Wkano

Hvordan få en jente til å forelske seg i deg

Hvis du vil ha en jente der ute for å falle i med deg, er sjansen stor for at du må gå den ekstra skritt for å vinne henne over. Det er helt greit, men fordi du er sannsynligvis villig til å gjøre alt som trengs. Følg rådene i denne artikkelen for å få en jente til å forelske seg i deg. Kjærlighet er en kunst, ikke en vitenskap, så prøv å tenke på disse trinnene som væske retningslinjer.

Trinn

Hvordan få en jente til å forelske seg i deg. Vis henne din elskelige kvaliteter.
Hvordan få en jente til å forelske seg i deg. Vis henne din elskelige kvaliteter.
 1. 1
  Vis henne din elskelige kvaliteter. Folk trenger ikke bare bestemme hvem de ønsker å forelske seg. Kjærlighet skjer fordi de involverte har elskelige kvaliteter. Elsker ofte utvikler seg over tid, slik at din jobb er å vise jenta at du er verdt å være rundt.
  • Få en følelse av. Det er ingen hemmelighet at jenter elsker gutter som kan knekke en spøk eller være morsom. Praksis vitser på dine venner hver så ofte, og lære vitser som fungerer og de som ikke fungerer. Når du er alene med en jente, kan fortelle en vits være en fin måte å bryte spenningen. Husk: hvis du ikke er god på vitser, kan du fortsatt har en god sans for humor - du må bare elske å le og å være rundt mennesker som er morsomt.
  • Være leken. En av de viktigste tingene jenter ser etter i en partner er lekenhet. Så du ønsker å være leken fordi hun sannsynligvis mener at lekenhet er attraktive. Hvordan kan du være leken? Lag en kjedelig rutine, som å studere, interessant ved å slå den inn i en sang, for eksempel. Ikke ta ting for seriøst. Og viktigst av alt, være i stand til å le av deg selv.
  • Ha tillit. Å være genuint elskelig, må du tro at du er verdt å være rundt. De fleste jenter er ikke tiltrukket av mennesker som stadig setter seg ned. Så vær trygg, men ikke cocky. Vet hva du er god på. Ikke skryte om det eller vise frem, men sette disse tingene i din rutine, og ikke vær redd for å la dem skinne hver gang på en stund.
 2. 2
  Eliminer alle forventninger. Elsker livet i fravær av press. Gi slipp på dine forventninger vil hjelpe deg til å slappe av, noe som vil gjøre deg mer attraktivt for en jente enn hvis du er anspent og bekymret.
  • Lær deg å forvente noe fra jenta slik at du ikke kan bli skuffet. Hvis hun gjør forelske seg i deg, vil du bli gledelig overrasket.
  • Husk at det er mange fisk i havet. Hvis denne jenta ikke fungerer, vil det være andre jenter. Hvis du ikke får den spesielle jenta til å forelske seg i deg, prøv å ikke få mopey og trist om det. Det kan føles godt å synes synd på deg selv, men jenter ikke tror det er attraktivt.
 3. 3
  Finn ut hva hun liker å gjøre. Deretter må du gjøre det med henne. Gjør noe som du vet hun liker har de ekstra fordelene som hun føler seg komfortabel og trygg gjør det. Hvis hun er komfortabel når du er ute på en date, hun er mer sannsynlig komme nær deg, holde deg i hånden, eller til og med kysse deg.
  • Enten hun liker surfing, ridning, shopping, eller baking, er det en god idé å prøve å involvere henne i hva hun liker å gjøre best. Spør venninnen hva hun liker å gjøre i fritiden, eller spørre henne selv om du føler deg modig. (Fortune favoriserer deg.) På den måten vil hun vite at du har tatt deg tid til å finne ut hva som gjør henne tick, og at du er klar til å gå den ekstra mile å sikre at hun er lykkelig.
  • Bonding over noe hun liker ikke trenger å være en dato, men hvis du vil ha kjærlighet å blomstre, er du nødt til å be henne på en date på et tidspunkt. Når du er klar til å ta det skrittet, prøve et kjent som filmer, en kafé eller en dans. Kanskje prøve å ta henne til en fornøyelsespark eller et hjemsøkt hus, studier tyder på at spenning eller en følelse av fare på en dato bidrar slippe et kjemikalie i hjernen som obligasjoner to personer sammen.
  • Være strategisk om du kaller det en "date". Vanligvis, hvis du allerede har vunnet jente over, ønsker du å gjøre det klart at du skal på en date. Det er fordi hun forventer at du skal ta det neste steget, og hun ønsker å sørge for at dere begge er på samme side. Men hvis du ikke har vunnet jenta over ennå, er det sannsynligvis best å slow-play frieri, og vinne henne over som en venn før du går videre til den romantiske forholdet. Noen ganger, vil jenta motstå et romantisk forhold om hun ikke er sikker på om du er gode venner.
 4. 4
  Gi henne plass. Dette betyr ikke å spille hard-to-get, men gi jenta kontroll over hva som skjer videre. Kvele henne og mobbing henne inn i et forhold vil gjøre det motsatte av hva du håper på. Vis henne at du respekterer hennes liv utenfor deg, når du gir en jente rom for å puste, hun vil ofte komme til å elske deg på sine egne premisser.
  • Når du gir henne plass, unngå å være for langt unna. Holde ringer henne regelmessig og viser henne at du er interessert. Hvis du er sjenert, ikke gi henne for mye plass eller hun vil synes du er ikke interessert. Du er nødt til å komme ut av skallet litt hvis du ønsker å få hennes oppmerksomhet.
  • Hvis du nettopp har gått på en date med henne, og alt har gått veldig bra, fortelle henne at du ringer henne før helgen er opp hvis det er fredag. La henne gjøre sin egen greie på lørdag, og så gi henne en samtale på søndag og fortelle henne at du hadde en veldig god tid, og du har lyst til å gjøre noe snart, kanskje neste helg. Dette ville være et godt tidspunkt å spørre henne ut til noen partier eller danser som skjer.
  • Gi henne plass handler om å vise henne hvor trygg du er. Det du egentlig sier er "Jeg hadde en flott tid med deg, og jeg liker deg, men jeg har ikke tenkt til å komme på super sterk fordi jeg er ikke desperat." Jenter og gutter er begge tiltrukket av mennesker som er kald og rolig, som ikke hoppe på pistolen, og som ikke er desperate.
 5. 5
  Åpne øynene for mulighetene. Jenter er overalt, og mange jenter ønsker å bli forelsket. Ikke bli for opphengt i å få en spesiell jente til å forelske seg i deg, og ikke prøve å "tvinge" kjærlighet på en jente som bare ikke føler det!
  • Bli kjent med flere jenter og gi kjærlighet flere muligheter til å blomstre. Gå til skolen socials og funksjoner. Ikke vær redd for å gå til en annen skole sosiale hvis en venn inviterer deg. Du vet aldri når du kan møte den rette som vil banke vinden ut av lungene.
  • Noen ganger, når du slutter på jakt etter kjærlighet, treffer det deg rett i ansiktet. Universet fungerer i rare måter. Spesielt hvis du har prøvd virkelig hardt nylig, eller du tror du har nettopp gått tom for energi, ikke vær redd for å trekke tilbake fra maktkampen. Det høres bakvendt, og det er frustrerende å gjøre, men det fungerer: Når du slutter å prøve, jenter har en tendens til å finne deg.
  • Være eventyrlystne. Kanskje jentene du kjenner alle har kjærester, eller kanskje de ikke klippe det for deg. Plenty av gutta i disse dager er å finne kjærligheten utenfor deres umiddelbare sirkler. Hvis du er gammel nok, kan du prøve internett dating. Hvis du er interessert i extracurriculars, bli involvert på en bredere basis, slik at du potensielt kan reise. Når vi leter etter den jenta i drømmene dine, hjelper det å holde et åpent sinn og prøve så mange forskjellige opplevelser som livet kaster på deg.

