Wkano

Hvordan vite om en gutt liker deg

Er forelsket i en fyr, men ikke sikker på om den følelsen er gjensidig? Eller kanskje du er nysgjerrig på om den fyren sjekke deg ut gjør så ut av interesse for deg eller han bare stirrer på plakaten bak hodet? Uansett hva årsaken til ditt behov for å vite, er det noen ganske bestemte måter å jobbe ut at en fyr er definitivt interessert i deg - eller ikke!

Trinn

Hvordan vite om en gutt liker deg. Undersøke hans kroppsspråk.
Hvordan vite om en gutt liker deg. Undersøke hans kroppsspråk.
 1. 1
  Undersøke hans kroppsspråk. Kroppsspråk kan være den "store tell" når det kommer til kresne hvis den fyren innbiller deg nok til å date deg. Interessant, kroppsspråk eksperter mener at mens kvinner har rundt 52 ​​kroppsspråk forteller vise en fyr at de er interessert, gutta viser rundt kun 10. Hvis du abonnerer på denne teorien skal dette gjøre gjette litt enklere! Likevel, du fortsatt trenger å vite hva du skal se etter, samt å være sikker på at du ikke er tvil om uskyldige gester for samtaler om kjærlighet - sistnevnte feil kan bevise pinlig. Noen av tegnene på kroppsspråk for å se etter er:
  • Han ser på deg mye. Hans øyenbryn kan også løfte som han ser deg ("øyenbryn flash" som varer en femtedel av et sekund). Han kan ikke engang være veldig bevisst at han ser på deg så mye som han er.
  • Han lener seg mot deg mye. Personal Space Invasion er et tegn på stor interesse.
  • Sjekk retning av hans hender, føtter, ben, tær, osv. Hvis de er rettet mot deg, er det en underbevisst indikator på hans interesse for deg.
  • Han begynner grooming seg selv. Han trekker på slipset å rette det eller han readjusts tilpasning av genseren hans. Kanskje han kjører hendene gjennom håret hans i forsøk på å rydde det eller han strekker seg ned å knyte skolissene. Å gjøre dette er gjentatte ganger ligner på handlingene til en mannlig fugl preening opp sine fjær for en skjerm!
  • Sjekk ut hvordan han sitter. Hvis du ser ganske mandig gester, som sitter med åpne ben eller plassere hendene på hoftene, han prøver å imponere.
  • Hvis han liker deg, kan du se at han sjelden snur ryggen til deg, lener seg ofte mot deg, og også ser på deg mye. Hvis han slouches skuldrene når nær deg, han er romantisk og bryr seg om hva du har å si. Hvis han peker skuldrene og bekkenet mot deg mens du sitter, er han definitivt føler noe for deg.
 2. 2
  Legg merke til hans øyekontakt. Som allerede nevnt, vil en fyr som er interessert i deg ser på deg mye, selv om skjulte. Han kan prøve å fange øyet, eller om han er sjenert, kan han plutselig snu hodet vekk hvis du fange ham sjekke deg ut. For å teste sin interesse, skanne ansiktet hans i fire sekunder, og deretter se bort (ser ikke lenger eller det blir vanskelig). Deretter ser tilbake - hvis han opprettholder eller øker øyekontakt med deg, han er interessert. Hvis øynene vandre til munnen, er han definitivt interessert. Hvis du føler at du har hatt øyekontakt bare en brøkdel av et sekund lenger enn du ville gjort med noen andre, eller hvis han ser bort fort, så det er noe der. På den annen side, hvis han bryter øyekontakt med deg og begynner å lete rundt i rommet, han er ikke interessert i deg.
  • En blikk som har ham ute til venstre, deretter feie over ansiktet ditt, så ser rett er et tegn på at han er veldig tiltrukket av deg.
  • Vær forsiktig så du ikke forveksler en sjenert fyr darting retrett fra øyekontakt med en fyr som er tydelig uinteressert. En sjenert fyr som er interessert vil fortsette å stjele blikk på deg. Vær tålmodig!
  • Hvis du ikke liker fyren, kan det være ubehagelig å holde øyekontakt, brekke den av raskt og skanne rommet selv, som om han ser for noen andre.
  • Når han er rundt deg, og han sier eller gjør noe morsomt og alle rundt ler, vil øynene flimrer mot deg for et sekund for å se om du lo også - dette betyr at han er opptatt av å gjøre et godt inntrykk på deg.
  • Hans elever kan utvide seg hvis han liker deg, men dette er ganske vanskelig å plukke opp, og du kan komme over som konstituert merkelig ved å se at tett inn i øynene hans. Hvis du er rundt ham i lang tid, kan det være lettere å plukke opp gradvis.
