Wkano

Hvordan å være en indie kid uten å vite uavhengig musikk

Lyst til å komme i med Indie scene uten å kaste bort all den tid å bli kjent med musikken? Ønsker å koble opp med den søte fyren med rotete hår og skinny jeans? Denne guiden er for deg!

Trinn

Hvordan å være en indie kid uten å vite uavhengig musikk. Dressing "indie" er et must hvis du ønsker å bli akseptert i denne scenen.
Hvordan å være en indie kid uten å vite uavhengig musikk. Dressing "indie" er et must hvis du ønsker å bli akseptert i denne scenen.

Bildet

 1. 1
  Dressing "indie" er et must hvis du ønsker å bli akseptert i denne scenen. Jo mer cutting edge og ekstreme utseende er, jo mindre sannsynlig at du vil bli spurt om din ikke-eksisterende musikk smak. Lag en uttalelse. Vent, nei, gjør flere uttalelser på en gang i samme antrekk. Indie kan bety forskjellige ting for forskjellige mennesker, men generelt stiftene til en indie garderobe er:
  • Skinny leg jeans. Den trangeste du kan få.
  • Flannelet t-skjorter. Et must for gutta (kan brukes som en cardigan av sorterer), men en løstsittende en for jenter er også effektive.
  • Få massevis av bandet T-skjorter fra alle dine favorittband.
  • Vester / Cardigans
  • Generell vintage klær f.eks. 80 hoppere, Mod kjoler, retro tights / strømper, retro "ironisk" t-skjorter.
  • Converse, spisse cowboystøvler, ankel støvler, Keds eller ballett leiligheter.

Bli attraktive

 1. 1
  Lær at de fleste indie barna er utrolig tynn, men ingenting som virkelig teller. Vær deg selv, dvs i hovedsak hva indie er.
 2. 2
  Frisyre er også viktig, de fleste jenter velger en søt pixie cut eller mod bob, men andre går for den "jeg er-for-kul-til-brush-my-hår" kate moss utseende. Frynser (smell) er i utgangspunktet et must for jenter og gutter.
 3. 3
  Sørg for at din hudfarge er feilfri hele tiden, noe som betyr en god rens og toner for gutter og grunnlaget for jenter. Svart eyeliner bør brukes, men med måte og profesjonelt bruk.
 4. 4
  Du må være trygg på ditt utseende. Husk alt i ditt utseende var ment å være der.

Vennene

 1. 1
  Være tro mot hvem vennene dine er, men prøver å møte noen andre indie kids.

Personligheten

 1. 1
  Indie barna er vanligvis glade, positive og hyggelige mennesker.

Bli sett

 1. 1
  Gå ut til så mange spillejobber for lokale uavhengige artister du kan med din gruppe fantastiske venner.
 2. 2
  Kjenner folk i band, og du vil være i stand til å komme med på noe ekte musikalsk kunnskap og fortsatt være venner med musos. Bare nevne at Morrissey oppfunnet musikk og la det bli med det.

Tips

 • Hvis "kliner med dem" ting ikke fungerer heller, og du er tvunget til å liste noen musikere feste med moderne indie band som bare har utgitt en eller to poster for eksempel The Klaxons, Arcade Fire, The Rapture... Dette betyr at du sannsynligvis ikke vil berøre et band som de er besatt og vil ønske å gjennomføre en samtale om deres hele baksiden katalog med.
 • Før eller senere, er noen feilinformert person faktisk kommer til å stille spørsmål bandene du liker. Du må være forberedt på dette. Prøv hele "jeg ikke slippe navnene" ting, men hvis det ikke fungerer skimte med dem. Det burde stenge dem opp, for en stund i hvert fall.
 • India er svært positive mennesker Når du ser de sinnsykt glade mennesker, de er Indie. Eller bare glad.

Advarsler

 • Følge denne guiden kan føre til stor irritasjon for folk som faktisk støtter og er lidenskapelig opptatt av uavhengig musikk.
 • Denne guiden er det stereotype Indie bildet, det er ingen måte å "bli" Indie bare være deg selv.
 • Du kan komme over til andre som pretensiøs eller falsk

Ting du trenger

 • Midler

penger til å kjøpe klærne dine.