Wkano

Hvordan å generere sann og ærlig kjærlighet fra gutta

Vi kan føle med tarmen vår sanne natur av ting. Og noen ganger du føler at uansett hvor mange kjærlighetsbrev du sender til hverandre, følelsene mellom dere to er bare ikke så ekte merkevare av kjærlighet. Hva kan du gjøre for å gi næring til at intimitet?

Trinn

Hvordan å generere sann og ærlig kjærlighet fra gutta. Først av alt, må du være i stand til å elske.
Hvordan å generere sann og ærlig kjærlighet fra gutta. Først av alt, må du være i stand til å elske.
 1. 1
  Først av alt, må du være i stand til å elske. Dette virker som en oppgave som alle er i stand til, men med begrepet "kjærlighet" å være så tåkete og dårlig definert som den er, er det ikke en enkelt som det virker. Kjærlighet handler ikke om økonomi, sosiale politikk, hvordan han ser ut, hvor mye han bryr seg om deg, eller de utallige attraktive ting som han gjør. Det er en følelse som gjennomsyrer alt du deler sammen, som en konstant musikk som alltid spilles i bakgrunnen. Kjærlighet er en følelse av komfort som virker som det har vært der for alltid. Hvis du føler at dette er noe du føler eller er i stand til følelsen, så må du bygge videre på det.
 2. 2
  Dernest må du være i stand til å elske noen andre mer enn deg selv. Dette betyr at, fremfor alt annet, en følelse av nærhet og respekt for den han er. Hvis du abonnerer på skole med tanke som tilsier at "du er en gudinne, en uavhengig kvinne, en fantastisk dama at han ikke kan få noe annet sted", er du ikke kommer til å være i stand til å vokse nærmere. Utsagn som eksemplene bare distansere deg fra ham.
 3. 3
  Du må innse at natur menn. Kjæresten din, i motsetning til hva du kanskje tror, ​​er ikke en all-tilgivende uendelige-medfølende altruist. Han er ikke i stand til å elske bare deg, fordi du ikke er den eneste i universet. Hvis du ser ned på ham, bøyer han til din vilje, og han er i samsvar, gjør han det i bytte for noe. Vanligvis vil dette være sex eller kameratskap, eller alternativt, status og stolthet. Når han blir lei av forholdet, vil han gå videre på et blunk. Hvis du ikke tar skritt for å bygge nærhet med ham, vil han ende opp med å kaste deg bort som en brukt kondom.

Tips

 • Han ønsker å føle seg akseptert av vennene dine, og han vil at du skal bli akseptert av hans venner. Han vil forsvare deg mot vennene sine hvis de ikke liker deg. Pass på at du gjør det samme og prøve og skape et godt miljø å være i sammen.
 • Fokus på bare å ha det hyggelig sammen. Prøv å få tiden du deler fri for press eller drama.
 • Ikke gjør noe en stor avtale. Ikke gjøre problemene sine problemer. Ikke rant eller rave
 • Fokus på å dele erfaringer, tanker og følelser sammen.
 • Hvis du har noe følelsesmessig du arbeider med, være åpen med kjæresten din uten å være dramatisk eller selvmedlidende. Han er ikke en av dine venninner, så ikke gjør det virke verre enn det er, eller arbeidskraft poenget. Han ønsker å hjelpe deg, så sørg for at han føler seg verdsatt hvis han jubel deg.
 • Vær en god hearted person, men la ham forstå hans grenser. En person som har grenser vil alltid bli respektert.

Advarsler

 • Kjærlighet bør ikke være ensidig. Det er ingen måte å "gjøre ham glad i deg" hvis du ikke elsker ham.
 • Det er ingen magisk pille for å gjøre et forhold arbeid. Hvis forholdet er allerede sviktende, er det ofte ingen pålitelig måte å bringe den tilbake til stand.
 • Dette er bare retningslinjer for hvordan man skal nærme seg denne ideen. Det er ikke en idiotsikker plan, og du bør tilpasse det som passer din situasjon.