Wkano

Hvordan å nyte livet som tenåring

De "beste årene av livet ditt"? Kanskje ikke, men du kan lære å få mest mulig ut av dagene.

Trinn

Hvordan å nyte livet som tenåring. Lære å sette pris på.
Hvordan å nyte livet som tenåring. Lære å sette pris på.
 1. 1
  Lære å sette pris på små ting. Enten det er å ha en datamaskin, ha venner, å ha en god tilførsel av mat, en seng å sove på, familie som elsker deg, ha en skikkelig utdanning eller rett og slett blir født i denne verden. Husk at poenget med. Være lykkelig, og livet vil belønne deg. Husk at dette er de siste årene vil du være i stand til å nyte deg selv uten å måtte bekymre seg ansvaret for en voksen, men sørg for at du forberede deg for når du bli en. Når du faktisk bli en voksen, vil du lære å elske at ansvar og du sannsynligvis aldri vil gå tilbake.
 2. 2
  Velg dine venner med omhu. motsetning til hva mange artikler tilstand, trenger du ikke å være populær og har en gazillion venner til å være lykkelig. Faktisk er mange av de "vennene" du har når du er populær er ikke sanne venner. Prøv å ha venner som liker deg som du er, ikke bare fordi du er iført en viss type sko eller noe sånt. Dette er mennesker som handler på samme butikk som deg, ikke noen som vil symphathize med deg når hunden din dør.
 3. 3
  Spille en sport eller trene. Å ha en sunn kropp fører til et sunt og lykkelig sinn. Å være i utseendet ditt gjør deg mer på andre områder.
 4. 4
  Være omgjengelig. Deltakelse i klubber, aktiviteter, og øker sjansene dine for. Selv om du bare trenger fire eller fem nære venner, det betyr ikke at du bør ikke prøve å møte nye mennesker. Deltakelse gir deg noe å gjøre i stedet for å sitte lei hjemme og vasse i selvmedlidenhet.
 5. 5
  Gå for det! Hvis du har en spesiell / ønsker du å spørre ut, danse med, etc. bare spør! Du vil sannsynligvis ikke være, men hvis du er, husk at det alltid vil være noen andre som liker deg for den du er. Ikke gå å sove den natten ønsker du ville ha spurt dem. Rundt 90% av jenter eller gutter du snakker med vil like deg tilbake, bare ca 10% trolig vil avvise eller badmouth deg.
 6. 6
  Hold karakterene opp. Det er ingenting mer tilfredsstillende enn å se dine hardt arbeid lønner seg i form av A og B (men hovedsakelig As). Dette setter også opp å få til en du ønsker å gå til, som igjen forbereder deg for en karriere du vil nyte, forbedre din livskvalitet i fremtiden. Du får billig bil forsikring i tillegg hvis du har minst en B eller A i snitt.
 7. 7
  Du kan forfølge interesser du liker. Dataspill, for eksempel, er bra hvis du er typen som kan komme inn i den slags ting. Du bør også finne en hobby som er meningsfull eller praktisk. Bruk "hobby time" til enten A) Volunteer (for å få praktiske ferdigheter for college apps, jobb CVer, og stipend) B. Lær et instrument, eller få inn noe annet i den kreative felt som maleri eller dans, fordi dette er på tide å begynne å utvikle og avdekke lidenskaper som ellers ligger sovende.
 8. 8
  Jobbe på en jobb du kan nyte. Arbeide er en fin måte å få erfaring og for å møte andre mennesker. Når du får ut av college, vil intervjue selskaper ser på din tidligere jobb. Dette vil se flott ut på din CV. Hvis du ikke kan finne arbeid, spesielt i denne vanskelige tiden, frivillig eller lage din egen jobb.
 9. 9
  Gjør ditt beste på alt slik at du kan være stolt av alt du gjør. Men husk å gi deg selv en pause når du mislykkes.
 10. 10
  Livet er for kort til å våkne opp i med anger. Du har alltid angre på ting du ikke gjøre.
 11. 11
  Hvis du ikke er god i sport, delta i et band eller. Du vil fortsatt gå til spill for gratis som de sportsidioter hvis du er i pep band, og du har så mange å møte nye mennesker som sportsidioter. Band og kor innebærer noen ganger, og er gode minner å ha for og. Hvis du ikke er god på enten musikk eller sport, kan du bli med andre aktiviteter, starte andre hobbyer, eller få en jobb.
 12. 12
  Gjøre det bra på skolen. Selv om du ønsker å nyte din ungdoms liv så godt som mulig, ikke slakk av på skolen. Det vil lønne seg til slutt. Plus, gjør det bra betyr ingen sinte foreldre.
 13. 13
  Planlegg noe i fremtiden. Ved å gjøre dette vil du alltid ha noe å se frem til. Hvis du føler deg ned, hvis du har noe å se frem til, så vil det bidra til å trekke deg gjennom denne tøffe spot og få deg begeistret.

