Wkano

Hvordan å være kul og populær i sjette klasse

Hvem drømmer ikke om å være det fint, populære, tilsynelatende perfekte gutten som alle misunner og ønsker å henge med? Her er hvordan du får et forsprang på den sosiale stigen som du knapt begynne ungdomsskolen. Du er bare noen få skritt fra oppgradering og / eller øke din sosiale status.

Trinn

Hvordan å være kul og populær i sjette klasse. Få kule klær og sko som Jordans, nike, varebiler, Sperrys, eller tammer.
Hvordan å være kul og populær i sjette klasse. Få kule klær og sko som Jordans, nike, varebiler, Sperrys, eller tammer.
 1. 1
  Få kule klær og sko som Jordans, nike, varebiler, Sperrys, eller tammer. Husk at klærne ikke å være merkevarer å være kul og ser flott ut på deg. Noen gode butikker er Aeropostale, Justice, Delias, Roxy, Forever 21, Hollister, Agaci, Rue 21, og mer. Husk å få klær som passer for din alder. Du kan også gå til kjøpesentrene som Dillards, Marshalls, eller Payless og more.Don 't kopi alles stil av moten fordi da vil folk tro du er en wannabe eller en poser, en falsk type person. Det er greit hvis du blander klær sammen og gjøre trender trendy i en unik, du-kind-of-måte å vise din stil til andre og bruke bare den minste bit av kopiering fra noen andre, som lagdeling jewelry.And husk det er ikke så viktig å være populært som det er å ha venner. Så, ikke ignorere dine venner. Det er greit å være deg. Også hvis du har en uniform sørg for at du ikke får super store posete klær. Hvis buksa er khaki og du har muligheten til shorts bukser eller skjørt alltid plukke shorts fordi du kan gjøre noe i dem.
  • Skinny jeans er i stil. Men husk, super skinny jeans ser flott ut på noen, men ikke alle. Gutter bør unngå skinny jeans med mindre de ønsker å ha som skater utseende eller noe sånt bestemt utseende. Fargede jeans er også kult.
  • Distressed jeans er i, og du kan lage din egen! Få hjelp fra en eldre søsken eller søskenbarn som kan hjelpe deg å ikke rive hull rett over, men blande dem. Før du skjærer opp jeans kan du øve på stoff, eksperimentere med mindre slitasje og skjæring. Lær hvordan du "Ladder" Jeans.
  • Sweaters! Aldri bære gensere bare hvis det med stil på din skole de kan være Dorky. Cardigans er i stil, er like lette v-hals med en tank top for jenter.
  • Boot cut jeans er søt med Uggs! Sørg for å få noen fordi de går bra med nesten alt.
  • Polo skjorter er fortsatt nerdete, så alt avhenger av hvordan du ser ut og hvordan du bruker dem! Grafiske polos, som en polo skjorte med en drage eller racerbil mønster, kan være kult hvis man bruker dem riktig. Prøv med skinny jeans og sko som Converse eller lignende.
  • En vanlig polo i en grunnleggende fargen er fin. Hvis du ønsker å få en polo, men få noen fra Ralph Lauren eller Lacoste. Ralph Lauren er kjent for sine pologensere. Hvis du ikke kan, men råd pologensere fra disse butikkene, Abercrombie, Hollister, og Aeropostale har alltid gode. Pologensere kan ikke se bra ut på jenter som har bryster, og er ofte danne montering, viser hvor toppen av jeans kan ha en muffins toppen.
  • Hettegensere er avgjørende. De går med nesten alt! Kontroller at hettegenser er en god passform, men baggy og løs kan også se søte med skinnies. Jenter kan ha en hettegenser og skjørt combo, med en form som passer hettegenser.
  • Lyse eller lyse klær, er i stil og er den beste.
  • Ikke ha majorly avslørende klær. På en dans kan du ha en kjole som er forskjellig fra vanlige jeans og t-skjorte, men et miniskjørt og fire tommers hæler er ikke til å gi deg den riktige typen oppmerksomhet. Det kan også lande deg i rektors kontor og føre folk til å spre rykter om deg. Og du ikke vil at det skal skje.
  • Få noen nye sko. Noen gode valg er UGG Australia, Nike free-løper, Converse (høye topper er i stil) Sperry, og Reeboks. Selv Uggs kan virke moderne, kan du ikke bruke dem i vinter. Vannet kommer inn og omtrent ødelegger ull inni. Fall handler om god tid til å bære dem. Når som helst når det ikke er noe snø, vil Uggs bli bra (du kan ikke spille sport i dem, skjønt).
