Wkano

Hvordan å sette håret opp med spisepinner

Sette opp håret med spisepinner er en populær og frekke stil. Denne tidløse utseende med et moderne preg er ganske enkelt å oppnå når du vet håndlag. Denne artikkelen forklarer hvordan du kan sette opp håret med hell bruke spisepinner.

Trinn

Hvordan å sette håret opp med spisepinner. Finn et par spisepinner.
Hvordan å sette håret opp med spisepinner. Finn et par spisepinner.
 1. 1
  Finn et par spisepinner. De tre slag fra en restaurant vil fungere, men ikke for noen god lang tid som de snapper lett, og hvis de er splintret, vil de ta på håret ditt og vondt. Det er bedre kvalitet glatte bambus de som du kan kjøpe eller prøve plast dem - disse har en tendens til å være best, og de er ikke så dyrt heller.
  • Uansett hva du bruker, være sikker på at de er rene og nye!
  • Metalliske spisepinner er et annet alternativ, men mindre lett å finne.
 2. 2
  Hold spisepinnene sammen i hånden, spisse enden ned. Løft opp håret (eller den delen av håret du vil binde opp) og plassere spisepinnene under den, skrå dem mens posisjonering.
 3. 3
  Pakk pinner rundt et par ganger før det ikke er nok hår igjen å vikle rundt lenger. Antall ganger du tvinner håret avhenger av hvor lenge håret ditt er.
  • En er en ideell frisyre for å legge spisepinner i. I dette tilfellet gjør chignon først, og skyv i spisepinnene for effekt. For mer informasjon om hvordan du oppretter en chignon, se Hvordan å style en klassisk chignon og hvordan å style en chignon med en moderne vri
 4. 4
  Ta de beste endene av pinner og dra dem ned, skyv den magre enden inn på baksiden av wrap du nettopp laget. Denne delen kan gjøre litt vondt som pinner trekke håret, men bør det endelige resultatet føles behagelig, og hvis ikke, må det tas på nytt.
 5. 5
  Sørg for at det er sikkert. Det kan være lurt å sette noen Bobby pinner i bare for å gjøre det trygt. Når du er sikker på at det føles behagelig og på plass, er den klar til å bære ut.
 6. 6
  Ferdige.

Tips

 • Dekorer spisepinnene for ekstra effekt. Du kan male dem, stokk paljetter eller rhinstones på dem eller bore et lite hull og tråd gjennom sparkly krystall perler eller små, delikat objekter som veier svært lite, og knytte dem på plass. Selvfølgelig, bare legge dekorative elementer til slutten som ikke får presset gjennom håret ditt.
 • Hvis du bruker denne stilen på en dag med masse kjører eller bare en normal dag, husk å bruke bobby pins og regelmessig gå inn på toalettet for å sjekke om håret har gått løs eller spisepinne har falt!
 • Hvis de tre spisepinner er for lange, kutte dem ned litt for å passe din hårlengde. Glatt dem av på slutten selv før du bruker.

Advarsler

 • I mange asiatiske land der spisepinner brukes som bestikk, er denne frisyre ofte sett på som latterlig eller stereotype, spesielt for asiatisk-inspirerte kostymer (bare tenk hvor dum du ville se med en gaffel i håret!). I stedet kan du prøve å bruke et hår klemme eller dekorative kam for et lignende utseende.
 • Det er overveiende sannsynlig at hodebunnen vil begynne å såre, og dette vanligvis skjer når stilen begynner å trekke på grunn av vekten av håret ditt blir bunched opp på denne måten. Vær forsiktig med det, hvis det gjør vondt for mye, bare trekke ut spisepinner og har din pensel hendig å rydde ting opp. Og å huske å gre håret til det er ikke noen knop.

Ting du trenger

 • Spisepinner, plast som fungerer best, men fargerike de ser kul.
 • Lang eller middels hår som er i stand til å bli satt opp på et høyt til middels bun.