Wkano

Hvordan du ser og føler deg frisk

Ser sunn og føle sunt er gjensidig støttende utfall. Du må spise godt, trene, få nok sol og tenke positivt. Den indre glød påvirker det ytre glød, så ta hensyn til negative tankemønstre og bli ferdig med dem!

Trinn

Hvordan du ser og føler deg frisk. Inntar man drikker som er litt for søt, eller kullsyre som sunn drikke?
Hvordan du ser og føler deg frisk. Inntar man drikker som er litt for søt, eller kullsyre som sunn drikke?
 1. 1
  Inntar man drikker som er litt for søt, eller kullsyre som sunn drikke? Vel det skulle endre seg. Du bør drikke minst åtte glass vann spredt utover dagen.
 2. 2
  På toppen av dette, spiser minst 5 frukt om dagen. Det er også litt vitamin C drinker du kan kjøpe i stedet for frukt som Orange juice. Et glass appelsinjuice er en av dine fem om dagen.
 3. 3
  Har du ser blek? Kom deg ut av huset ditt mer! Dette virkelig fungerer spesielt om sommeren. Du burde virkelig ha solkrem på varme dager, dette topper opp brunfargen.
 4. 4
  Prøv å ikke spise så mye sjokolade, er det ikke bra for deg hvis du har det hele tiden. Sjokolade skaper en følelse av velvære, som er grunnen til at mange mennesker krever det. Hvis sjokolade er din personlige avhengighet, slutte å spise det i 40 dager, da, etter 40 dager vil du merke det er ikke nødvendig.
 5. 5
  Hvis du har bustete hår, ser det ut som du ikke tar vare på den, så du må kammen det to ganger om dagen, kanskje vurdere å knytte den opp når den ikke er på en formell anledning (som når du er ute for kaffe, shopping, skole, etc, avhengig av hva hårtype håret ditt er. Hvis håret ditt er grått, så bør du virkelig få et fargestoff med mindre det passer deg. Prøv ikke å krølle eller rette håret hver dag, eller bruke for mange kjemikalier på det-husk, jo mer naturlig, jo bedre.
 6. 6
  Stryke klærne dine før du går hvor som helst, dette virkelig gjør en forskjell, hvis du er iført en topp som har bretter i det, vil folk tenke at du bare kaste den på gulvet når du kommer hjem og bruke den igjen neste dag.
 7. 7
  Få nok søvn til å vare hele dagen, betyr at få 10 timer søvn hvis du kan, men et minimum av åtte, bør du sove mer når du er yngre.
 8. 8
  Vask ansiktet med et ansikt håndkle uten såpe morgen og kveld, hindrer denne flekker.
 9. 9
  Puss tennene tre ganger om dagen, vet jeg folk si to, men tre vil holde deg frisk og fri for dårlig ånde. Børst en gang om morgenen, en gang etter lunsj, og en gang om natten. Men hvis du gjør dette, pensle med en svak teknikk, som over-børsting kan forårsake tap av emalje og / eller en reduksjon i tannkjøttet.

Tips

 • Hvis du fortsatt er på skolen, eller til og med jobbe, ta en flaske vann med deg.
 • Hvis du lider av dårlig ånde, tygge peppermynte tyggis.

Advarsler

 • Du må ikke sove mer i helgene, det er hva som forårsaker "hard-to-get-up 'mandager.
 • Å drikke for mye vann kan være farlig.
 • Bruk alltid solkrem før du går ut i solen.