  • Accessorizing er viktig, men ikke overdriv. Belter, lange halskjeder og mote skjerf er kult. Øredobber er bra også, hoops og dingler er veldig trendy, men prøv å ikke gå for lenge. En stor trend er mock Rayban to-tone solbriller, som kan kjøpes på Claires eller Ising, og bred brem hatter med skate merker eller idrettslag. Hvis du går til en skole som har uniformer, ikke skyver grensen fordi du kan komme i trøbbel.
 2. 2
  Få noen kule elektronikk. Du trenger ikke å ha massevis av gadgets, men de er morsomme og nyttige å ha. Du trenger en flashdisk å bringe skolearbeid hjemme og tilbake. Hvis du har en iPod Touch er det en app som lar deg tekst gratis eller snakke for svært billig, slik at du ikke trenger å kjøpe en helt ny telefon eller iPhone.
 3. 3
  Prøv ditt beste på skolen. Det er flott å være smart! Skolen er ikke en konkurranse, though. Ikke prøv å være bedre eller smartere enn andre mennesker. Og gjør ditt beste betyr ikke at du er en kødd, heller. Legge litt arbeid i det (og vel, alt jeg antar). Bare prøv ditt beste og prøve å slå din siste poeng, ikke andres. Mange skoler har ære Roll ekskursjoner hvis du møter en GPA. Late arbeid skader ikke bare din GPA, men noen skoler vil ikke la deg gå på dans hvis du har det.
 4. 4
  Ved hjelp av makeup-holde det naturlige! Bare bruk litt leppepomade eller gloss (shimmer leppepomade er søt), og noen mascara, øyenskygge (lys seg arbeid). Ved hjelp av tykk eyeliner eller foundation vil gjøre at du ser falske. En lett mengde på huden din kan skjule kviser eller mørke ringer under øynene. Noen concealer har bygget i akne medisin. Du kan gå naturlig noen ganger, også. Sørg for at du spør foreldrene dine før du begynner å bruke sminke.
 5. 5
  Ta godt vare på huden din. Vask ansiktet en gang om morgenen og rett når din om å gå til sengs om kvelden med et rengjøringsmiddel som er ideell for deg. Hvis du ender opp med en kvise, ikke klem, fordi dette kan føre til en liten bulk i huden din som kalles en pockmark som varer år etter kvise er borte. Det er et spesielt verktøy for fjerning av kviser og hudormer med en løkke i enden. Før du gjør dette, eller til og med vaske ansiktet du kan fylle vasken med varmt vann, legg et håndkle over hodet og len deg over vasken. Dampen åpner porene, hjelper akne vask trenge. Prøv å sette væske cover-up på, og etter det tørker sette noen pulver cover-up på. Vaske ansiktet mer enn to ganger om dagen vil tørke ut huden, noe som gjør det skjellende og flassende, og vil føre til mer kviser og så har du et større problem.
 6. 6
  Drikk rikelig med vann. Hvis du kan, drikke åtte glass om dagen, men hvis du ikke kan, det er helt greit. Uansett om du lukter eller ikke, må du få deodorant for kroppslukt. Både menn og kvinner bør få stick deodorant, fordi 30 gutter sprøyting Axe kan gjøre folk føler seg syk.
 7. 7
  Manikyr. Hvis du er jente, kan du begynne å få manikyr og pedikyr. Gi deg selv manikyr virker like bra. Du kan gå til mål og få 5€ neglelakk og billig spiker klistremerke sett. Du bør ikke bruke akryl fordi de er åpenbart ikke din naturlige negler. Beauty skoler kan ha trente studentene gjøre manikyr for 5€ i stedet for 15€. Også du kan gå videre til youtube og lære hvordan du gjør noen design
 8. 8
  Være ren. Puss tennene to ganger om dagen, bruker munnen vask, og vaske håret så mange ganger i uken som den trenger. Ikke gå gale på styling produkter. Se etter et hår styling creme som kommer i et badekar, ikke en stor skvett flaske hvis du er en gutt. Hvis du er en jente alt du trenger er Bobby pinner, kammer for din hårtype, gummistrikk, head band, og en lett hårspray. Hvis du ønsker en annen hårtype du kan kjøpe rettetang eller curling strykejern. Fettete hår er ikke akkurat attraktivt. Pass på hvis du har få tannregulering klare band! Men med klare band sørge for at du ikke spiser noen ting som kan sette flekker på dem.
