gjelder for din hud-ikke være grov eller det vil bli verre.
 • Bære rundt blotting ark i vesken for øyeblikkelig de-skinne uten søl-the body shop har en tea tree serien med blotting ark som er billig-men også svært effektive.
 • Tonere er en god idé å fremkalle i din daglige hudpleie rutine, som en toner vil redusere forekomsten av skinnende hud og vil slette skitt eller sminke som fremdeles kan være på huden etter rensing, må du alltid bruke toner før du legger fuktighetskrem på. Når du velger hudpleieprodukter prøver å sørge for at de er av samme merke-som om du har flere merker av hudpleieprodukter du kan arr huden din! Så det er lurt å velge hudpleie fra samme merke. Natio er et godt alternativ for hudpleie dersom du vil ha en billig, men affektive produktet.
 • alltid bruke dine concealer etter foundation. Ikke gni concealer på som du skal gni det off-alltid DAB concealer for å blande.
 • Hvis du har kviser så det er ok, de fleste kvinner får kviser, spesielt når de er tenåringer-bare sørg for at din foundation er ikke mørkt, må du unngå unaturlig sukker, hold deg til en godt balansert diett av vann, frukt, grovt og grønnsaker, også holde seg til en hud produkt som fungerer for deg og din concealer er ikke billig, fordi du må beste for å dekke opp de forferdelige kviser, uten å gjøre dem verre.

Advarsler

 • Alles hud er forskjellig, så hva funker for vennene dine kanskje ikke så bra for deg.
 • Bak disse blemishes, kan folk se den virkelige deg. Så respekterer andre, være vennlig og tålmodig og ha det gøy!
 • Pulver kan se kake-aktig og forferdelig, spesielt på tørr hud, så bruk en oljefri fuktighetskrem før du bruker foundation eller pudder, eller bruke en god primer.
 • For fet eller akne utsatt hudtype bruk oljefri makeup. Oljer kan tette porene, noe som kan føre til kviser.

Ting du trenger

 • Foundation
 • Concealer
 • Oljefri fuktighetskrem
 • gjennomsiktig pudder