Wkano

Hvordan å holde kontakten med en jente du liker

Er det den jenta som du er i fullstendig med, men de bor for langt unna? Vil du at hun skal vente på deg? En god måte å la henne vite at du bryr deg, (selv om du er langt unna) er å kompliment henne! Slik gjør du:

Trinn

Hvordan å holde kontakten med en jente du liker. Spør henne om hennes telefonnummer, mobilnummer, e-postadresse og hjemmeadresse, slik at du har så mange måter å kontakte henne som mulig.
Hvordan å holde kontakten med en jente du liker. Spør henne om hennes telefonnummer, mobilnummer, e-postadresse og hjemmeadresse, slik at du har så mange måter å kontakte henne som mulig.
 1. 1
  Spør henne om hennes telefonnummer, mobilnummer, e-postadresse og hjemmeadresse, slik at du har så mange måter å kontakte henne som mulig. Men ikke vær pushy eller sleipe! Hvis hun føler ubehagelig å gi deg hennes personlige opplysninger, respektere hennes ønsker.
 2. 2
  Tekstmelding hennes tidvis så du bor på hennes sinn, men du er ikke overveldende henne. Når du tekstmelding gjør det muntre og humoristiske, unngå å si sappy ting og komplimenter. Hvis du ikke kjører inn noen grunn til teksten henne en stund tenk på et emne du deler felles plattform på og stille henne spørsmål om dette temaet. Dette viser henne at du ser henne som en intelligent individ og som en verdifull kilde til informasjon.
 3. 3
  Ved spesielle anledninger, for eksempel hennes bursdag, årsdagen for den dagen du møtte, jul, Valentinsdag, etc., Sende henne en haug med røde roser. De kan være dyrt, men dette er den søteste tingen noensinne en mann kan gjøre og vil definitivt vinne henne over.
 4. 4
  Skriv hennes kjærlighetsbrev. Ikke vær obsessive, men sende dem regelmessig. Prøve og sende dem på nøyaktig samme tid hver måned. På den måten vil hun se frem til og bli begeistret når hun mottar brevene. Dette er bare etter at du vet at hun liker deg, og det er etablert du liker hverandre, ellers du handler litt som en stalker. Det er en fin linje som kvinner ikke vil fortelle deg om.
 5. 5
  Prøv å kalle henne en gang i uken. Gjør det på en dag, og på et tidspunkt da hun ikke er opptatt. Hvis det er for dyrt, prøv en gang i måneden. Eller du kan bruke en mobiltelefon som har gratis netter og helger.
 6. 6
  Send henne søte e-poster. Ikke send noe som innebærer porno, eller er diskriminerende mot kvinner eller om gutta prøver å få noen. Det vil gi henne feil inntrykk. Prøv å sette søte bilder av små barna kysset eller noe sånt, fortell henne at du ikke kan vente med å se henne igjen og skrive "originale" dikt for henne.
 7. 7
  Når du har endelig vunnet henne over, ikke slutte å gjøre alle de romantiske ting. Visse ting kan avta over tid, men det setter en presedens, pluss det er viktig å aldri glemme at det var de små tingene som trakk henne til å akseptere et forhold med deg, og hun vil alltid fortsette å akseptere og like den romantiske gester.

Tips

 • Be om bilder av henne og når du mottar dem fortelle henne hvor nydelig hun ser i dem (hvis du virkelig liker henne hun vil se nydelig til deg hele tiden).
 • Spør henne spørsmål om hennes dag og aktuelle hendelser i hennes liv, vil dette vise henne at du bryr deg om henne.
 • Gi henne komplimenter hver dag.
 • Hvis du kan, prøv å ikke snakke med henne 24/7. Du vil etter hvert gå tom for ting å snakke om, og dermed gjøre forholdet... kjedelig.
 • Sende brev er bedre enn å sende e-poster. Send søte ting i dem, også.

Advarsler

 • Hvis du ikke respekterer hennes privatliv, eller om hun ser ut til å være komfortabel med deg kontakte henne, spør henne om det er greit at du gjør disse tingene. Hvis hun ikke er i orden med den, back off, eller du kan ende opp med et besøksforbud på deg (om ikke fra henne, enn fra hennes mistenkelige og forsiktig foreldre).
 • Ikke prøv å være for pushy! Det er rart, selv fra en fyr perspektiv snakker til en kylling.
 • Mange av disse tingene er faktisk ganske skumle hvis hun ikke liker deg allerede, og selv da kan det fortsatt være litt trengende og desperate.