Wkano

Hvordan å holde seg i 2 dager i strekk

Du har holdt oppe hele natten, og nå må du holde deg i 2 dager. Her er hvordan

Trinn

Hvordan å holde seg i 2 dager i strekk. 1 dag, 9.
Hvordan å holde seg i 2 dager i strekk. 1 dag, 9.
 1. 1
  1 dag, 9: 24:00 Begynnelsen av natten. Slå klimaanlegg på høy, og får en 2 liters flaske med en koffeinholdige drikke klar. Dette koffeinholdige drikke vil være din frelser for sitte oppe hele natten. Drikk den i henhold til planene jeg har satt på denne Google. Gå rundt i huset og slå alle lysene på. Dette vil hjelpe. Dette blir en lang natt.
 2. 2
  Dag 2, 3: 00 AM: For å gjøre det i 2 dager, unngå alle senger og sofaer. Du var i stand til å gjøre det til 2 am uten å sovne, nå er 03:00. Akkurat nå anbefaler jeg å ha en kopp koffeinholdige drikke for å gjøre det til ca 07:00. Spille noen spill på internett, se litt på TV.
 3. 3
  Dag 2, 7: 00 AM: Unngå å sovne på alle kostnader. Kom deg bort fra din senger, sofaer og stoler. Hvis du må sitte, anbefaler jeg enten sitter på en stiv pinnestol eller gulvet. Prøv å ikke la seg ned på gulvet, spesielt hvis det er teppe. Ta en morgentur. Drikk en kopp Mountain Dew.
 4. 4
  2 dag, 10: 00 AM: Fra 10:00 på, hver time, ta en rask, kald dusj på høy effekt i ca et minutt eller fem. Kom deg ut av huset, gå til et kjøpesenter, og hvis du må, drikke en kopp Mountain Dew. Komme slags tøff, er det ikke? (Det ville være bedre å bare gjøre 50 hopping knekt og 10 pushups for å få blodet flyter, og spise en matbit og drikke mer Mountain Dew... Den kalddusj hver time bare sjokkerer kroppen din som den prøver å opprettholde en jevn temperatur... sjokkerende din kropp som det bare gjør deg mer sliten, mellom hver av disse timene. Så ja, bare gjør en mini treningsøkt hver time, 50 hopping knekt og 10 pushups)
 5. 5
  Dag 2, 3: 24:00. I varmen av dagen, vil klimaanlegg ikke gjøre deg mye bra. Slå den av, slik at regningen ikke vil bli for høy. Uansett hva du gjør, ikke lese. Dette vil trette deg. På dette punkt i dag, anbefaler jeg å se på noen morsomme TV (Family Guy, Simpsons), eller gjøre noen gode prank samtaler. En god latter er det du trenger på dette punktet. Drikk en kopp Mountain Dew.
 6. 6
  Dag 2, 6: 24:00. Det kommer til å bli tøff på denne tiden, særlig fordi det kan være å få mørkt ute. Slå klimaanlegg på igjen. Gå til butikken og kjøpe litt mer Mountain Dew for å gi deg litt mer energi. Dette vil hjelpe deg å gjøre det gjennom den tøffeste delen om å holde seg to dager i strekk, natten til den andre dagen. Drikk resten av koffeinholdige drikker fortsatt i den første flasken du har kjøpt.
 7. 7
  Dag 2, 12: 24:00: Det vil bli veldig vanskelig akkurat nå. Drikke ca 2 kopper Mountain Dew. Dette vil hjelpe deg å gjøre det til ca 03:00. Dette vil bli veldig vanskelig. Se TV. Gå på internett. Gjør ting. Hvis du føler virkelig syk, gå i dvale! Det er ingen grunn til å skade kroppen din for en enkel prestasjon!
 8. 8
  Dag 2, 3: 00 AM: Øynene dine vil bli hengende. Drikk en kopp koffeinholdige drikke. Jeg anbefaler å se noen morsomme show som Family Guy, South Park, eller Simpsons. Hvis du fremdeles føler ekstremt sliten etter kopp koffeinholdige drikke, drikke en annen. Husk å fortsatt ta kald dusj hver time.
 9. 9
  Dag 2, 5: 00 AM: Ta en tur. Gå rundt nabolaget ditt, gjøre noe for å holde deg våken. Ta en 5 minutters kald dusj, se hva som skjer. Drikk resten av koffeinholdige drikker, og unngå å lukke øynene for "Bare et øyeblikk." Eller ligge på sengen. Det er ingenting annet jeg kan si for deg på dette punktet.
 10. 10
  Dag 3, 9: 00 AM: Det har vært en full 48 timer siden du har våknet opp. Slå av lyset. Slå av Air Conditioning av. Gå til sengen. Lukk øynene. Sovne. Det burde ikke ta deg mer enn tre sekunder for å sovne. Sov godt!

Advarsler

 • Ikke kontinuerlig glipp av søvn. Det er ikke bra for deg.
 • Kroppen kan ikke ta det hvis du hele tiden holde deg så få minst 19 timers søvn hver uke.
 • Hvis du føler virkelig syk, gå i dvale!
 • Ikke forsøk å gjøre dette regelmessig. Det er veldig usunn.
 • Folk kan holde seg lenger, folk i Hæren holde opp for 3 dager om gangen, og verdensrekorden er 11 dager. Bor opp forbi to dager kan føre til medisinske problemer selv.
 • Når du har nådd målet ditt, gå i dvale!

Ting du trenger

 • Flasken (e) av Mountain dew
 • En klimaanlegget
 • En TV
 • En datamaskin