Wkano

Hvordan hjelpe en deprimert kjæreste

Riktignok vil ha en deprimert kjæreste være hard mot deg. Men det er fortsatt ikke i forhold til kampen skjer inni ham, toppet av forvirring og frustrasjon han føler seg ikke å være der for deg som han burde være. Mer enn noe, han trenger din kjærlighet og støtte under hans mørke timer.

Trinn

Hvordan hjelpe en deprimert kjæreste. Fortell ham at du er der.
Hvordan hjelpe en deprimert kjæreste. Fortell ham at du er der.
 1. 1
  Fortell ham at du er der. Og at du forstår hva det er som han går gjennom, og at du alltid vil være der hvis han trenger noen å snakke med. (Synes altfor vanlig til å være sant, men gjør underverker for en deprimert person)
 2. 2
  Være hans skulder å gråte på. Faktisk følge med på løftet ditt. Du må jobbe hardt for å få tillit fra noen som er deprimert som de ikke vanligvis svært enkelt å åpne opp. Og åpne opp, helle ditt hjerte ut til noen er en ekte healer. Du må være hans beste venn mer enn kjæresten sin. En venn som han kan blindt stole på. Så bare være tålmodig.
 3. 3
  Depressive tanker vil over ta ham. En deprimert kjæreste vil alltid være opptatt med sin depresjon, og all den dritten som følger med det. Han vil ikke være i stand til å fokusere på mye annet enn seg selv. Du må bli med det, og sette fokus sammen med sin: på seg selv. Gi ham masse oppmerksomhet, masse oppmuntring og konsekvent vise ham den lysere siden. Vær veldig forsiktig med ham.
 4. 4
  Ikke forkynne. For guds skyld, ikke forkynne. Dvs det siste noen med depresjon ønsker å høre. Du kommer ikke gjennom hva han er, så det ville være helt upassende å forkynne. Det kan bare gjøre ham føle seg verre som det kanskje sjansene for at hans årsaken til depresjon er noen av hans handlinger eller avgjørelser som har vist seg å være feil. Forkynnelse vil gjøre ham til å innse at selv mer og kan gjøre ham gled inn i en depresjon videre.
 5. 5
  Gjør ham til å innse din kjærlighet til ham. Fortell ham hvor mye du elsker ham, og hvordan den er bare kommer til å være et spørsmål om tid før han føler seg bedre igjen som er den beste healer.
 6. 6
  Ikke forvent oppmerksomhet fra ham. Det er hans tid til å besette med seg selv, så la ham. Ikke gjør krav om hans oppmerksomhet som han er trolig tynget av alvorlige problemer knyttet til hans liv. Så forventer oppmerksomhet fra ham under en slik delikat periode ville være absurd, i stedet bare være ved hans side og gi all din oppmerksomhet.
 7. 7
  Hold en sjekk. Ring / besøker ofte å se på hvordan han gjør. Han vil føle deg bra om det. Du kan også følge med på om hans depresjon blir alvorlig, slik at du kan merke skilt og forhindre fra å ta drastiske skritt. Det er veldig viktig å se etter skiltene og ringe etter hjelp.
 8. 8
  Snakke med vennen sin. Hold kontakten med vennene sine. Du kan finne ut noe han har fortalt dem, og ikke deg.

Den lyse siden for deg

 • Han kommer ut av det fort nok, og ikke bare vil du ha det fantastisk fyr tilbake i livet ditt, men forholdet vil bli fornyet med en helt nydelig følelse av nærhet og tillit. Han vil elske deg for å være en person som sto ved ham, og fikk ikke weirded ut av depresjonen.

Advarsler

 • I noen tilfeller kan du bli beskyldt for baktanker, eller han kan begynne mistillit deg. Ikke ta det personlig. Vent til han føler seg bedre, og depresjonen har tided over en bit, og deretter ta det opp. Fortell ham hvor mye hans anklager skade deg, og hvordan han skal ikke gjenta dem igjen. Samme gjelder for uhøflig oppførsel fra hans side når deprimert.
 • Hvis han ber deg om å la ham være alene en stund, gjør det. Men bare være rundt i tilfelle en nødsituasjon.
 • Sjekk ut om depresjon er svært hyppige eller vanlige, eller hvis det begynner å bli en del av den fyren generell karakter. Han kan trenge medisinsk assistanse. Også dette kan ende opp med å gjøre ham altfor avhengig av deg, er noe som ikke er sunt. Dersom depresjon blir plagsomme (selvmordstanker, etc), er det på tide å fortelle noen som kan hjelpe. Venner, foreldre, lærere, hvem.