 3. 3
  Lytt til det han sier. Hvis han liker deg, og han er nervøs eller forutse sjansen til å komme nærmere deg, vil han sannsynligvis begynne å snakke om seg selv. Mange ganger, gutta føler behov for å bevise seg selv, spesielt hvis du snakker om en annen fyr i hans selskap.
  • Måle hans interesse for hva du har å si. Det spiller egentlig ingen rolle hva du sier, det er hvordan du sier det som kan fortelle deg mye om hans nivå av interesse. Så, prøv dette: Lean inn og hviske, med skulderen knapt berøre hans og si noe mykt. Å høyne effekten, stødig selv forsiktig ved børsting armen over ryggen hans. Hvis han beveger hodet nærmere mot deg og enten berører deg tilbake eller opprettholder øyekontakt, han er interessert i deg. Hvis han ikke er interessert, vil han trolig gå tilbake eller være svært svarer. En virkelig uinteressert fyr kan selv prøve å shoo deg ut av sin personlige plass!
 4. 4
  Legg merke til hans interesse for å berøre og bli berørt. Touch er et viktig tegn på interesse i et utviklingsland forhold og du kan vurdere interesse både ved å observere hvordan han berører deg og hvordan han reagerer på at du berører ham. Hvis han er interessert i deg, kan han la hånden på din når han ler, kan han forsiktig børste benet mot deg, men vil ikke flytte det bort igjen, eller han kan du for små ting, som tiltaler deg, uttrykke følelser når fortelle en historie eller bare fordi du "ser ut som du trenger en klem." På den annen side, bør du vurdere å berøre ham til å se hva som skjer - en skånsom børste av din hånd mot halsen tak i underarmen hans med hånden din, eller kjører fingrene over hånden etter fleiper med ham om noe. Han er interessert i deg hvis han reagerer på det, og ikke vike ikke unna, eller hvis han beveger hånden for å holde på din egen eller på armen eller benet. På side, hvis han tenses opp eller beveger seg bort sin hånd, han er ikke interessert.
  • Hvis han er en sjenert fyr, kan han hoppe litt fordi han ikke var forberedt for deg å røre ham. Det betyr ikke nødvendigvis at han ikke liker deg, se på hans handlinger nøye etterpå.
  • Selvfølgelig kan playboy gutta (bad boys) være veldig opptatt av å spre sine rørende bevegelser rundt, være sikker på at han har mer substans enn dette ved å observere hvordan han kommuniserer med andre kvinner i gruppen din.
  • Se om han bruker noen av triksene i Hvordan ta en jente, og se om han bruker dem mer med deg enn med noen andre.
 5. 5
  Se hans handlinger for å se om han behandler deg annerledes fra resten av gruppen. Hvis han er virkelig interessert i deg, kan han begynne å oppføre seg beskyttende mot deg, eller i en "gentleman" fashion (minst i den grad at han tolker hans oppførsel som sådan). Se etter tegn som skiftende stolen nærmere din, legger armen rundt på baksiden av stolen, forlater sin jakke på baksiden av stolen eller selv gå så langt som å plassere jakke rundt deg til å avverge dine klager av å være kald.
  • Vær oppmerksom på at noen gutter med andre jenter å få din oppmerksomhet. Det gir ham en sjanse til å se din reaksjon, og hjelper ham vite om du virkelig liker ham eller ikke. (Ja, det er en merkelig form for logikk, spesielt siden du kan ende opp med så fornærmet eller forvirret at du bare gi ham opp!) Men du kan vanligvis oppdage en "get-your-oppmerksomhet" flørte hvis, i midten av hans flørting scenario, holder han tar sjansen til å se på deg, oppsøke din respons. Du kan også prøve en rask tur på do og finne deg en slu observasjon poeng å sjekke ut hvordan flørting er fortsetter. Hvis han stopper så snart du har forlatt, det er deg han er seriøs om, ikke henne. Alternativt kan du be en venn til å gjøre noen observerer for deg mens du er borte.
 6. 6
