Wkano

Hvordan være en vakker svingete kvinnen

Det er ingen vekt kravet om å være en (stor) vakre svingete kvinnen. Du har blitt velsignet med flotte kurver, som timeglass form!

Trinn

Hvordan være en vakker svingete kvinnen. Prøv ut høye hæler.
Hvordan være en vakker svingete kvinnen. Prøv ut høye hæler.
 1. 1
  Fremheve midjen din.
  • Hvis du har en midje, få mest mulig ut av det: det gir timeglass tall balanse og gjør deg misunnelse over alle de kvinnene uten form!
  • Hvis du ikke har noen midje, gå for en stor jakke med et belte for å gi illusjon av en - det er veldig smigrende.
 2. 2
  Prøv ut høye hæler.
  • "For hver centimeter av hælen mister du en kilo i vekt," ifølge Marina Rinaldi. Hæler gjøre deg høyere, lengre og slankere, men de kan dekk deg ut raskt, så gå for støvler i løpet av dagen og lagre stiletthæler for kvelden hvis du sliter med foten verke. Et godt råd: Høye hæler og en dress med et belte jakke kan gjøre noen ser umiddelbart slankere.
 3. 3
  Fremheve dine beste ressurser.
  • Følg dine kurver. Jennifer Lopez har en klassisk kurvet figur og vet hvordan fungerer det, men husk: ikke to veldreide jenter er de samme.
  • Hvis du har en tonet, peachy derriere som Jen, gå for en kjole som vil klamre seg i alle de riktige stedene til å vise dem frem.
  • Hvis du har ekte ekte 1950 kurver, nappe midjen i å vise dem frem.
  • Hvis du er høy, sette bena utstilt i shorts. Den gylne regel er aldri å skjule dine kurver, men å kle dem opp subtilt.
 4. 4
  Flaunt dem.
  • Alle stick insekter innenfor en 3 kilometers radius er sjalu på dine mugger og menn bare kan ikke hjelpe, men stirre. Så gjør det meste ut av dine eiendeler uten å gå rart - du ville ikke ønsker å gjøre noen andre føler seg utilstrekkelig, naturligvis... Gå for kjoler med stuper utringninger, åpne bluser, grøft stil kåper og jakker å vise frem din utringningen.

Tips

 • Den midlere størrelse i Storbritannia er en 16, ikke en 6! 40% av franske kvinner og 45% av tyske kvinner er også en størrelse 16 +. Men Tidene endrer seg til det bedre, blant annet takket være en rekke svingete kjendiser som er ute etter å vise oss alt du trenger ikke å sulte deg selv for å være sexy... snarere tvert imot.
 • Aksepter din kropp og din form, akseptere det faktum at du aldri kommer til å være en størrelse 0 og akseptere at du ikke ønsker å være! Det er også viktig å akseptere at du har lov sporadiske pig-out og at så lenge du er fornuftig og få nok mosjon du vil være lykkelig og sunt, som er alt mer enn kan sies for noen størrelse 0s - når var siste gang noen så Victoria Beckham smil?!
 • I mangel av et bedre ord, menn ser kvinner som en komplett "pakke": utseende, kropp, stil og personlighet alt sammen til én. De plukker ikke ut hver eneste lille feil og svake punkt som kvinner gjør: de ikke kommer til å legge merke til hva du tror er en slapp mage eller torden lårene, så det er egentlig ikke noe poeng å få hengt opp over hva han ikke merker selv! Hva mer, er selvtillit en stor faktor i sex appeal, så hvis du er trygg med kroppen menn vil finne det hele mer sexy.
 • Bare fordi du ikke stikke insekt betyr ikke at du ikke kan bruke shorts, noe som er gode nyheter fordi det er noen flotte parene rundt i minuttet for både smart og casual. Balansere utseende godt ut, og du kan se fabelaktig i shorts - bare bære dem med litt tillit! Hvis du ikke har fått fyrstikk ben og knock knær, desto mer grunn til å vise frem et par sexy pins. Gå for stiler som dekker øvre del av lårene og matche med en litt utringningen topp som går ned til midjen din, for en subtil, sensuell look.
 • Hun er en av de mest ettertraktede skuespillerne i Hollywood, men hun vant kvinnelige hjerter over hele verden også for blottet hennes cellulitter i Lost in Translation, og fortsatt ser utrolig sexy. Det er veldig sant at det er bare kvinner som drømmer om å ha en figur som Victoria Beckham, mens menn oss foretrekker med litt kjøtt på våre bein. Elske kroppen din.
 • Vi er så vant til å se sykelig utseende stick insekter på catwalken og i blader at det er ingen reell overraskelse vi har en litt forvrengt syn på hva gjennomsnittet er.
 • Spør hvilken som helst mann som hans ultimate fantasi ville være og det vil være en kaste opp mellom Scarlett Johansson og Salma Hayek i stedet for tynne minnies som Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston eller Nicole Kidman. Scarlett har gjentatte ganger blitt kåret til den vakreste kvinnen i verden og mest sexy kvinnen i verden.
 • I etterspørselen --- Velformet jenter har aldri vært så ettertraktet: bare se på klassisk engelsk rose Kate Winslet, vakre Liv Tyler, Latin nydelig Shakira og bootylicious Beyoncé.
 • Den nyeste trenden FOR veldreide OUT THERE!

Advarsler

 • Respekter svingete kvinner. Respekter magre kvinner. Respekter svingete magre kvinner. Respekt kurve-mindre kvinner i alle størrelser (radmager, gjennomsnittlig størrelse, større). Respekter større kvinner. Respektere overvektige kvinner. Respekter muligens (alvorlig) undervektige / (alvorlig) overvektige kvinner. Det er absolutt ingenting som gjør en GENETIC BODY TYPE "realer" enn den andre. En kropp endret av ekstrem trening / kosthold / sult / kirurgi er annerledes enn en naturlig form. Ikke anta at noen er overvektig fordi de er late eller de overspise. Ikke anta den neste super tynn jente du ser på gata er anorektisk eller bulimisk. Ta rammestørrelse i betraktning (små bein, middels stort bein, større bein).
 • Det er skjønnheten rundt oss, overalt. Arbeider på å utvide din egen personlige definisjon er en av de enkleste og beste trinn til bredere spredning forandring!
 • Feire alle typer kroppen. Det er skjønnhet i alle (og alt!)
 • Kun 8% av kvinner er genetisk utstyrt med et timeglass ("svingete") form... og de kommer i alle størrelser.