Wkano

Hvordan å ha klar hud naturlig

Klar hud noen ganger kan være en utfordring, men med disse tipsene kan du ha bedre hud naturlig! Det er også bra for innsiden!

Trinn

Hvordan å ha klar hud naturlig. Bruk naturlige rensemidler.
Hvordan å ha klar hud naturlig. Bruk naturlige rensemidler.
 1. 1
  Kjenn din hudtype. Ulike hudtyper trenger ulike typer omsorg. Det er veldig viktig å vite hva slags behandling du trenger for å få de beste metodene for å fjerne huden din. Her er noen ulike hudtyper og deres beskrivelser:
  • Tørr hud. Tørr hud har vanligvis en kjedelig utseende, føles tørr og kløende og noen ganger er sensitive. Tørr hud må være hydrert regelmessig fra innsiden (med ferskvann) og utvendig med (tåke), så vel som fuktes med rik fuktighetsgivende krem ​​eller lotion.
  • Fet hud. Fet hud ser vanligvis glatt og skinnende og har en fet konsistens. Denne type hud er utsatt for akne. Fet hud fordeler fra periodiske urte damp behandlinger og leire masker.
  • Normal hud. Dette hudtype er en gave. Ikke for fet og ikke for tørr. Normal hud ser konsekvent lubben, fuktig og levende. Hva en stor velsignelse, men det krever fortsatt ikke mindre oppmerksomhet enn andre hudtyper. Det drar nytte av regelmessig rensing, toning og fuktighetsgivende.
  • De fleste har minst to forskjellige typer av ansiktshuden til enhver tid. Kombinasjonen av huden er ofte preget av en fet "T-sonen" området, som dekker panne, nese og hake. Mens huden rundt kinnene, øyne og munn er normal eller tørr. Disse ulike typer hud samtale for ulike behandlinger, slik at folk med kombinert hud bør vurdere sin huden regelmessig og bruke forskjellige produkter på ulike områder i ansiktet.
 2. 2
  Drikke vann. Vann renser kroppen, hjelpe eliminere giftstoffer. Det er også hydrater deg og rids huden for smuss og oljer. Prøv å drikke en halv kroppen din vekt i gram (for eksempel hvis du vekt 100 kg, drikke 50 gram vann om dagen).
 3. 3
  Bruk naturlige rensemidler. Ansikts rensemidler med for mange sterke kjemikalier kan faktisk være skadelig for huden din. Proactiv har vært kjent for å kle maling av vegger og blekemidler visse stoffer. Bruk av naturlige, organiske rensemidler kan hjelpe huden klare opp raskere og kan være mye mer effektivt enn unaturlige rensemidler.
 4. 4
  Endre kostholdet. Spis mye frukt, nøtter, frø, bønner osv. Å spise sunt sammen med å ta på de riktige vitaminer kan gjøre underverker for huden din. Prøv å gå veganer for en uke for å se hva den gjør for deg.
  • Unngå å spise kjøtt, fisk, egg, stekt mat, hvitt mel og hvitt sukker produkter, kaffe, te, brus, alkohol, tobakk, narkotika, herunder prevensjon narkotika, og eventuelle andre stimulerende over-the-counter medisiner.
 5. 5
  Bruk mindre sminke. Iført for mye sminke vil være skadelig for huden din i det lange løp. Sjansen er at folk ikke legger merke til huden kviser når de først se deg. Hvis du må bruke sminke, bruke naturlig og mineral makeup bare.
 6. 6
  Ikke opphold deg i solen for lenge. Prøv ikke å gå i solen i lange perioder mellom 10:00-14:00. Den tiden av dagen er når solens stråler er deres sterkeste. Sollys på huden din er en stor kilde til vitamin D, men det kan også føre til rynker og hudkreft.
  • Husk å bruke naturlige solkrem, 15 SPF eller høyere.
 7. 7
  Trener, rundt 15 minutter om dagen. Trene riktig kan gjøre huden din glød. Pass på å vaske ansiktet etterpå, kan svette og skitt tette porene.
 8. 8
  Pass på å vaske ansiktet ordentlig. Vask to eller tre ganger om dagen med et ansikt vask, og sparsomt oppfølging med toner direkte på de berørte områdene. Når du vasker ansiktet ditt, spesielt når vaske av sminke, splash på kaldt vann først som det bidrar til å stramme porene. Da gjelder din rengjøringsmiddel eller mild såpe og skyll med varmt vann. Oppfølging med en rask kaldt vann splash. Varmt vann åpner opp og løsner porene i huden din. Folk ikke innser at når skylle ansiktet med varmt vann, porene åpne opp og er utsatt for bakterier, skitt og make-up bygge opp, noe som kan absorbere lenger inn i porene eller kan få flekkete rundt ansiktet gjennom vaskeprosessen. Vasking på en slik måte sprer bare bakterier, og ikke effektivt å fjerne uønsket smuss og oppbygging. Sprut i ansiktet først med kaldt vann kontrakter porene, tetting dem fra videre forurensning, og dermed legge til rette for fullstendig fjerning av skitt og bygge opp uten å bidra til spredning av skitt og bakterier. Skylling med kaldt vann etter vask strammer porene til å tette dem fra videre eksponering.
 9. 9
  Drikker tre kopper per dag av organisk rødkløver te som en naturlig blod purifier kan hjelpe din akne klart opp. Foruten å rense blodet, er det kosttilskudd forslag man kan følge som kan legge til rette for en rask utvinning fra utbrudd av akne. Spis en diett høy i vitamin A, B-kompleks, og C, eller om nødvendig, ta daglige orale doser av disse vitaminene. En studie av Dr. Samuel Bluefard av Northwestern University fant at "en kombinasjon av ett gram vitamin C, appelsinjuice-plus 100 000 enheter av vitamin A administreres daglige fordeler ungdom akne."
 10. 10
  For dype kviser og langsiktige infeksjoner, prøv utvannet eple cider eddik. Lavendel olje kan også brukes som et effektivt anti-acne ansikts damp ved å fortynne et par dråper i en varm gryte med vann, som dekker hodet med et håndkle, og deretter ved å plassere ansiktet over potten. Lavendel damp åpner opp porene og er antiseptisk.

