Wkano

Hvordan fransk vri håret

Når du er i behov av en elegant frisyre, kan du prøve klassisk fransk vri. Det er et vanlig syn på Proms og bryllup, men du kan også sette den opp løst for en mer casual look.

Trinn

Hvordan fransk vri håret. Børst alt håret til ene siden.
Hvordan fransk vri håret. Børst alt håret til ene siden.
 1. 1
  Børst alt håret til ene siden. Hvis du ønsker det ferdige produktet å vri fra venstre til høyre, børste den til venstre side, hvis du vil at den skal vri fra høyre til venstre, børste den til høyre.
 2. 2
  Bruk håndtak eller pinner på baksiden av håret for å holde det på plass. Dette vil holde håret trukket til en side.
 3. 3
  Påfør hårspray over hele håret.
 4. 4
  Plasser hånden under håret og børste det veldig forsiktig. Sørg for å pusse den til side, slik som å holde den på plass og ikke løsne pinnene.
 5. 5
  Lett ta tak i håret i den ene hånden og med den andre, pakk den under, rundt, og over fingrene eller tommelen. Sørg for å vri håret i motsatt retning av den du opprinnelig børstet det i.
  • Når du er ferdig, bør håret danne en peker nedover kjegle, for nå, vil det overskytende håret henger ned på den ene siden.
 6. 6
  Sett store pinner for å holde håret på plass. Mate tuppen av pinnen inn i håret curling gjennom membranen, skyv den med bevegelse av håret ut til siden, og feste den til håret langs hodebunnen din. Sørg for å plassere pinnene slik at de er skjult under kjeglen.
 7. 7
  Bruk en børste eller annen fintannet børste til neaten stil (om nødvendig) og bruke hårspray for å holde vri sammen.
 8. 8
  Brette de løse ender av hår inne i konusen. Bruk pinner som nødvendig for å holde endene på plass, ute av syne.
 9. 9
  Ferdige.

Tips

 • Du vil trenge mye av pins for et stramt grep.
 • Dette frisyre er best for lengre hår.
 • For en løsere stil, ikke børste håret så pent på plass eller brette endene av håret så helt inn i kjeglen. Du kan selv holde hele greia til hodet med en stor alligator klipp.
 • Hvis du ønsker en pistrete eller løsere utseende, trekke noen tråder ut rundt begge sider av ørene eller for en mer rotete utseende, bare løsne bun mer.