Wkano

Hvordan å plukke opp kvinner når du er stygg

Kvinner liker godt utseende menn, kan det like godt være et vitenskapelig faktum. Men, la oss innse det... ikke hver mann kan være så estetisk tiltalende som Brad Pitt. Dette er en liste med tips og pekere for å hjelpe ut andre middelmådige menn i å plukke opp kvinner. Hva du vil finne er at det handler ikke om utseende, men heller hvordan du imponere og vise selvtillit likevekt. Etter at du har lest artikkelen, du godt kan være den fyren som andre menn slå til sine venner og sier "hvordan han får med en jente som henne?".

Trinn

Hvordan å plukke opp kvinner når du er stygg. Bryte isen.
Hvordan å plukke opp kvinner når du er stygg. Bryte isen.
 1. 1
  Bryte isen. Hvis du allerede har nok mot til å engasjere seg i en samtale med en attraktiv kvinne som du fant i en McDonalds så kan du hoppe til trinn tre. For de av dere som trenger litt mer hjelp i det hele "Hva gjør jeg selv si?" avdeling, så følge med. Tenk om dette for et sekund, hvis du skulle bli stående i et offentlig område og en tilfeldig kvinne går opp til deg og ber ber om tid, ville du ha den frekkhet å svare "Jeg tror det er lunsj tid, omsorg for å få et bite? ". Trodde ikke det... som er din første feil. Du må være dristige. Være dristig. Dette betyr ikke å komme opp med patetisk plukke opp linjer som lunsjtid sitat, men bryte isen ved å si noe som vil få hennes oppmerksomhet. Husk, er måten å fange hjertet hennes gjennom munnen... verbalt.
 2. 2
  Vær trygg. Du er sannsynligvis tenker at dette er en klisjé taktikk som er lettere sagt enn gjort. Det er også en av de viktigste tingene å holde deg aktiv gjennom hele samtalen med drømmen jente. Holdning, AKA kroppsspråk, er nøkkelen når det gjelder å gi ut en trygg og uredd tilstedeværelse. Hvis du sliter med temaene dialog så husk alltid å være dristige. Være dristig. Kompliment hennes dominerende trekk, spør om hennes fantasier, antar at hun ønsker å snakke om hva du vil... huske på selv at hun mest sannsynlig ikke ønsker å snakke om videospill, profesjonell idrett eller noen vulgære møter du kan ha hatt med kompisene dine da du var full. Smile. Øyekontakt. Smile. Øyekontakt. SMILE. ØYEKONTAKT. Det spiller ingen rolle om tennene ser ut som kjerner av korn, smil med leppene lukket. Ingenting er mer beroligende og behagelig for en kvinne enn når en mann tar interesse for hva hun har å si og ser i øynene hennes... ikke andre steder.
 3. 3
  Hook. Linje. Og Sinker. Gratulerer, du har brutt isen og forhåpentligvis har engasjert i en slags semi-interessant diskusjon. Hvis du ikke har en drink strømmet på deg på dette punktet, er du ute golden, kjære venn. Nå er det på tide å forberede skjult agenda slik at denne kvinnen blir kjæresten din.... ikke den aldri så forhatte "beste venn" (som kan være en smerte). Hold flørtende, holde selvtilliten din opp, holde blendende henne med uventede overraskelser. Være rett frem med henne, ikke prøv å smette unna rundt milepæl spørsmål som kan oppstå... du er en dyktig mann med en vakker kvinne.

Tips

 • Pass alltid på å Spritz selv med en anstendig cologne. Luktene kan øke hormonnivåene og resultere i ytterligere attraksjon. Det er Spritz... ikke bade i Köln. Du kan like godt sette henne i et gasskammer hvis du slukke selv.
 • Vær deg selv... med mindre du fant at det å være deg selv ikke får kvinner. Deretter følger du instruksjonene.
 • Hvis det ikke har vært nevnt før.... Vær modig. Være dristig.

Advarsler

 • Ikke basere hele agendaen på disse noen tips. Gjøre noen selv, gå ut på en lem, er det lettere å være deg selv enn noen du ikke er.
 • Forsøket var å gjøre dette så bred og generell som mulig, vil det alltid være en håndfull kvinner som dette ikke fungerer på. De vil bli funnet i dypet av Hades... så du trenger ikke bekymre deg.