Tips

 • Unngå å legge til din hud syntetiske kjemikalier og produkter som forlater rester oppbygging, provoserende acne. Slike kjemikalier omfatter, men er ikke begrenset til propylenglykol, natrium-laurylsulfat, natrium-lauret sulfat, propylenglykol, mineralolje, og parabener.
 • Ikke rense ansiktet med såpe, som er harde og irriterer huden follicles og olje kjertler. Faktisk, en rapport av leger utstedt av Kansas State Department of Health sier at, "Twenty-fem prosent av akne kan forvaltes riktig ved å vaske ansiktet fire eller fem ganger om dagen... Men dette rensing bør ikke gjøres med såpe... De talgkjertlene blir irritert av såpe og irritasjon fører til at kjertlene til å skille enda mer sebum enn normalt. " Såpe er dokumentert ofte i medisinsk litteratur for å ha irriterende kvaliteter.
 • Unngå å bruke kosmetikk så mye som mulig. Hvis du gjør slitasje kosmetikk, prøver å bruke så mange naturlige kosmetikk som mulig, eller velge kosmetiske produkter som oppgir at de er enten oljefri (vannbasert) eller ikke-comedogenic, noe som betyr at de har et lavt potensial for å produsere akne. Også alltid huske å vaske av sminken om kvelden.
 • Ikke plukk din akne eller berøre ansiktet og unngå alt som legger press på eller gnir mot huden (som pannebånd eller hatter) da dette øker irritasjon av acne. Plukke din akne sprer smitte og fører til permanent arrdannelse ved å tvinge olje og bakterier inn i de dypere hudlagene, som forårsaker cyster, betent acne som forårsaker arrdannelse.
 • For mye sollys på huden kan føre til fregner. Så hvis du går ut i solen, om nødvendig, bruke solkrem!
 • Ikke skrubb huden din. Overdreven skrubbing, spesielt med slipende såper, øker antallet døde, løse hudceller, noe som bidrar til en økning av plugging av olje glands. Hvis du liker å bruke en ansiktsskrubb, bare gjøre det en gang i uken, skrubbe forsiktig og lett.
 • Ikke bruk kremer som inneholder Vitamin A eller vitamin D som disse vitaminene ikke absorberes av huden og dermed slike kremer er unødvendige.
 • Bruk et rengjøringsmiddel som er alkalisk (det belegg som tetter porene er surt og dermed blir nøytralisert).

Advarsler

 • Ikke får for mye sol.

Ting du trenger

 • Naturlig såpe
 • Solkrem
 • Fuktighetskrem