Wkano

Hvordan å forføre en mann

Kanskje du er ute etter å få en ny fyr å gå til sengs med deg. Eller kanskje varmen har gått ut av langsiktig forhold. Slå opp lidenskapen i livet ditt ved å følge disse enkle trinnene for å forføre en mann.

Trinn

Hvordan å forføre en mann. Gjøre masse øyekontakt.
Hvordan å forføre en mann. Gjøre masse øyekontakt.

Prøv en mer subtil metode

 1. 1
  Gjøre masse øyekontakt. Når menn ser på bilder av lettkledde kvinner, har de en tendens til å først se på kvinnens ansikt. Du vet umiddelbart når en mann er opphisset, men det er vanskeligere for menn å fortelle om en kvinne er interessert i sex. Bruk øyekontakt og ansiktsuttrykk til å kommunisere det faktum at du vil ha ham.
 2. 2
  Hjelp ham slappe av. Stress kan være en stor distraksjon som holder ham fra å komme i stemning. Gjøre sin favoritt middag, gi ham en avslappende massasje eller forberede en boble bad for to. Da han føles mer avslappet, er han mer sannsynlig å reagere seksuelt.
 3. 3
  Få ut dine gamle bilder. Huske den tiden da du var først i kjærlighet, før livets andre oppgaver fanget opp med deg. Dele bilder kan skape en følelse av ømhet og nostalgi og kunne tenne flammen i forholdet.
 4. 4
  Ply ham med granatepler. Studier viser at å drikke granateplejuice kan øke en manns sexlyst. Lag en mugge av granateple margaritas eller noen granateple lemonade for avholdsmann.
 5. 5
  Engasjere ham i en konkurranseidrett. Spille tennis, løp til toppen av et fjell eller utfordre ham til noen form for spill. Den konkurrerende ånd vil gi gode muligheter for flørting og vil også heve begge dine testosteronnivå.

Forføre en mann ved å appellere til fornuft

 1. 1
  Bruk rød for visuell appell. I studier, menn finner kvinner som er iført rød mer attraktive enn kvinner som er iført en annen farge.
 2. 2
  Hopp parfyme og bruke feromoner for å appellere til hans luktesans. Menn er mye mindre slått på av duften av parfyme og kremer enn de er av en kvinnes naturlige duft. Faktisk har forskere funnet ut at en kvinnelig duft, eller hennes feromoner, kan ha en betydelig og undervurdert rolle i å tiltrekke en elsker.
 3. 3
  Prøv en smak av sjokolade som et forspill. Sjokolade frigjør serotonin i hjernen, som gir følelser som ligner på de som er forbundet med forelskelse.
 4. 4
  Gjør de lydene som kommer naturlig for deg. Mange menn rapporterer at kvinner er altfor stille under intimitet. Roper eller lovprise ham som en kjærlighet gud er ikke nødvendig, men lydene som du gjør la ham vite at hva han gjør behager deg.
 5. 5
  Ta deg tid til touch. Ideen om at menn ikke liker å berøre og kosing er en myte. Touch frigir et hormon som kalles oxytocin, som er kallenavnet "kjærlighet hormon." Dette hormonet kan forsterke bånd av kjærlighet i et forhold, noe som vil gjøre sex bedre enn noensinne.

Ta en direkte tilnærming

 1. 1
  Del en varm fantasy.
  • Hvis du er i et langsiktig partnerskap, tenk at fantasy som holder deg gående noen ganger når barna sover og du er både for trøtt til å elske. Har du noen gang tenkt på å dele det med ham? Du kan både perk opp uventet.
  • Hvis du prøver å tiltrekke seg noen nye, sørge for at han er den type fyr som er åpne for hva du foreslår. Ikke skremme av en potensielt fantastisk, men mer sky fyr ved å være for aggressiv i utgangspunktet.
 2. 2
  Begynn sexting. Send ham en tekstmelding som garantert vil vekke hans interesse. Han vil være å tenke på deg hele dagen, noe som kan føre til noen fantastiske sex.
 3. 3
  Egge en 90-sekunders makeout. Selv om du tror han er for sliten, prøve å kysse og lure rundt i et minutt og en halv eller så. Du kan ikke vekke hans interesse umiddelbart, men du vil øke forventning til neste gang at du kan være sammen.
 4. 4
  Planlegg en overnattingstur. Utlevere ham en konvolutt med nøkler til et hotellrom og et varmt bilde av deg. Han vil definitivt få meldingen.

Tips

 • Ikke bli hengt opp om utseendet ditt. Mange av historiens seductresses var vakker, men mange menn har kommet bort fra sine relasjoner til å være med kvinner som ikke er like attraktive som sine partnere. Husk hvordan prins Charles kvittet Prinsesse Diana for Camilla? Se ditt beste, men ikke sammenligne deg med andre potensielle elskere. Fokuser på hva du kan ta med til møtet.
 • Ikke bli for sløv om det, gutter som en jente som de ikke kan få så lett. Erte ham litt, men ikke for mye, vil dette frustrerer ham.
 • Grøft spontanitet. Hvis dere begge er opptatt med jobb, eller hvis du har små barn som er konstant hjemme, så trenger du ikke nødvendigvis har tid til å ta noen omveier til forførelse. Gjør en avtale for å tilbringe litt tid alene sammen. Begynne med å berøre, og se hvor det fører.
 • Ofte kvinner er forbauset over hvor lite noen menn kan "lese" kvinner. Hva virker som manglende interesse kan faktisk være en unnlatelse av å kommunisere. Begynn subtil, men ikke anta at du har sviktet før du har vært direkte. Sjenerte menn spesielt kan anta at du ikke er interessert utenfor balltre og slutte å lete etter tegnene.

Advarsler

 • Når du prøver å forføre en ny fyr, vite når du skal gå unna. Han kan ikke være klar for en intens seksuell relasjon, eller han kan ha blikket på noen andre. Ikke bli for følelsesmessig involvert.
 • Hvis du er i et langvarig partnerskap, og ingenting som du gjør synes å fange hans interesse, vurdere ekteskap eller sex terapi.