Wkano

Hvordan passere gass i sengen uten at noen merker

Når du deler seng med noen (gift eller ikke) potensialet for en uskyldig utslipp til å bli en pinlig tabbe er enorm. Følg disse noe mislykkes bevis skritt for å holde partneren din respekt nivået det samme som den var før du fikk vannrett. Selv ikke begrenset til sengen, den samme teknikken når mestret kan brukes til en rekke flere offentlige steder, for eksempel heiser, biler, venter i kø etc.

Trinn

Hvordan passere gass i sengen uten at noen merker. Plasser deg selv på ryggen, ligge flatt med hendene på sidene.
Hvordan passere gass i sengen uten at noen merker. Plasser deg selv på ryggen, ligge flatt med hendene på sidene.
 1. 1
  Plasser deg selv på ryggen, ligge flatt med hendene på sidene. Prøv ikke å ringe for mye oppmerksomhet til deg selv. Være naturlig.
 2. 2
  Sakte glir hendene under baken med håndflatene plassert oppover. Venstre hånd på venstre rumpeballe og høyre håndflate på høyre rumpeballe med tommelen pekende ut fra hverandre.
 3. 3
  Fast stilling tuppen av fingrene på sprekken kanten av setet og sakte spre kinnene hverandre. Du ønsker å gjøre dette sakte og inntil lukkemuskelen er tilstrekkelig åpen.
 4. 4
  Med lukkemuskelen åpen, skyv gass ut av anus ved mildt bærer ned. De Nøkkelen er å la den ut sakte og lydløst. Tenk deg blåser en munnfull av luft gjennom løst snurpet leppene. For rask og sterk vil føre til at leppene vibrerer og lager støy. Det er omtrent den samme effekten.
 5. 5
  Når du har passert så mye gass som mulig, slipper baken og la lukkemuskelen tett opp naturlig.
 6. 6
  Gratulerer! Du har nettopp sluppet ut gass uten at noen vet.
 7. 7
  Når du kommer ut av sengen, ville det ikke vondt å vaske hendene.

Tips

 • Forhåpentligvis hvis du deler seng med noen, du allerede føler deg komfortabel nok til at hvis dette skulle skje, vil det ikke være en katastrofe.
 • Du kan forsegle dekker ganske enkelt ved å flytte armene langs toppen søm av dekslene til venstre og høyre side av kroppen din når du er ferdig slipper ut gass. Hold dette firmaet og forseglet i ca 2 minutter, da luften under dekslene klarner. Passerer gass bør føre til en merkbar temperaturøkning i luften under din dekker. Når denne temperaturen øker avtar, er det en god indikasjon på at det er trygt å la både luftlommer under og over din dekker å utveksle igjen uten frykt for å forårsake partneren din til å kneble eller choke.
 • Tidvis dine utslipp vil bli ledsaget av en overveldende stank. Det er mange måter å maskere dette, men en av de mest effektive måtene er å holde området av sengen forseglet ved å sørge for mye luft ikke lekker ut av deksler.

Advarsler

 • Det er tider når lukt skal bli for mektig til å dekke opp eller forsegle. I situasjoner som dette, hjelper det hvis partneren din sover som støy er mye mer merkbar enn lukten når man sover. Hvis partneren din er våken og lukter noe utenom det vanlige, kan du prøve å plassere skylden på noe annet - som et åpent vindu, en familiehund, sko under sengen eller noe annet som har potensial til generelt lukter ille. Vær kreativ og ha det gøy med det...