Wkano

Hvordan finne ut om du virkelig liker noen

De har fanget øyet, sikkert, og du slags liker måten de kler seg og flytte. Du er bare usikker på om du liker dem til poenget med å spørre dem ut. Ønsker å finne ut? Følg disse trinnene for å vite om du virkelig liker noen nok å ta neste steg!

Trinn

Hvordan finne ut om du virkelig liker noen. Bli kjent med dem bedre.
Hvordan finne ut om du virkelig liker noen. Bli kjent med dem bedre.
 1. 1
  Bli kjent med dem bedre. Dette er ikke en oppgave bare skal skje gjennom dating. Jo mer du blir kjent med dem, jo ​​mer kan du fortelle om du ser dem som en venn eller noe mer. Snakker og gjør morsomme aktiviteter med personen vil avsløre dette mer og mer.
  • Hvordan opptrer de gjør når ting går rett? Har de skryter og liker å vinne på bekostning av andre, eller gjør de setter pris på andres innsats også?
  • Hvordan reagerer de når ting går galt? Rope-n-surmule de gjør, eller de finne ut hvor å gjøre det godt igjen?
 2. 2
  Stoppe opp og vurdere hvorfor du ønsker den personen. Hva gjør dem skiller seg ut fra de andre? Det er mange fysisk attraktive og smarte mennesker der ute. Men hvis du ser noe utover utseende og Smarts som virkelig fanger oppmerksomheten din, har du merket denne personen som unik og sannsynligvis liker dem.
  • Den mest attraktive person kan være grundig stygge på innsiden, mens de tydeligste person i folkemengden kan ha en personlighet som passer med ditt som smør på toast.
 3. 3
  Tenk hvor mange ganger du tenker om personen. Hvis du finner deg selv tenker om denne personen flere ganger om dagen, og de er glade tanker og kanskje hjertet slår litt fortere, så er du definitivt i like.
 4. 4
  Tenk hvor ofte du le av sine vitser etc. Når man liker noen, vil du finne deg selv å le av ting selv om de ikke er så morsomt. Dette er en naturlig forsøk på å gjøre dem føler seg verdsatt.
 5. 5
  Telle hvor ofte du snakker med dem. Hvis du har hatt en samtale mellom deg og denne personen som sitter fast i hodet ditt, og du kan ikke slutte å fortelle folk om det, betyr dette at det var viktig for deg, og du sannsynligvis liker personen.
 6. 6
  Tenk hvor mye du prøver å være i nærheten av dem. Dersom du har planlagt din gangfart å få et glimt av ham eller henne så mange ganger på dagen som mulig, det er en god grunn for det. Kan det være at du liker dem?
 7. 7
  Får du sommerfugler når du ser dem? Du vet, det flott, men rar følelse i magen din? Du sannsynligvis liker dem, fordi de gjør at du føler deg bra uten engang å snakke. Gå spørre dem ut!
 8. 8
  Mål spenningen når du kommer borti. Tenk på hvordan du føler deg hvis du berører ham eller henne, ved et uhell eller med vilje, og hvis du fortsatt tenker på å pusse skuldrene flere timer siden i skolen, så det er en spesiell tanke og du sannsynligvis liker ham eller henne.
 9. 9
  Prøv å få dem ut av tankene dine. Gjør noe du virkelig liker å gjøre, som sykling eller snowboard, og du fortsatt tenker på ham eller henne, har du sannsynligvis liker ham eller henne.
 10. 10
  Spør ham eller henne ut. Hvis du føler du er klar for et forhold, og er trygg nok for en positiv respons, så bare gå videre og be ham eller henne ut. Hvis du er usikker på sine følelser for deg, spør! Noen ganger handler de som de ikke liker deg, men de egentlig gjør. Noen ganger, i stedet for å være hyggelig mot deg, bestemmer de seg for å være slem mot deg. Så, i en vridd opp måte, kan den personen liker deg og bare ikke vet hvordan de skal uttrykke det.

Tips

 • Dersom du har blitt mer sikker du liker dem, kan du prøve å flørte litt og slippe hint. De vil fortelle deg gjennom kroppsspråk etc. hva de tenker på deg, og du kan både ta det derfra.
 • Prøv å ikke være for opplagt. Det kan muligens gjøre eller ødelegge et vennskap.
 • Du kan aldri være 100% sikker på at du liker noen, selv om du blir kjent med dem mye.
 • I puberteten kan preteens og tenåringer har noe som kalles forelskelse. Det betyr at du har den vimsete "kjærlighet" følelse, men det er bare der på grunn av puberteten. Ikke fordi man liker noen. Så vær forsiktig.
 • Når du først blir kjent med noen, prøv å ikke gjøre det klart at du prøver å se hva du egentlig tenker på dem. Hvis du finner ut at du egentlig ikke liker dem tross alt, kan du likevel ende opp som fører dem videre gjennom prosessen og deretter sine følelser kan bli skadet hvis de virkelig liker deg. Vær ærlig.
 • Husk at du liker noen, men ikke elsker dem, og du kan også elsker noen, men ikke liker dem. Det er forvirrende, men det skjer.
 • Prøver alltid å kommunisere med fyren / jenta du liker. La dem små meldinger gjennom tekst eller e-post, og se om de svare deg.
 • Å ha følelser for en gutt eller jente er svært vanlig og er en veldig glad og nyttig del av livet. Men det er viktig å ikke bli besatt med den personen. Prøv å gjøre ting alene eller sammen med venner.
 • Ikke kast deg på ham. Hvis han liker deg så vil han flørte med deg også. Så tenk før du gjør noe drastisk.
 • Hvis han / hun liker deg at de kan flørte med andre mennesker for å se hvordan du reagerer. Spille den avkjøles og vise dem at du ikke trenger dem selv om du vil ha dem.

Advarsler

 • Avslutt ikke et vennskap med noen etter at du finner ut at du egentlig ikke liker dem. Hvis du har bygget et sterkt vennskap bare å kaste den bort så lett, vil personen føle seg som en forkastet eksperiment.
 • Ikke fortelle for mange mennesker som du liker noen. Dette kan føre til katastrofale drama blant annet. Du vil både stå klosset og minst noe vondt på slutten.
 • Ikke ha noen spør for deg. Hvis de virkelig liker deg, vil de likevel kunne si nei (tror:? Hvis noen kom opp til deg og spurte om du likte noen, ville du sagt ja). Hvis de virkelig ikke liker deg, kan du ende opp med å føle chagrined og isolert.
 • Når du liker noen, kan du se sine handlinger i et nytt lys og overbevise deg selv de liker deg. Blir ledet på, kan føre til et dårlig kjærlighetssorg, så vær forsiktig. Hvis du er usikker, er det noen relaterte Googles for dette.
 • Hvis du liker dem, men de føler ikke det samme, så ikke avslutte vennskapet, men ikke presse dem heller.
 • Hvis du har noen viktige ting du trenger å fokusere på på skolen, jobb, etc, ikke kjøre selv gal tenke knuse din.

Ting du trenger

 • En mulig crush
 • Tillit. Vær deg selv.
 • En svært troverdig venn som du kan snakke med om alt. Du lufte følelsene dine til noen. (Fortrinnsvis noen av samme kjønn som knuse din slik at de kan gi deg råd og hjelpe deg gjennom det)