Wkano

Hvordan lage en mann mener du er den

Dette er en oppriktig innadvendt inn i hva alvor gjør en mann si: "Wow. Hun er den ene." Det er ikke en serie med flørtende trekk kombinert matematisk med en viss andel av lipgloss til mascara. Til tross for hva de fleste kvinner kan tro, har vi ikke betaler mye oppmerksomhet til sin make-up. Nøkkelen til å få fyren til å falle for deg, i utgangspunktet, handler om ego... vår, er det.

Trinn

Hvordan lage en mann mener du er den. Ikke noen gang spør fyren ut.
Hvordan lage en mann mener du er den. Ikke noen gang spør fyren ut.
 1. 1
  Se ditt beste! Du trenger ikke å være en beauty queen å vinne over en fyr. Men ingen har sagt styling håret en annen måte, eller gjort neglene vondt. Gutter liker en put-sammen jente. Men du trenger ikke å gå over toppen!
 2. 2
  Tillit er nøkkelen. Vis ham at du er villig til å gå opp til plate, ta ansvar, eller vise at du har tillit til på noen måte. Men jeg advarer deg mot å gå over med dette, gutta ikke liker en jente som stadig skadefryd om hva hun kan gjøre.
 3. 3
  Flørte. Flørting fungerer. Det spiller ingen rolle om fyren er en klubb-hopping jigalo eller en konservativ motsetning til sex før ekteskapet. Enkelt sagt, tiltrekker det en manns oppmerksomhet, fokuserer det på deg, og etablert deg som en romantisk prospektet. Du vil vite med en gang om han har akseptert eller avvist din flørting, og vanligvis vil det være det tidligere.
 4. 4
  Ikke noen gang spør fyren ut. For de fleste gutter, er dette et alvorlig slag mot den mannlige ego og gjør ham føle seg utilstrekkelig, og dermed han vil like deg mindre for det. Alt du trenger å gjøre er å lage omstendighet. Sørg for at du setter opp et perfekt miljø for ham å be deg ut, slik at han føler at det er en god sjanse du vil si ja. Husk at for mye sikkerhet er en dårlig ting, som er for mye uklarhet.
 5. 5
  Hver gang du snakker med ham, er det med deg og ham. Selv i en offentlig setting, eller en gruppe av venner, sørg for at ditt fokus er på ham, og at du gjør føler seg komfortabel med å snakke til deg. I utgangspunktet, ikke gjør ham til å føle som om du dømmer ham, og øyekontakt er viktig. Ellers vil han rett og slett ikke får det du er interessert. Vi har kvinnelig intuisjon. Alt vi har er logikk, og dessverre det virker mot oss noen ganger.
 6. 6
  På første date, mindre sminke, mer naturlig skjønnhet. Uansett hvilken stil du synes ser bra ut på deg naturlig, bruk den. Vi har en tendens til å se på naturlig skjønnhet mer som den vi forelsker med enn den som er gjort opp for en time for å se på den måten.
 7. 7
  Bygg hans ego. Dette trinnet er nøkkelen, og dette er den som gjør guy "plutselig innser" hvor stor du er. Ikke utad kompliment ham, det er for opplagt. I stedet prøver å få ham til å tro at i dine øyne er han perfekt (dvs. den smarteste, den sterkeste, etc.). Dette er ikke en faktisk ting du sier, det er mer av en holdning som du avgir når du er rundt ham i motsetning til andre menn. Dette vil gjøre ham se hvor spesiell du er for å tro at han er spesiell.
 8. 8
  IKKE flørte med andre gutter. Periode. Vi skremme lett, og for de som ikke gjør det, vil de ikke setter pris på deg deler ut din sjarm til hva fyren passerer hjørnet. Vi ønsker å føle at du har reservert den delen av deg selv bare for oss og at vi er de eneste som får se det. Det gjør oss føler spesiell i forhold til deg, som i sin tur bygger vår ego, som (igjen), gjør at vi setter pris på deg mer.
 9. 9
  Hvis det er ting som han er interessert i at du ikke er det, kan du prøve å ta del i dem eller diskutere dem med seg minst en gang før å nevne for ham at du egentlig ikke er interessert i dem. Grunnen til at jeg nevner dette er fordi det faktum at du var villig til å ta del i noe som han likte at du ikke vil gjøre ham se deg som forpliktet, hensynsfull og omsorgsfull. Det faktum at du er villig til å åpne deg opp til selv de delene av ham at du ikke nødvendigvis liker vil tillate ham å se hvor spesiell du er for ham. Og på dette punktet, er du nesten der.
 10. 10
  På dette punktet, bør du være dating, og han bør være ganske inn i forholdet. Alt du trenger å gjøre nå er å lage deg en sjelden vare. Ikke plukk opp telefonen på første ring. Være opptatt på visse "date-kveld". IKKE være kaldt, som vil gjøre ham tror du har enten mistet interessen, ser noen andre, eller spiller spill. Han vil ikke like noen av dem. Enkelt, gjør deg selv en litt mindre "acquirable" enn vanlig, bare for en stund, om en uke. (Ikke mer enn to.)
 11. 11
  Når du endelig bli "tilgjengelig" igjen, la ham vite at det var verdt ventetiden. Neste gang du går ut, være så sjarmerende som du kan være, så pen som du kan være, og gjøre ham huske hva han har gått glipp av den siste uken eller så. Dette trinnet gjør ham til å innse at han ikke kan, faktisk, leve uten deg.
 12. 12
  Endelig er han hodestups forelsket i deg. (Og la oss håpe du også.) På dette punktet, bare la ditt forhold fremgang naturlig. Ikke kjemp for ofte, husk å snakke gjennom ting. Og som et siste punkt av råd, gutta liker å ha ting å fikse. Enten det er en ødelagt bil eller et knust hjerte, menn liker å fikse ting, og la oss innse det, du er ikke perfekt. Så ikke vær redd for å åpne opp om dine problemer på jobben, med familie, etc. fordi sjansene er han vil ønske å hjelpe deg med dem, og det vil også holde ham opptatt.

Tips

 • Husk at du er like spesiell som han er, om ikke mer. Du bør forvente at han behandler deg og ditt forhold til samme nivå av respekt og engasjement som du gjør. Ellers kan han bare ikke være verdt det. Følg magefølelsen.
 • Ikke mist deg selv i ferd med å prøve å gjøre ham falle forelsket i deg. Den rette personen vil elske deg uten din konstante forsøk på å vinne dem over.

Advarsler

 • Ikke spille spill. Periode. Mesteparten av tiden vi ikke forstår dem, eller vi ikke vet hvordan man spiller dem, eller begge deler.
 • Ikke bli klengete, og ikke noen gang gjøre det første trekket i form av "neste steg". Alt du trenger å gjøre er å få ham til å føle seg komfortable og stole på ham til å gjøre forpliktelse.
 • Ikke nevn hvor attraktive andre gutta er eller hvor sexy den nye tennis instruktør er. Vi vil ta det på feil måte. Det er tryggere måter å få oss sjalu.