Wkano

Hvordan å kle å smigre en curvier figur

Svingete tall blir ofte betraktet den pittoreske feminine ideal. Kvinner med svingete tall vanligvis faller under "timeglasset" kroppstype. De har like dominerende byster og hofter med en smal midje. Hvis du har en svingete kropp type, bør du velge stykker som naturlig fremhever midjen og holde topp og bunn kurver like balansert ut.

Trinn

Hvordan å kle å smigre en curvier figur. Opt for formsydde topper enn løse topper.
Hvordan å kle å smigre en curvier figur. Opt for formsydde topper enn løse topper.

Tips om topper

Ta hensyn til passform. Se etter topper som fremhever din smale midje og rette bust, men unngå skjorter som legger for mye volum til toppen med mindre du har planer om sammenkobling dem med volum-styrke brikker på bunnen.

 1. 1
  Opt for formsydde topper enn løse topper.
 2. 2
  Vurdere en topp med et imperium midje. Den imperium midje nips i ved den minste delen av midjen din, naturlig understreker dine kurver.
 3. 3
  Se etter diagonalbeltedekk topper. Tykke belter er en annen måte å trekke oppmerksomhet til smal midje, og noen topper kommer med et belte inkludert i utformingen.
 4. 4
  Legg et belte til en ikke-belte toppen. Kjøp en enkel topp, for eksempel en tube topp, strikk øverst, eller langermet bluse. Se etter montert kutt. Knyt en tykk belte eller skjerf rundt toppen på din naturlige midje.
 5. 5
  Vurdere en wrap-stil toppen. Wrap topper også DRAM i midjen, viser frem dine kurver.
 6. 6
  Bare ha montert kjole skjorter, og unngå boxy stiler. Se etter skjorter som har pilte midjen.
 7. 7
  Prøv en skjorte som gir volum til din byste og skuldre, for eksempel en tettsittende imperium midje eller rennende bluse med et band i midjen. Alltid velge en skjorte som nips i på livet, selv for løsere design som disse. Pass på at du kobler omfangsrike topper med bottoms som også legger til volum for å holde dine kurver i forhold.

Tips om jakker

Retten jakke vil hjelpe deg til å ytterligere understreke din øvre kurver uten ubalanse dem med lavere kurver.

 1. 1
  Se etter formsydde jakker som nappe i i midjen og lysskjær ut ved hoftene.
 2. 2
  Velg en lengde som fungerer for din høyde.
  • Kortere kvinner bør se etter kortere jakker, mens høyere kvinner kan vurdere lengre jakker.
 3. 3
  Stokk med enkle breasted jakker, ettersom doble breasted jakker kan ende opp med å legge uønsket bulk som kan kaste av dine kurver.
 4. 4
  Unngå jakker med for mange lommer eller flere detaljering som kan legge bulk til dine kurver eller midje.

Tips om bukser

Se etter bukser som balanserer ut hva toppen du velger å bruke.

 1. 1
  Se etter bukser med vide waistbands som ytterligere understreker midjen.
 2. 2
  Velge et par straight-leg bukser å bære med en tettsittende topp.
 3. 3
  Sats på cargo bukser med sidelommer for å holde balansen av dine kurver når du bærer en fyldigere toppen.
 4. 4
  Stick med boot-cut jeans for de mest allsidighet. Velg en boot-cut med en litt mer merkbar fakkel å bidra til å balansere ut dine veldreide hofter.
 5. 5
  Unngå bukser med belter, lommer eller andre detaljer rundt hoftene eller bak. Disse opplysningene vil bare legge bulk, kaste av balansen av dine kurver.
 6. 6
  Tenk mørk vask jeans som holder deg ser slank.

Tips om skjørt

Velg skjørt som du ville velge bukser. Se etter stykker som balanserer ut din topp, og stokk med design som drar nytte av din naturlige kurver stedet for å kjempe mot dem.