 9. 9
  Hair. Lagdelt hår som er i stil, og rett hår som well.If du bestemmer deg for å krølle håret (som er i stil, så vel) så be om hjelp hvis du er ny på curling hår kanskje moren din kan hjelpe deg. Noen jenter vil legge en morsom farge strek i håret. Side smell er bra også.
 10. 10
  Bestill vesker / ryggsekker. Tote poser er stilig, men hvis du har en lang vei å gå, er en ryggsekk som går på ryggen det beste valget. Hvis du sykle eller gå til skolen du vil trenge en ryggsekk med to godt polstret shoulders.In tillegg til en sterkere struktur, de fleste ryggsekker kommer med vann flaskeholdere og ytre lommer, en ting de fleste messenger poser ikke har. Kipling ryggsekker er i.
 11. 11
  Bor organisert. Få fargede permer med skillevegger for klassene dine. Eller få notatbøker og pynte dem med klistremerker og kruseduller med mapper for hvert fag. Deretter holder en blyant posen og en personlig veske hvor du kan oppbevare dine nødvendigheter som ikke involverer skole (leppepomade, børste, speil, etc).
 12. 12
  Hvis du kan, ta med egen matpakke til skolen. Du velger mengden og typer mat du putter inn der, og siden maten kommer fra huset ditt allerede, jeg er mer sannsynlig å være noe du liker.
 13. 13
  Vær trygg. Stå høyt, smile, og være vennlig. Ikke prøv å være en fast opp person og ikke prøve å være så fint at de blir redd for deg. Men husk at du ikke trenger å være kul du kan også bare være deg selv.
 14. 14
  Hvis du er en jente, ikke vise følelser til en fyr du liker ved å være slem mot andre gutter, eller han vil bli redd og ikke ønsker å spørre deg ut. Også, ikke spille hardt for å få. Det viser en gutt av selv om TV-programmer at det ser ut som det tenner ham.
 15. 15
  Ikke ødelegge omdømme. Hvis du har dårlige vaner, prøv å bli kvitt dem. Hvis de `re virkelig brutto og tatt gjør det på skolen, folk kan få feil inntrykk av hvem du egentlig er.
 16. 16
  Media: Example.ogg == The Secrets Of Popular People ==
  • Ikke bli bety for folk. Uansett hvor ille du vil, ikke gjør det.
  • Konkurrerer ikke med andre jenter på skolen
  • Smil! Og gjøre det fint Ikke prøv for hardt å smile, eller det vil bare se skumle.
  • Lytt til hva folk sier, og svare for å la dem vite at du var betalende oppmerksomhet.
  • Gjøre personen du snakker med føler seg viktig.
  • Gjør samtalen om andre mennesker, ikke bare deg selv.
  • Ikke skryte.
  • Være fornøyd med hvem du er.
  • Aldri være falsk, eller later til å være venner med noen du ikke liker.
  • Være sympatisk og empatisk.
  • Kompliment noen på håret, klær, sko, ryggsekk, etc.
  • Ha respekt for alle, inkludert lærere, venner og andre barn.
  • Vær glad og utadvendt.
  • Være naturlig.
  • Du har kanskje hørt dette før, og det er sant, vær deg selv!
  • Ikke vær redd for å snakke. Når du føler deg alene og liker du ikke har noen venner eller kanskje du har venner, men de er bare ikke med deg på den tiden, bare si hei til noen. Etter en stund med å gjøre dette og starte samtaler med folk, vil du ha mange venner.
  • Prøv å snakke med noen populære mennesker og kanskje invitere dem til en fest eller bare for å henge ut. Prøv å ikke se desperat etter å bli populær når dette gjøres.
  • Uansett hvor mye du vil, ikke bann. "
  • Ikke la dine venner bak bare for å bli populær
  • Behandle alle likt.
  • Behandle andre slik du ville ønske å bli behandlet
  • Prøv å ikke komme på folks dårlige side
  • Prøv å lage mange gode, pålitelige venner.
  • Ikke avslør for mye om deg selv. Hold folk lurer på.
  • Ikke ditch dine gamle venner hvis de ikke er populære. Selv om du ønsker å henge med de andre populære mennesker, du har fortsatt å ha litt tid med dine gamle knopper.
  • Vær hyggelig og gjøre massevis av kule venner!