Tips

 • Har god personlig hygiene!
 • Være morsom og humoristisk, men ikke på bekostning av en annen.
 • Alltid respektere hennes meninger og følelser.
 • Vær forsiktig så du ikke hoppe på pistolen. Hvis du presse henne inn i det for fort, kan hun få feil inntrykk.
 • Kan du virkelig ønsker noen til å bli forelsket i deg, men sørg for at du bruker hodet så vel som hjertet ditt. Kjærlighet er bare utgangspunktet for et sunt forhold. Resten avhenger av kommunikasjon, kompatibilitet og engasjement.
 • Unngå å snakke negativt om deg selv. Ikke tenk på deg selv som en dum liten fyr. Alltid være deg selv!
 • Fortell henne at du elsker henne mens hun er fremdeles snakker om en noe alvorlig, og fortelle henne at du elsker måten hun tenker på deg og alle andre.
 • Begynne å snakke med henne, og alltid være vennlig, hyggelig. Du bør begynne å sende e-post eller tekstmeldinger henne. Etter at du har snakket i ca en og en halv uke eller så, be henne ut på en date. Men aldri uttrykke dine følelser direkte. En setning endres ikke en jenter tankene om deg. Du vil snart se hvordan hun føler. Hva du må vite, er at du enten er tiltrukket av noen eller ikke, hvis hun ikke har noen følelser overfor deg at hun mest sannsynlig aldri vil. Men hvis hun holder snakker til deg etter at du oppgir din følelse, holder og snakker jevnlig så har du en god sjanse. Feste med det.

Advarsler

 • Bringe navnene eller bildene opp i (kjærlighet) samtale vil gjøre ting gå galt. Spesielt bilder av andre jenter!
 • Husk: du er enten tiltrukket av noen eller ikke, hvis hun ikke har noen følelser overfor deg at hun mest sannsynlig aldri vil.