Wkano

Hvordan å kle deg selv og se bra ut (for jenter)

Har du problemer med å få kledd i morgen eller er du usikker på hvordan du skal bære det nye trendy skjørt du nettopp har fått? Har du alltid lurt på hva farger ville se fantastisk på deg? Å være velkledd påvirker andre mennesker å se deg som kompetente, dyktige, og smart, så vel som å hjelpe du føler deg mer trygg på deg selv. Her ser du hvordan du kommer i gang.

Trinn

Hvordan å kle deg selv og se bra ut (for jenter). Handle for de riktige klærne for å gjøre deg se bra ut.
Hvordan å kle deg selv og se bra ut (for jenter). Handle for de riktige klærne for å gjøre deg se bra ut.
 1. 1
  Handle for de riktige klærne for å gjøre deg se bra ut. Når du kjøper klær sørge for at du er bevisst på hvordan fargene og kutt kommer til å se på deg. En skjorte kan være søt på hengeren, men hvis den har et tykt stoff det kan gjøre midjen ser bredere enn den er.
  • Kjøp riktig størrelse. Du kan finne et par jeans som er bare 15€, men hvis de ikke passer riktig, vil du aldri bruke dem. Ikke kast bort penger på å kjøpe noe bare fordi det er billig. Bare kjøpe klær som ikke er for lang, løs, kort, liten eller stor for deg. Det betyr alltid prøve klær før du kjøper den.
  • Få klær skreddersydd på renseriet. Fit er så avgjørende for dressing også. En jakke eller et par jeans kan være den beste investeringen, men hvis det er for stort eller drar på gulvet, vil det ikke være. Gå til en skredder for å få disse tingene til å passe akkurat vil gjøre at du ser mer moderne enn å ha det nyeste "it" motebildet.
 2. 2
  Kjøp morsomme farger. Svart og nøytrale ikke trekke oppmerksomhet mens lyse farger og blekner gjøre. Hvis du føler at bena er tykkere enn du ønsker, ikke kjøpe lyse røde jeans, uansett hvor fantastisk de er. Hvis du elsker hvordan den lille armene ser, investere i en lys blå, langermet topp. Husk: Den beste fargen i hele verden er det en som ser bra ut på deg.
  • Se til magasiner som Vogue, Elle, InStyle, osv. Disse vil debut hva er fargevalget på denne sesongen. Prøv å innlemme den fargen i litt for å holde mote fremover. Ikke kjøp en gul kjole, for eksempel fordi du kan bare ha det så mye. I stedet prøve å kjøpe gule ballett leiligheter eller et gult belte som du kan bære måte oftere.
 3. 3
  Kjøp "stifte" elementer. 50% av skapet bør være ensfargede, stift stykker. Et par gode jeans vil gå en lang vei, kan en klokke vare evig, og en svart kjole er en umiddelbar klassiker. Investere på disse elementene vil betale for i det lange løp. Mens en rød kjole er morsom og festlig, er du neppe til å bruke den mye. Så i stedet for å se på prislappen til pålydende tenke på det slik: kost / tider slitt. En kjole som du bærer to ganger kanskje bare koster 40€, men et par 115€ jeans som du bærer en gang i uken i tre år faktisk vil koste deg mindre i det lange løp.
  • Staples inkluderer ting som en liten sort kjole, god passform jeans, naken hæler, en beige frakk, svart blazer, solide hvite tees, ballett leiligheter, brun støvler, en skreddersydd blyant skjørt, etc.
 4. 4
  Kjøp morsomme, trendy stykker. Dette er ting som røde jeans, bruke dem til å legge litt gnisten til garderoben din. Hvis du finner ut at fargen og passform på jeans fungerer for deg, kjøpe dem. Å ha trendy brikkene vil gjøre en dristig fashion statement og la deg ha det gøy med mote. Men igjen, trender er nettopp det. TRENDER. Noe kan være i stil, men hvis det ikke fungerer for din kroppstype, til sitt beste ikke kaste bort pengene.
  • Prøve å kjøpe billigere trendy stykker som kule halskjeder, en funky skjorte, etc. som du ikke vil føle seg dårlig for å ha brukt penger på når den går av moten.
 5. 5
  Sette sammen et antrekk. Holde farge og passform i tankene, stjerne med det grunnleggende og bygge. Når du har det, kan du begynne å bygge med tilbehør. Som Coco Chanel sa en gang "Få deg fullt påkledd og da, før ein går ut døra, pause ved speilet og fjerne ett element." Husk enkelhet er best. En søt belte, cocktail ring, eller perlekjede kan være alt du trenger å trekke utseende sammen.
  1. Sett på det grunnleggende. Hvis du går for en dristig bunn som koraller jeans, er sjansen stor for at du kommer til å ønske å tone ned resten av antrekket ditt med noe sånt som en flatterende hvit tee.
  2. Legge dimensjon til antrekket ditt. Kast på en blazer eller en cardigan. Hold deg til nøytrale å balansere fet bunn, så noe som en marineblå blazer eller beige cardigan.
  3. Finn riktig tilbehør. For en dristigere utseende, legge chunky gull smykker. For en preppier utseende, legge til en søt hodebånd og noen perle øredobber.
  4. Ta på deg skoene. Legg hæler for noen høyde, støvler for en mer casual look, ballett leiligheter for en feminin look.
 6. 6
  Gjør håret og sminke hver dag. Det første noen notiser om du er ditt ansikt og hår. Hvis du tar vare på disse tingene, og legge vekt på å få klar i morgen, vil de mest uformelle antrekk ser helt chic. Igjen, du ønsker å jobbe på hva-smigrer-du-best teori. Så hoppe neon rosa øyenskygger du så i Vogue denne måneden, og bytte til en lys lilla som bringer fargen ut av dine grønne øyne.
 7. 7
  Husk tillit. Det er det viktigste en kvinne kan ha. Holde et smil på ansiktet ditt, og alltid holde haken opp og se rett frem når du går.

Tips

 • Prøv å ikke bruke samme farge hele tiden. Hvis du finner en farge som ser bra ut på deg, det er flott. Men kanskje du vil lagre den spesielle fargen for spesielle anledninger som datoer og fester. Prøve litt variasjon.
 • Kjoler kan se veldig chic denne sommeren, så hvis du er ute etter en morsom og flørtende antrekk å ha på, kan en kjole og enkle smykker ser hot! Kle deg etter anledningen (f.eks en formell fest: en posh kjole, en uformell beach party: en flørtende sommer kjole med en bikini under, shell smykker og noen søte flip flops, etc.)
 • Ikke imøtekomme for mye til utvikling-disse varer vanligvis bare en sesong, og gå videre ganske raskt. Henvise trendene til deg aksent stykker, og bland disse opp med grunnleggende stykker.
 • Sko er veldig gøy å handle for, selvfølgelig, men hvis du er på et budsjett, gå for klærne først. Sko kan gjøre deg vises høyere / kortere, og kan være den perfekte avslutning på et antrekk.
 • Hvis du skal bruke to farger, for eksempel: lilla og svart, ikke bære en lilla skjorte og en lilla skjerf og sorte jeans. Prøv å bære alle svart, og deretter legge en lilla skjerf, så det er som en ekstra farge, så slitasje lilla sko til å matche skjerfet. Skille fargene vil se fabelaktig og ikke for klemt på samme tid. Eller prøv å bære en lilla skjorte og sorte jeans med en svart lue. Så skille farger!