Tips

 • Sørg for at ditt første inntrykk til alle er en stor en.
 • Prøv å forsvare deg selv når du er i fare av mobberne, du trenger ikke å være defensiv hvis du er awesome.
 • Prøv å snakke i gruppen. Ikke bare stå der og lytte gjøre det motsatte, men sørg for at du ikke snakker for mye. Bli en del av den gruppen du er i.
 • Denne artikkelen er ment å være nyttig. Vi er ikke noe som tyder på at du endrer deg selv. Å være komfortabel med hvem du er, er det viktigste.
 • Vær snill mot alle, og begår mange tilfeldige handlinger av godhet. Ha en god holdning overfor andre.
 • Utelukker ikke mennesker. Inkludert alle er moden og viser at du er en god person.
 • Hvis noen sier noe, og noe dukker i tankene dine, ikke vær redd for å si det, med mindre det egentlig betyr og kan skade dem eller andre.
 • Henge med mange ulike grupper, men pass på at du henger ut med de riktige vennene. Si nei til alkohol, narkotika, gjenger, kriminalitet, og alt annet du føler deg komfortabel med.
 • Prøv og få nye venner, og henge med masse forskjellige grupper. Aldri skryte om din sosiale status, vil du høres stuck-up, og at ting egentlig ikke er verdt å skryte av uansett.
 • Vær deg selv!
 • Hvis andre (folk) begynner å skryte, kan du gå bort, eller du kan si, har du noen gang blir lei av å snakke om deg selv. Ikke vondt folks følelser, bare være hyggelig, smile og prøve å passe inn, men hold deg ut av grupper folkeslag.
 • Du trenger ikke å ha designer klær, eller til og med Abercrombie & Fitch, Abercrombie kids, Hollister, European Eagle, osv. Bruk det du vil ha. Det handler ikke om hvilke klær du bruker, eller som du går ut med. Det er den personen du er inne og hvordan du opptrer overfor andre mennesker.

Advarsler

 • Hvis noen er slem mot deg og sier at du er stygg eller tykk eller for tynn, ignorere det, er årsaken skolen bare en del av livet ditt, og da vil du bli til en stor karriere og en familie på egen hånd.
 • Ikke bli presset til å gjøre noe du virkelig ikke ønsker å gjøre.
 • Du er bare i 6. klasse, husk det! Dette kan bli ditt liv nå, men når du kommer til 8. klasse eller videregående skole, du skal ønske at livet var så enkelt og lett som det er nå så, ikke stress livet for mye, nyte det.
 • Ikke drikke eller gjøre narkotika. Kroppen din vil takke deg for det.
 • Ungdomsskole er en tid da cliques begynner å dukke opp. Selv om de ikke burde, vil folk dømme deg etter utseendet ditt. Bare ignorere dem. De er ikke verdt tiden din.
 • Når du kjøper klær og elektronikk, kjøpe ting som er laget for din alder. Mange barn nå prøver å bestå av seg klær fra Hollister og europeiske Eagle og få mobiltelefoner som Blackberry og iPhone, men disse elementene er laget for tenåringer til unge voksne og selv vanlige voksne. Ikke rush din alder, kle og handle riktig.
 • Tror ikke du er alt 'det' når du har gjort venner og begynner å bli høyt og være slem og få så mange "kjærester". Stol på meg, vil du se så dum og en total poser til andre, spesielt de som er eldre enn deg.
 • Hvis du kommer til å ha en kjæreste / venninne, sørg for at komfortabel rundt ham / henne. Være venner først, deretter kjærester.
 • Synes ikke desperat å bare å være populære. Og hvis de "kule Kids" er gjennomsnitt og grøfting eller hva med deg, de er ikke verdt tiden din. Å være deg selv er den beste måten å bli populær, vil det bare komme naturlig, men hvis du prøver å være kul stol på meg du ikke vil bli så kult.
 • Spør dine foreldre (s) / verge (r) / voksen du stoler på (s) eventuelle spørsmål du har.