Tips

 • så mye du kan! Du vil ikke få gjennom disse årene lett uten å være. og hvem du er og være fornøyd med det!
 • Bruk denne regelen når du begynner å bekymre om hvordan andre vil vise deg: Hvis du så noen ser ut eller oppfører seg som deg, hvordan ville du tenker på dem? Mesteparten av tiden, vil du selv ved å realisere de fleste gjør ikke deg så hardt som deg.
 • Vær deg selv. Det er ikke morsomt å være noen andre. I stedet gjør deg selv bedre.
 • Gjør ikke om hva andre har å si om deg. Deres ikke saken og bare komme fra en som ikke kjenner deg.
 • Hvis du finner noe interessant og liker å gjøre det, vil du bli bedre på det. Dette kommer til nytte senere i livet.
 • Selv om en jobb er bra for pengene, fungerer ikke for mye hvis du kan unngå det. Du vil aldri ha noen tid for gøy med vennene dine
 • Organisere og vil kvitte seg med så mye stress. Få en kalender, PDA, eller noe. Å se livet ditt lagt ut vil la deg se hvor mye du egentlig kan gjøre.
 • Husk, er som en jobb og dine karakterer er som din.
 • Det høres cheesy, men. Hvis det er noe som du ikke forstår, så i stedet for å prøve å re-lese notatene dine, spør noen som er kunnskapsrik og lidenskapelig om det emnet. Selv om faget ikke interesserer helt deg, snakke med noen som handler om det vil hjelpe deg til å forstå det bedre. Kanskje du også vil finne det interessant.
 • Hvis du ønsker å endre stil på kjolen, ikke vær redd for å gjøre det. Folk vil legge merke til, men de vil ikke finne det "rar" eller "", faktisk, de vanligvis merke mye mindre enn du hadde.
 • Hvis du er mer av en introvert og ønsker å ha mer tillit rundt mennesker, å sette mål blitt mer åpne. For eksempel bidra til klassen diskusjoner, starte en samtale med noen, etc.
 • Det er alle slags artikler om hvordan å bli mer selvsikker, se på dem for ideer, men ikke følger bare én.
 • Ikke prøv å leve opp til andres standarder, men din egen. Hvis dine foreldre tror en B + er en forferdelig test klasse, jobbe hardere neste gang, men ikke får wigged ut om det.
 • Finn ting som opphisse deg. Det kan være en sport, et akademisk fag, eller verk av en forfatter / movie maker. Finn måter å forholde seg til ting som interesserer deg i livet ditt. Å kunne forholde seg ting til / lidenskaper vil hjelpe deg til, til slutt, nyte alt som du gjør.
 • Bare ha det gøy og ikke stress!

Advarsler

 • Vær forsiktig rundt, alkohol og sigaretter. Disse tingene kan ødelegge livet ditt og gjøre deg. Enhver sann venn vil ikke tvinge deg til å gjøre noe slikt. Hvis noen du kjenner misbruker stoffer, forteller en voksen umiddelbart.
 • Ikke inn. Bare fordi du tror alle gjør det, betyr ikke at du bør, kan rushing inn i ting som sex bare føre til.