Wkano

Hvordan å holde rent

Holde ren betyr mer enn å ha et rent utvendig utseende. Sikker på at en ren skjorte gjør at du ser skarp og klar til å gå til jobb eller skole, men det er hva som er under den konstante som teller. Noen prøver å skjule under en tung bruk av cologne med ideen om at dette gjør dem lukte ren. Tvert imot, ved hjelp cologne og parfyme gjør bare det som mye mer åpenbart at du prøver å dekke opp kroppslukt og urenslighet. Å være ren er viktig ikke bare for et godt utseende, men også for god helse. Det er vasker overalt og i alle bad, så bruk dem så vel som å bruke såpe. Vask fjerner bakterier som kan forårsake sykdommer. Så holde rent og holde seg frisk.

Trinn

Hvordan å holde rent. Fjern neglelakk når det begynner å skrelle.
Hvordan å holde rent. Fjern neglelakk når det begynner å skrelle.
 1. 1
  Fjern neglelakk når det begynner å skrelle. Ingenting gjør hendene ser så rotete som halvparten skrelles og halv polerte negler. Rengjøre under neglen spissen med en hånd børste og ikke bite negler.
 2. 2
  Vask hendene hver gang du går på do, og før du spiser.
  • Såpe opp hendene med en skumme opp til håndleddet. Skyll og gjenta. Også gni mellom fingrene.
  • Vask hendene opp til albuene, gni med hendene som du går, spesielt på albuene. Gjenta dette og skylle hendene opp til håndleddene igjen.
 3. 3
  Ta vare på munnen din.
  • Puss tennene minst to ganger om dagen, når du våkner om morgenen og før du skal sove. Bruk munnen vask etter hver børsting tid til å holde pusten lukter friskt og rent, og for å drepe bakterier som forårsaker forråtnelse og munn lukt.
  • Skyll munnen og gurgle etter måltider, og hvis du tror at munnen har begynt å stinke.
  • Bruk en tannpirker etter måltider for å fjerne matrester fast mellom tennene.
 4. 4
  Vask ansiktet når du våkner opp, i dusjen, og før du går til sengs.
  • Vask øynene med vann og rense nesen. Sniff vann i neseborene.
  • Skumme opp, eller bruke en rengjøring lotion, og nå fra øre til øre, og hårfestet til under haken.
  • Rense ørene. Bruk enten en tynn vaskeklut, eller fingrene til å rengjøre innsiden, utsiden, og på baksiden av ørene. Hvis du bruker fingrene, pass dine pekefingeren inn i sporene og hull i ørene, og bruke tommelen på baksiden.
   • Voksne bør nøye bruke en q-tip for å fjerne ørevoks som skjer i området nær det indre øret. Aldri sette en qt dypt inn i øret selv.
  • Vask nakken. Ingenting ser like ille som en ren skinnende ansikt og en skitt linje på halsen. Det er ikke nødvendig å bruke såpe her, bare gni litt vann på baksiden av nakken din, så vel som på forsiden.
 5. 5
  Vask føttene. Hvis du utfører, vil du ønsker å gjøre dette opptil tre ganger. Selv om du ikke er muslim, kan det være lurt å gjøre dette hvis du svetter mye eller din. Sørg for å vaske såler og hæler, og mellom tærne.
 6. 6
  Dusj minst en gang om dagen, morgen eller kveld, ifølge valg og liv planen. Dette betyr egentlig skrubbe deler av kroppen som ingen ser, bøyd ned og vaske områder som er vanskelige å nå, ved hjelp av en tilbake-børste for å skrubbe tilbake kraftig.

Tips

 • Neglepleie er ikke bare for kvinner. Menn bør gå til en skjønnhetssalong og har sine negler omsorg også. En velstelt mann har neglene rene, polert og neglebånd kuttet.
 • Ikke vent til føttene få dekket i svette eller pusten begynner å stinke. Prøv å innlemme vaske hender / ansikt / føtter i ett rengjøring rutine (se på for eksempel) som du kan øve med jevne mellomrom utover dagen.
 • Over-vask kan fjerne beskyttende oljer fra huden og føre til tørre, sprukne eller rød hud. Hvis dette skjer bør du bare bruke små mengder av milde, ikke-deodorant såper, slik som Dove, Camay, eller Neutrogena. Hvis du har sensitiv hud er det en god idé å sette en liten mengde fortynnet såpe på innsiden av håndleddet ditt. Hvis du får ingen kløe eller rødhet etter 20 minutter, er det sannsynligvis trygt å bruke. Av og til er en fiksering på rengjøring, eller over-vaske et tegn på OCD (obsessive-compulsive disorder) eller andre psykiske problemer.
 • Folk blir dømt etter utseendet på neglene sine. Selv en godt preparert kvinne eller mann kan synes å være slurvete og skitten når deres neglelakk er alle chipped, eller det er skitt under neglene.
 • Se på en manns hender neste gang du ser en film eller TV-show. Se på en manns hender når du går på bussen eller toget. Se på din date hender neste gang du møter. Er deres neglebåndene kuttet, er neglene sine arkivert pent, er det ingen skitt strek under neglene, og er deres negler skinte med fargeløs polish. Vær oppmerksom på hvordan en manns hender ser fordi det viser hvordan han tar vare på hele kroppen. Samme selvfølgelig går for en kvinne.