Wkano

Hvordan lage en fyr spør deg om telefonnummeret ditt

Kontor kollega, lokal venn, eller hot fyr i baren, vil disse tipsene hjelpe deg å manipulere mannen inn å spørre etter nummeret ditt. Nøkkelen blir vennlig og på samme tid. Les videre for mer informasjon.

Trinn

Hvordan lage en fyr spør deg om telefonnummeret ditt. Start med å handle leken.
Hvordan lage en fyr spør deg om telefonnummeret ditt. Start med å handle leken.
 1. 1
  Start med å handle leken. Avhengig av hvor du er (bar / klubb / kirke / etc.) Dette kan gjøres på forskjellige måter. Ber om en drink, berøre benet. Det er mange måter å få gutta til å legge merke til deg. Med mindre du er ute etter en morsom kveld så å si, ikke gå til over toppen eller føre ham videre.
 2. 2
  Trekk ut telefonen. Sørg for at han ser dette. Lov opptatt på det, tekst venner, ringe noen eller later til å le. Gå etter ham eller sitte i nærheten av ham mens du gjør dette. Det vil signalisere både at du har et sosialt liv og faktisk har en telefon. Mens gutta er ikke bra med subtile hint, kvinner har en tendens til å være. Bruk din intuisjon og kunnskap om hvem han er å sende vage signaler.
 3. 3
  Komme inn i en samtale. med ham (vri håret, ta ham mye og ler i utgangspunktet). Men også vise at du kan være alvorlige. Denne kombinasjonen bør gjøre deg mer attraktiv i hans øyne, så vel som mer intelligent. Med mindre han er bare ute etter utseende, det burde du tjene noen brownie poeng.
  • Mens du snakker, sakte bringe opp telefoner, enten ved å trekke den ut fordi du "fikk en tekst" eller slippe det og nevne at det er et stykke crap. Hvis han er i deg, og han er sikker på seg selv, er dette en rask og skitten metode for å manipulere ham til å spørre etter nummeret ditt.
  • Hvis du ønsker å ta det et skritt videre, trenger enda mer flørting. Når bøyd over å plukke opp "droppet telefonen," snu nok for ham å "sjekke ut varene." Med mindre han ikke betaler noen oppmerksomhet, er dette et tegn på at han ikke bør gå glipp av. Det andre alternativet er å la ham få en liten titt på kløften din ved å bøye ned mot ham i stedet for å vende seg bort.
 4. 4
  Holde kontrollen. Hvis du føler ting blir ut av hånden, back off. Det er alltid neste gang (vel, ikke alltid) og det er mer viktig å la seg som gode venner enn ubehagelig bekjente. Plus, hvis du er på en klubb eller en bar, er det ingen mangel på "single ready to mingle».
 5. 5
  Er du i tvil, flørte mer. Hvis han er anstendig i det hele tatt, vil han enten flytte bort, noe som betyr at han ikke er interessert, eller han vil gi etter og spørre. For noen gutter, er det bare et spørsmål om å være mer åpenbare før de får meldingen. Ikke undervurder ham på grunn av dette, kan det bare være fordi han ikke ønsker å hekte på den tiden, eller en rekke andre grunner.
 6. 6
  Inviter ham til en klubb. Dette gjelder bare hvis du prøver å ha et arbeid venn spør etter nummeret ditt. Kanskje bare starte med en klubb kontor parti. Men vær på vakt, fordi kontoret relasjoner er vanligvis mislikt av arbeidsgiver, kan du prøve å holde den under wraps og sørg for at du fortsatt er i stand til å opprettholde en virksomhet type måte rundt ham.
 7. 7
  Husk at du ikke trenger en mann for å be om nummeret ditt for seksuelle årsaker. Mens det er en prøvd og sanne metode for å få nummeret, det finnes andre. For eksempel, finne ting til felles, for eksempel levende sted, og bli en venn, utenfor jobben eller i baren. Jo oftere han ser deg, jo mer sannsynlig er det at han vil ønske å se deg mer.

Tips

 • Ikke bli for vanskelig om det. Hvis han ikke klarer å be om nummeret ditt, så bare smile og nikke, ikke gå til en fullverdig panick angrep!
 • Ikke mist motet hvis første gang ikke fungerer. Hvis det er en bestemt fyr du er ute etter, jobbe med ham sakte. Ikke prøv og jag.
 • Du trenger ikke å endre din personlighet å nærme seg ham. Vær deg selv og kompatibel.
 • Ikke rush gjennom alt. Bare roe ned, ta et dypt pust, sakte ned og vente på naturen for å ta det er grov.
 • Hvis verre kommer til verre, spør ham selv. Mens klebrig, det er den mest åpenbare tegn du kan gi at du er interessert. Hvis han sier nei, bare akseptere det. Men ikke kom ut og gjøre dette umiddelbart. Pass på at du kjenner ham godt nok først, fordi samtaler kan gå klosset svært raskt.
 • Hvis han beveger seg på, prøve å gjøre det samme. Noen gutter er bedre ikke å være med. Det er også mulig han er gift, eller homoseksuell.

Advarsler

 • Vær forsiktig med hvem du prøver å koble opp med. Noen gutter er bare interessert i utseende, eller one night stands. Sjansen er at hvis du er ute etter hans tall, er du på utkikk etter en lengre, mer seriøst forhold.
 • ALDRI tillate ham å MIX deg en drink!! Det er noen farlige mennesker der ute, og det ville ikke være bra å bli dopet, mens på en bar eller klubb. Hvis han kjøper du en drink, sørg for at du ser på bartender blande det selv, og aldri godta eventuelle åpne flasker eller glass. Hvis du kjenne følelsen av å være dopet, forsøke å varsle nærliggende beskyttere, og forhåpentligvis vil de ringe 911.