Wkano

Hvordan å plukke på nesen ubemerka

En fersk meningsmåling påstår at et flertall av europeere innrømmer å plukke nesen i offentligheten. Selv om det ikke sosialt akseptert, kan nesen plukking, til tider, være nødvendig. Når noe i nesen trenger hjelp til å finne sin vei ut, kan du være klar til å svare ved å følge en av disse grunnleggende stealth teknikker for offentlig nasal manicuring.

Trinn

Hvordan å plukke på nesen ubemerka. Plasser pekefingeren på den motsatte-side hånd langs det ytre av kanalen blokkeres.
Hvordan å plukke på nesen ubemerka. Plasser pekefingeren på den motsatte-side hånd langs det ytre av kanalen blokkeres.

Tommel-finger-metoden

 1. 1
  Plasser pekefingeren på den motsatte-side hånd langs det ytre av kanalen blokkeres.
 2. 2
  Nonchalant skli tommelen så dypt som nødvendig inn i neseboret.
 3. 3
  Bruke thumbnail, delikat klemme på tørket slimete masse.
 4. 4
  Sakte trekke tommelen og dens nyttelast fra neseboret. På dette trinnet i prosessen være særlig aktpågivende for eventuelle etterfølgende slimete som kan være knyttet til nyttelasten. Disse upåaktet hen "stringere" kan sette hele operasjonen.
 5. 5
  Returner hånden til en mer naturlig stilling og utfør en glidende bevegelse med tommelen. Dette bør starte materialet tilstrekkelig langt borte fra deg at det blir noen andres problem.
 6. 6
  Husk... aldri tørke det på din skjorte eller bukser - det er alltid en død giveaway.
 7. 7
  Alltid opp for bla for hardt. Om det feilende artikkelen holder seg til taket, vil det være der for alltid.

Den avanserte hånd-vakt metode

 1. 1
  Litt cup venstre hånd og plasser den slik at pekefingeren er under høyre øye og tommelen er under venstre øye. Håndflaten skal skjule neseborene fra tilskuere som vil bli overbevist om at du gni kinnene som man gjør når du prøver å lette symptomer på hodepine, eller av tretthet, (samtidig lukke ens øyne gjør den taktikken enda mer effektivt).
 2. 2
  I en naturlig, trygg bevegelse bringe høyre hånd opp og under venstre hånd. Bruk den høyre pekefingeren på å undersøke, anskaffe og trekke ut den gjenværende materialet. Etter hjemkomsten høyre hånd til et sikkert sted utføre en glidende manøver for å løse ut materialet.

Den atletiske nese-slag

 1. 1
  Hvis du finner din mineshaft ganske ofte får hule-ins du kan finne dette en nyttig teknikk for å fjerne blokkerte passasjer. Dette krever litt øvelse, så hvis du har en tilstand som gjør bruke deg selv farlig bør du kanskje å styre klar av denne metoden.
 2. 2
  Først jobbe deg opp til en fin svette. Dette vil få blodet sirkulerer i alle deler av kroppen, inkludert hodet. Når dette er gjort mens du er, eller utføre uansett, ha et raskt blikk rundt for å sørge for at ingen ser, casually slår du hodet ut av line-of-sight, ta et dypt pust, lukke munnen og presse all luft fra lungene samt uakseptable road-blokk i en eksplosiv pust. Du kan si til deg selv: "Hvor er dette". Dette kan gjøres både effektivt og ubemerka selv om folk er rundt under dekke av en hyklerske nys. Voila! Nyt en fin dyp pust gjennom den nylig ryddet olfactory gruver.

Den falske hoste

 1. 1
  Fake en litt mens bringe hånden opp til munnen (som om å dekke hoste).
 2. 2
  Heve pekefingeren opp til neseboret som plager deg.

Snuoperasjonen

 1. 1
  Sakte selv og sakte snu. Utdrag materiale fra nesen raskt og holde hånden ned på fanget. Deretter, når du snakker med noen, og de har sin fulle oppmerksomhet til ansiktet ditt, flick materialet inn i verden.

Håret tørke

 1. 1
  Etter en nosepick er utført, og det er et tegn på at det har oppstått (slim) casually gni nesen med håndflaten og følge gjennom, handle som du grer håret ut av øynene med fingrene så tilbake hånden til side. Etter dette, for å fjerne nasal avfall fra hånden, tørk på baksiden kne bukser eller mansjetten på buksa.