  Se etter ham viser en plutselig, tidligere uuttalte interesse for ting som du liker og gjøre. For eksempel, hvis du liker en bestemt sjanger av musikk som han ikke kjenner så godt, kan han be deg om å foreslå band eller artister for ham å til. Eller kan han ha gått til bryet med å finne ut at en favoritt band av deg er å spille neste helg, og nevner til dette, med eller uten en forespørsel om å gå og høre sammen. Og hvis du introdusere ham til et TV-show at han ikke egentlig vet om og som blir hans nye favoritt ting, som potensielt kan være et tegn på at han liker deg, spesielt hvis han går ut av hans måte å ta opp med deg å diskutere seriens utfolder plot.
 7. 7
  Se etter tegn på. Tegn på nervøs latter, svette håndflater, dype åndedrag, uro, eller kanskje til og med ser bort raskt når du oppdager at han ser på deg, kan alle være tegn på en dragning mot deg. Hvis han er nervøs for å gjøre et inntrykk på deg, betyr det han prøver hardt, og du er sannsynligvis svært nær å være i stand til å begynne å lage trekk.
 8. 8
  Ta hensyn til sine venner. Hvis de vet at han er interessert i deg, de kan erte ham subtilt når du er rundt, hint til deg at han liker deg, eller selv prøve å finne ut om du liker ham. sine reaksjoner på ditt nærvær - gjør de? Slår de til ham? Smirk de på en måte som antyder at de vet noe som du ikke gjør det?
  • Vær forsiktig hvis en venn av hans fabrikater forslag om at en gutt liker deg, men alle de andre indikasjoner fortelle deg noe annet. Noen ganger venner har av hensyn til sine egne for å sikre at noen sjanser for at du får sammen er ødelagt, inkludert catapulting deg til å gjøre narr av deg selv.
 9. 9
  Se å se om han imiterer deg. Speiling hverandres handlinger er et tegn på gjensidig ut og generelt er det underbevisste. Hvis du oppdager at han har vært kopiere dine bevegelser ofte, er det stor sannsynlighet for at han innbiller deg. Du kan teste dette ved å speile hans handlinger også, for eksempel, berører håret når han berører hans, børste ansiktet når han børster hans, sitte måten han sitter, etc. De ubevisste signaler vil være skrikende "Jeg liker deg også! "
  • Etter at du kan være et tegn, for eksempel hvis du kjøper lunsj og sitte ved et bord og han kanter så nær, eller til og med på samme, bord som deg, er han sannsynligvis prøver å komme nærmere deg. Bare vær sikker på at du ikke forvirrende denne handlingen med at det er en mangel på plass til å sitte noe annet sted!
 10. 10
  Ta hensyn til mild, vennlig erting. Hvis en fyr erter deg på en vennlig og morsom måte, kan det tyde på sin interesse, spesielt hvis han er ung. Forutsatt at dette ikke er hans modus operandi med hver jente han flørter med, er det et tegn på at han har blinket deg ut for oppmerksomhet og prøver å bruke hans vidd å sjarmere deg i det klosset måte å bruke humor for å dekke opp sanne intensjoner. Selvfølgelig, hvis han sier noe uvennlig eller uheldig, ikke føl at du må unnskylde det - peke det ut hvis han støter deg, det er best han vet nå at du ikke vil ta tull enn å oppdage det senere.
 11. 11
  Hvis han treffer deg eller lekent slag deg på armen din, kan dette bety at han liker deg. En fyr kan lett slå eller sparke deg på armen som en hemmelig, "mandig" måte å få å røre deg uten å gjøre det for opplagt hva hans intensjon er. Dersom han finner at du ikke trekker bort for mye når han gjør dette, kan han finne mot til å gå videre til mer skånsomme måter å berøre deg. Selvfølgelig betyr ikke dette at du må sitte der i smerte hvis han faktisk gjør vondt deg - være selvsikker nok til å påpeke at det gjorde vondt! Du kan salve hans stolthet ved å si noe om ikke gjette ham berøre deg, men å behage se opp for dine sensitive benete biter! Og hvis du er den type jente som finner stykket punching litt moro, gi ham en leken knock rett tilbake.
  • Spille punching kan sende blandede signaler. Det kan bety "Jeg behandler deg som en av gutta" og signal friendzone påfunn bare. Sjekk ut om han gjør dette til andre jenter i gjensidig gruppen. Dessuten, hvis han fortsetter å tro at spill punching du er en morsom måte å henge ut, kan du gjøre med noen som aldri kommer til å komme forbi dette umoden visning av hengivenhet, ikke la det gå på ubestemt tid.
