Wkano

Hvordan lukte godt

For noen av oss, lukter fin kommer så lett som det virker opprørende for at det skal være instruksjoner om det. Men, vi har alle opplevd stående ved siden av noen som ikke får memo, og et vift i deres ubehagelig lukt kan gjøre deg utrolig ubehagelig (selv kvalm). Mens luktesans er ganske subjektiv, vil følgende trinn hjelpe noen utrydde det som ofte anses å være uønsket lukt.

Trinn

Hvordan lukte godt. Bade / dusje regelmessig.
Hvordan lukte godt. Bade / dusje regelmessig.
 1. 1
  Bade / dusje regelmessig. Dette vil kvitte seg med hormonelle lukt på hele kroppen og er viktig at du gjør det daglig. Hvis du føler at dette er vanskelig å få tid til, prøv å konsultere lege for andre prosedyrer. Sørg for å vaske problemområdene deler av kroppen din nøye. Disse delene omfatter armhulene og kjønnsorganer.
 2. 2
  Bruk deodorant. Få en med en tiltalende duft. Hvis du svetter mye får en antiperspirant.
 3. 3
  Dette er noe du må være eldre for. Du vil ikke begynne å svette der til du er i tenårene, så du trenger kanskje ikke dette trinnet i det hele tatt hvis du er et lite barn.
 4. 4
  Slitasje cologne eller parfyme, men ikke dekke deg med det. spray halsen, håndledd og baksiden av knærne. hvis du er mann spray det på ansiktet ditt, men ikke rett etter barbering eller det vil svi
 5. 5
  Vær trygg. Ikke lukter armhulene eller føler selv bevisst, være gratis og åpen for verden.
 6. 6
  Puss tennene og tungen. Mest dårlig-ånde bakterier lever på tungen. Ta med deg tannbørsten og forsiktig børste fra baksiden (så langt du kan gå uten å skade deg selv) til fronten. Du kan også kjøpe en tunge skraper designet for å skrape av bakterier som en nal. Dårlig ånde kan være off-putting for andre så pusser tennene to ganger om dagen-gang om morgenen etter frokost og en gang før du går til sengs, ta litt mint tyggis å tygge etter snacks og måltider
 7. 7
  Ikke bruk klær som vil få deg til å svette, slitasje lag slik at du kan ta en av når du trenger.
 8. 8
  Bare husk å bade eller dusje hver dag, bruke deordrant daglig, og du vil lukte deilig.

Tips

 • Gni litt vaselin på området du skal ha parfyme på, vil det holde på lenger!
 • Sjekk hendene etter å ha spist mat med virkelig sterke smaker fordi lukten kan sette flekker på huden. Det er ikke veldig attraktivt! Du må kanskje skrubbe hendene for å bli kvitt det.
 • Fokuser først på å forebygge lukt ved å utvikle en hygiene rutine. Deretter bruker dufter sparsomt og selektivt hvis du vil, slik at de ikke kommer i konflikt med hverandre.
 • Hvis du kan, kjøpe hånd eller body lotion som lukter akkurat som parfyme. På den måten kan du ikke å bekymre deg for din parfyme på seg av og måtte søke på nytt og har som super-sterk duft. I stedet kan du holde lotion med deg og bruke den hver gang.
 • Vanilje og kanel er dufter som appellerer til mange menn, så hvis du er ute på en date med en, kan det oppmuntre den romantiske stemningen
 • Bruk din cologne lett på, ikke overdriv.
 • Hvis du har joggesko for gym klasse spray dem med deodorant og skifte sokker.
 • Barbere kjønnshår regionen. Bruk av en naturlig deodorant det vil hindre noen røde skjeggstubber / irritasjon, såfremt huden ikke er brutt.
 • Iført sokker med skoene (spesielt joggesko og tennissko) bidrar til å holde føttene fra lukter ille.
 • Hvit eddik kan også fjerne sterk lukt på huden. Fortynne eddik med minst en del vann, eller vil du lukte som en salat.
 • Gjelder deodorant eller lett-duftende lotion rett etter dusjing. Dette setter fuktighet tilbake inn i huden på at såpe kan ha tatt ut, og holder kroppen din svette-fri fra starten. Husk å tørke områder før påføring av deodorant og barbere hår under armene (ja menn også).
 • Hvis du bære en skjorte, spray litt parfyme på kragen og det vil vare i evigheter.
 • Hvis du svetter mye, unngå antiperspiranter inneholder aluminium. Noen studier tyder på at deodoranter med aluminium i dem kan føre til brystkreft og Alzheimers sykdom. De er også knyttet til tretthet og muskelsvakhet. Det finnes effektive naturlige deodoranter.
 • Bruker Crest 3D hvite striper vil også bidra til dårlig ånde og gi deg en så flott smil.

Advarsler

 • Vær forsiktig med anti-perspirent. Unngå dem hvis mulig som de pleier tette svette som ikke er bra.
 • Dårlig hygiene kan føre til helsemessige og forholdet problemer. Ta vare på kroppen din slik at kroppen kan ta vare på deg.
 • Med antiperspiranter, være oppmerksom på allergiske reaksjoner. Zirkonium i "superior luktbeskyttelse" kan føre til en reaksjon, mens aluminium-baserte seg ikke, så ikke gi opp helt på antiperspiranter hvis man fører til en reaksjon. Også, ikke stole på din antiperspirant duft for en behagelig duft, som de fleste i konflikt med andre dufter eller la deg lukter såpe i beste fall.
 • Ikke overdriv det på parfyme eller cologne, hvis du velger å bruke den. Litt går en lang vei, og din luktesans vil akklimatisere seg til den, slik at du kan slutte å lukte hva til andre er for mye. Vær oppmerksom på at noen mennesker er svært allergisk mot dufter og mange flere bare ikke liker dem, spesielt i overfylte områder.
 • Hvis du er en kvinne, er det sterkt anbefalt å ikke douche eller bruke feminine vaske produkter. Det forstyrrer den naturlige balansen i vagina / vulva og kan forårsake infeksjoner. Skjeden er et selvrensende organ, og produserer sine egne beskyttende stoffer. Unngå å bruke talkum, sterke såper, spray og deodorant i lysken. Vaske de ytre deler av området daglig med en mild såpe vil være tilstrekkelig hvis du er frisk, men det er best å bare bruke varmt vann på vulva området. Snakk med en lege eller gynekolog hvis du mistenker en gjær infeksjon eller andre problem.
 • Noen medisinske studier har knyttet aluminium-zirkonium innskudd med Alzheimers og kreft. Selv om dette er uprøvd, sørg for grundig vask under armhulene når du dusjer.