Wkano

Hvordan å komme over en venns svik


Det kan være vanskelig å få venner, og enda vanskeligere å stole på dem. Det er veldig vanskelig å finne noen som virkelig elsker deg og bryr seg om deg. Ideelt en venn er en person som har kjærlighet og respekt, og vil aldri forlate eller svikte deg. Ikke miste en god venn. Det er veldig vanskelig å finne en venn som vil bo og de ​​kan være lett å miste. Hvis du befinner deg i en situasjon der en venn har tilsynelatende sviktet deg, følger du disse trinnene.

Trinn

Hvordan å komme over en venns svik. Finn ut om det hele var en misforståelse.
Hvordan å komme over en venns svik. Finn ut om det hele var en misforståelse.
 1. 1
  Finn ut om det hele var en misforståelse. Det er lett å bli emosjonell (positiv eller negativ) med venner, og du kan ha stormet til konklusjoner. Sørg for at de virkelig har gjort noe galt, og hvis de har, finne hvis de er unnskyldende.
 2. 2
  Holde ting i perspektiv. Hele situasjonen er kanskje ikke så ille som du tror. Dette vil gjøre unnskyldninger og tilgivelse lettere å oppnå.
 3. 3
  Være villig til å tilgi tross sinne. dem for ikke å holde din tillit og ikke vite hvordan du behandler venner. Du må kanskje tilgi dem, selv om de ikke er lei seg for det de gjorde. Dette er nøkkelen til å komme forbi sinne mot dem og ikke skjuler nag.
 4. 4
  Vurdere hvorvidt du ønsker å opprettholde et vennskapelig forhold til den personen. Mange ganger, en venn som røper en gang vil gjøre det igjen. Men dette er også avhengig av situasjonen og personen.
  • Hvis du oppdager at du ikke lenger ønsker å være venner med denne personen, bryte alle bånd med dem. Du trenger ikke å være mener om det. Antar du fulgt trinn 1, har de allerede vet sikkert at du er opprørt med dem. Dette vil gjøre slutt på vennskapet enklere.
  • Hvis du finner ut at du ønsker å opprettholde vennskap, sørg for at den andre personen forstår at du føler at de gjorde noe galt, og du har tilgitt dem og ønsker å fortsette å være venner - selv om de ikke er angrende.
 5. 5
  Prøv å slappe av og ta litt tid alene. Meditere, butikk, dans, gjøre hva du må gjøre for å gjøre deg lykkelig. Du er mer sannsynlig å finne en verdig løsning mens du gjør noe du liker.
 6. 6
  Tenk på hvordan de føler. Hvis de er omtrent like opprørt som du er, kanskje du burde snakke med dem. Det gjør virkelig hjelp. Du vet aldri hva som kan skje med dem, så du må prøve å se det fra deres perspektiv.

Tips

 • Følg dine instinkter og tidligere erfaringer når det gjelder å stole på menneske. Det er åpenbart noen mennesker du kan aldri stole på og noen mennesker du kan.
 • Hvis det er nødvendig, holde tilbake deler av deg selv slik at du ikke er helt åpne for folk. Dette er et tips for forebygging, slik at du slipper å gå gjennom traumer av svik.

Advarsler

 • Mesteparten av tiden vennene dine går videre, så ikke bli altfor opprørt når de beveger seg på. Du trenger bare å flytte på deg selv. Det er til syvende og sist ditt valg å gjøre en god beslutning.
 • Mennesker er sosiale av natur. Du kan ikke leve ditt liv uten venner, så vær veldig forsiktig for ikke å fremmedgjøre alle dine venner over en enkel krangel.