  • Hvis du ikke liker det, si det med en gang. Du har rett til å be noen om ikke å skade deg, selv om gesten er velmenende.
 12. 12
  Kvitter noen komplimenter som kommer din vei. Hvis du gjør ditt hår eller makeup annerledes en dag, og fyren merknader, det er et veldig godt tegn at han liker deg. De fleste gutta vil ikke legge merke til, eller om de gjør det, vil de ikke gidder å si noe med mindre de er helt inn i deg. Noe sånt som: "Du ser fin ut i dag", "jeg liker den skjorta," eller "Gjorde du håret ditt annerledes i dag? Den ser fin," er alle indikatorer på at han kunne være interessert i deg.
  • Merk: Hvis denne fyren er en god venn av deg, vil komplimenter ikke nødvendigvis være indikatorer på romantisk interesse. Det kunne bare være ham å være en virkelig god venn.
  • Ikke alle gutter er dette grei om komplimenter, så ikke bli bekymret hvis han ikke kompliment du.
 13. 13
  Se for ham merke 'maskulin ting "på deg. For eksempel, gned noen av din fars etterbarberingsvann over på deg når du klemte ham. Din forelsket kan si "er aftershave som på deg?" Legge merke til dette kan tyde på at han tror lukten kommer fra en annen fyr (og ikke faren din!), Avsløre noen sårbarhet for å miste deg ut til noen andre. Dette kan også gjelde å ha, bære eller iført ting som han kanskje tror tilhører en annen fyr.
 14. 14
  Hvis han samtaler til deg ofte på et nettsamfunn, kan det bety at han liker deg. Tross alt, når nettet er det mange ting som konkurrerer om sin tid, som spill, forbinder med kompiser og sjekke ut nettsteder som kanskje ikke er så interessant for deg... Selvfølgelig kunne han også bare være pratsom, vennlig, eller lei, så ikke anta at han er interessert i deg bare for chatting - dette bør behandles som en ekstra indikator sammen med noen av de andre som er skissert ovenfor.
  • Hvis han setter en 'x' skilt på enden av alt han sier til deg, ikke anta det betyr at han liker deg. Det kan bare bety at han oppfatter deg både som gode venner, eller at han bare brukt til å avslutte sine samtaler på den måten.
  • Hvis han sier: "Jeg vet noe du ikke vet," da dette kan bety at han liker deg, og spiller en liten gjettelek. Eller det kan bare bety at han gjør den vanlige sosiale medier ting å spre informasjon for moro skyld, som oppdagelsen av en ny planet eller finne en kur mot kreft, osv. Bruk sammenheng å bedømme import av slike elektroniske personlige spillet spilles.
 15. 15
  Se å se om han har plutselig utviklet en vane å slå opp hvor du måtte befinne deg. Hvis han plutselig synes å være i visse steder til visse tider av døgnet hvor du ikke nødvendigvis ville forvente å se ham, kan det være at han har tatt til bevisst å "finne" muligheter til å støte på deg. Hvis det skjer mye i løpet av kort tid, er det sannsynligvis ingen tilfeldighet, men et krafttak for å ta opp med deg så mye som mulig.
 16. 16
  Være mottakelig for hans signaler. Hvis han viser genuin interesse for deg, (for eksempel, smiler han på deg mye når dere to passere hverandre eller han går ut av hans måte å si hei til deg), være vennlig og høflig tilbake. Hvis du allerede har bestemt at han er noen du ønsker å date, ikke la det gå for lang tid før tilrettelegge en mulighet for dere to å komme sammen for å snakke i et rolig sted. På den annen side, hvis han ikke er din type eller du har ombestemt deg om flørting videre, være ærlig og la ham vite at du er smigret, men du er ikke tilgjengelig.

Tips

 • Legg merke til hvordan han opptrer rundt deg i forhold til måten han opptrer rundt hans venner. Ser du noen forskjeller?

Advarsler

 • Pass på å ikke misforstå hans signaler bare fordi du ønsker å være sammen med ham så mye. For eksempel kan hengiven erting skje bare fordi det er hans måte å håndtere kvinner generelt. Han kan ikke engang klar over at han gjør du besvimer hver gang han kakker godmodig moro på deg!
 • Se opp for den subtile gutta. Hvis han spør deg om noe som potensielt kan være en dato, men du er ikke helt sikker på, sørg for at det er klart før du godtar den. Det kan være ubehagelig når en av dere tror du er på en dato og en av dere tror du ikke.