Wkano

Hvordan lage dine foreldre stolt av deg

Det er en god følelse å vite at dine foreldre er av dere. Men det er ikke veldig lett å oppnå. Noen ganger føles det som om det er umulig, og du kan bli irritert på foreldrene dine. Men før du gir opp, kan du prøve å lese og følge trinnene i denne artikkelen.

Trinn

Hvordan lage dine foreldre stolt av deg. Alltid, alltid, alltid gjør ditt beste.
Hvordan lage dine foreldre stolt av deg. Alltid, alltid, alltid gjør ditt beste.
 1. 1
  Alltid, alltid, alltid gjør ditt beste. Hvordan har du tenkt å gjøre foreldrene stolte hvis du ikke setter i 100%? Prøv deg hardest på noe og alt-sport,, jobber,... vise dem at du ikke er slacking off. Har en entusiastisk holdning til alt-it'll får du mye lenger enn du kanskje tror.
 2. 2
  Ta sine ideer i betraktning. For eksempel ": Du ønsker å klippe håret, og det røde De vil ha deg til å bare trimme den Du trenger ikke å gjøre akkurat hva de sier, men prøv å ta sine ideer hensyn Du kan holde håret samme lengde..., eller trimme det litt mer enn de ønsker. Bruk denne holdningen for alt. Ikke la dem ta over deg, men sørg for at du i det minste vise dem at du vurderer deres forslag også.
 3. 3
  Gjøre det rette. Foreldrene dine vil sannsynligvis ikke være for stolt av deg hvis du er låst opp i fengsel for flere ulike forbrytelser. I kontrast, kan de være eller sint på deg. Du trenger ikke å slå inn en total goody to sko, men sørg for at du kjenner grensene og ikke presse dem. Holde seg innenfor reglene, enten det være på, eller loven. Før du gjør noe, alltid tenke på om det er det rette, og om foreldrene dine ville være stolt av deg.
 4. 4
  Være en god person. Du kan holde deg innenfor reglene, gjør ditt beste, og ta sine ideer i betraktning, men tross alt at du kan være en virkelig, ekkel person-og som ikke vil gjøre folk stolte av, vil det? Så vær en god person-være like, og som du kan. Tro ikke at du må være en total pushover eller en goody to sko-bare være en god person. Det er mange mennesker som er gode mennesker, men ikke på langt nær en goody to sko eller en pushover. Husk det.
 5. 5
  Være ansvarlig. Ikke vær en helt umoden person som foreldrene dine må hele tiden holde et øye med. Det er flott å ha det gøy, men vet når du skal stoppe og være ansvarlig. Det bånd på med å gjøre det rette, alltid holde deg innenfor grensene. Være troverdig, og pålitelig. Hvis du kommer til å sitte barnevakt, sitte barnevakt. Hvis du kommer til å gjøre lekser,. Hvis du skal vaske bilen, vaske bilen. Du kan alltid fest, men sørg for at du vet når det har gått utover linjen.

Tips

 • Lære å takle negative. Hvis du er i tenårene spesielt, kan du bli presset til å ta, alkohol, for å røyke, og gjør andre dårlige ting, men jobbe opp styrke til å si nei-it'll være bedre i det lange løp, definitivt.
 • Ikke lev for deres godkjennelse. Det er fantastisk å vite at de ser ned på deg smilende, men ikke la den følelsen ta over livet ditt og hvem du er.
 • Noen ganger kan du følge alle disse trinnene og dine foreldre kan fortsatt ønsker mer. Hvis det er tilfelle, kan du prøve å snakke med dem om hvordan du føler deg. Hvis det ikke fungerer, så akseptere det faktum at de alltid vil ønske mer og gå videre med livet ditt.
 • Ikke dra nytte av dine foreldre-ikke bare gjør dette fordi du ønsker fra dem, eller noe sånt. Gjør det fordi du virkelig vil ha dem til å være stolt av deg.

Advarsler

 • Søsken, venner eller kolleger kan erte eller plukke på deg. Hvis ja, ignorere dem og ikke, gjentar ikke la dem påvirke dine gode intensjoner.
 • Hvis du har en å gjøre det stikk motsatte av alt i denne artikkelen, kan det ta litt tid for at foreldrene dine skal ha tro på deg. I så fall, være tålmodig og ikke gi opp.