 1. 1
  Bevege seg mot, tettsittende blyant skjørt eller andre kutt som skumme din figur. Med høyt liv skjørt fungerer spesielt bra.
 2. 2
  Se etter en tettsittende skjørt som fakler eller rysjer ut rundt bunnen hvis du har planer om å bruke den med en fyldigere toppen.
 3. 3
  Pare full skjørt, som a-linjer, med en full topp som gir volum til skuldre og byste. Full skjørt legge svak volum til hoftene, balansere ut en fyldigere toppen.

Tips om kjoler

Når det kommer til kjoler, mange stiler og passer naturlig flatere svingete tall. Ta retningslinjene du har for matchende topper og bunner, og bruke disse retningslinjene til single-piece kjoler.

 1. 1
  Se etter tettsittende passer som understreker midjen og holde topp og bunn kurver balansert.
 2. 2
  Vurdere en bodice kjole som naturlig holder øvre og nedre seksjoner jakt separat. Disse kjolene har vanligvis et veldig smigrende skillelinje eller design på den smaleste delen av midjen din.
 3. 3
  Prøv på en wrap kjole eller imperium midje kjole. Begge stilarter DRAM i midjen, slik at det ser enda tynnere mens fremheve din øvre og nedre kurvene.
 4. 4
  Se etter formtilpasset kjoler med en diagonal eller skjevhet klippe å vise frem bena og legge til litt visuell interesse til stilen din. Pass på at du velger en som kommer inn i midjen, klemmer hofter, og faller over lårene løst.

Se på necklines

Retten halsen kan også gjøre underverker for å forbedre din figur. Vær spesielt oppmerksom på halsen av hver topp og kle deg prøve på.

 1. 1
  Prøv en øses eller båt-hals halsen som henger lavt og fremhever din svingete bust.
 2. 2
  Bruk v-hals topper, siden disse også trekke oppmerksomhet til bysten din.
 3. 3
  Prøv en off-the-skulder halsen. Disse topper og kjoler understreke din slanke kragebeinet.
 4. 4
  Unngå høye utringninger som turtlenecks. Disse trekke oppmerksomheten bort fra livet, nedtoner dine kurver i stedet for å bruke dem til din fordel.

Velg riktige stoffer og mønstre

Stoffet og mønster av et plagg kan gjøre en stor forskjell i hvordan det element av klær ser på deg. Se etter stoffer som klamrer seg til kurvene dine, og hold deg til enkle farger og mønstre for å unngå å kaste dine kurver ut av balanse.

 1. 1
  Se etter rene, myke stoffer som drapere over kroppen din og klamre seg til kurvene dine.
 2. 2
  Unngå stive stoffer. Disse stoffene vil ikke klem din figur, og kurvene dine kan ende opp med å bli maskert.
 3. 3
  Tenk topper med loddrette striper. Vertikale striper forlenge kroppen, og for plagg som DRAM i midjen, disse stripene også trekke inn den smale midjen.
 4. 4
  Hold deg unna fet, travle mønstre som store blomstermønstre, store prikker, eller geometriske design. Disse utskriftene kan kaste frem dine kurver, slik du ser ubalansert.
 5. 5
  Stokk med enkle mønstre, som lys vertikale pinstripes.
 6. 6
  Sats på solide nyanser, spesielt for kjoler. To-tone kjoler eller single-tone kjoler både flatere en svingete figur.
 7. 7
  Styr klar av kjoler innredet i tunge perler, paljetter eller annen pynt. Disse ekstra detaljer bare legge bulk til dine kurver, og ikke ofte i en flatterende måte.

Tips

 • Forlenge bena ved iført høye hæler. Mange svingete kvinner også har lange, slanke ben er verdt å vise frem. Selv om du ikke gjør det, men forlenge beinet linje med hæler er fortsatt en god måte å opprettholde en feminin, balansert utseende.
 • Prøv på klær før du kjøper det, når det er mulig. En viss plagg kan følge alle regler og retningslinjer er ment å smigre din figur, men når du prøver den på, kan stoffet ikke faller som forventet eller nips kan ikke komme inn på de riktige stedene.

Ting du trenger

 • Topper
 • Bottoms
 • Kjoler