Badet besøk

 1. 1
  Vi har alle "må gå", ikke sant? Hvis du ikke er altfor fornøyd med å plukke på nesen og sikkert ikke ønsker å selv forsøke å gjøre det i det offentlige, er badet ditt besøk svaret! Hva du skal gjøre i det er ingen virksomhet! Men du trenger ikke bare å gå dit for å plukke nesen i den "tradisjonelle" måten... Her er en annen tilnærming:
 2. 2
  Bare unnskylde deg selv, og når du er der du nyter personvernet til en låst dør, lene seg over vasken la en liten strøm av lunkent vann kjøre inn i nesen din som du bruker en fingertupp til "vaske" og myker slimete.
 3. 3
  Bruk fingeren / hånden også å kontrollere mengden av vann som kommer inn i nesen. Du trenger ikke mye, trenger ikke å skylle våre bihulene med friskt vann (kan svi, gjør det som er best med salt vann og hensiktsmessige hjelpemidler).
 4. 4
  Ved hjelp av ferskvann i nesen bare, ikke svi eller skade deg på noen måte, faktisk det føles behagelig.
 5. 5
  Etter skylling og mykgjørende de ikke-så-velkommen innholdet i nesen din, kan du enten forsiktig blåse inn i en av hendene og umiddelbart skylle hånd med rennende vann eller bruk toalettpapir / tørkepapir / hankie å blåse og tørke nesen i på vanlig måte. Voila - du har en fantastisk ren nese og hyggelig, og som en bonus, fuktige slimhinner!
 6. 6
  Hvis du lett får neseblødning fra å plukke eller blåser nesen, dette er en mye mer trygg tilnærming til rensing av nesen. Hvis du fortsetter å vaske innsiden med fingeren litt lenger, kan du enkelt fjerne den slimete med fingeren (eller et papirhåndkle innpakket fingertuppen). Bare vær forsiktig med neglene dine, trenger du egentlig ikke trenger å bruke dem når vannet har gjort jobben med å løsne de buser av deg!
 7. 7
  Ved hjelp av en nesespray som Otrivin på regelmessig basis, anbefales ikke. Bruke badet besøk metoden hver dag, kan hjelpe deg å slutte å bruke nesespray. Det kan hjelpe deg gjennom en kald også. Regelmessig fukting av slimhinnene ved noe så enkelt som vann fra springen, kan virkelig lindre og løsne ting godt nok.

Tips

 • Per i dag på nesten alle sosiale nivåer, er overt nosepicking forbudt.
 • Sørg for at du gjør dette i en tid da folk ikke ser direkte på deg. Hvis de er, kan du prøve å lage en slags avledning, som peker ut noe på den andre siden av rommet / street. Hvis du er i sentrum for oppmerksomheten, for eksempel når du snakker på direktesendt TV, opptar et podium eller prekestol, eller gjør et magisk triks for en gruppe barn, kan du være ute av lykken.
 • Hvis du tror at aktiviteten har blitt oppdaget, umiddelbart suspendere gruvedrift og begynner å klø nesen. Dette vil vanligvis overbevise selv den nosiest (no pun intended) observatør at du var bare å gjøre med en, som ikke er forbudt.
 • Hvis flicking manøveren kan ikke utføres, holde deg rolig og ikke få panikk. Bare rulle den ut materialet mellom pekefinger og tommel (den berømte WRB "plukke n 'roll"). Dette vil føre til at stoffet til å ta på seg en sfærisk form. Når du slapper av fingeren press tyngdekraften vil uimotståelig trekke massen direkte til gulvet hvor det vil bli med alle de andre i sitt slag sammen med den døde huden, støv og katt hårballer. Den slimete syklusen er nå fullført.
 • Hvis du er en bil om natten, kan du kvitte deg med noen forutsetninger. Andre sjåfører ikke vil være i stand til å se deg på grunn av deres fokus på veien og blende av frontlykter. Vokt dere for godt opplyst kryss og skiftende trafikklys - alltid være forberedt på å gå tilbake til en faux kløe ledelse holdning!
 • Kontroller at du har en buse og ikke en lang strand av snørr. Det kan bli rotete.
 • Carry et lommetørkle eller vev rundt - du kan dekke finger, som kan være mer hygienisk.
 • Alltid bære et lite element i lomma som du kan putte i akkurat nødvendig plukking øyeblikk.

Advarsler

Athletic Nose-slag teknikken anbefales ikke da det kan blåse bakterier tilbake i bihulene.

 • Aldri utføre en visuell undersøkelse av hva det er du har pakket ut fra nesen! Dette er mest amatørmessig og er en av de vanligste måtene å bli fanget.
 • programmerere er mer sannsynlig å utføre en visuell inspeksjon av resultatene. Dette skyldes deres trening: Sjekk alltid din utgang! Hvis du er en dataprogrammerer, være oppmerksom på denne tendensen.
 • Post-operative protokollen krever umiddelbar og grundig håndvask.
 • Å stikke fingeren inn i nesen årsaker hva bakterier du har på fingeren for å bli sendt til slimhinnene og er en av de enkleste måtene å fange en kald. Før du setter en finger i nesa, tenk på hva du har rørt siden forrige gang du vasket hendene: dørhåndtak, rekkverk, ratt, telefon. Når det er mulig å nå for de buser med en vev mellom fingeren og innsiden av nesen.