Wkano

Hvordan å slutte fred med en venn etter en kamp

"Er jeg ikke ødelegge mine fiender når jeg gjør venner av dem?" Abraham Lincoln

Å gjøre fred med venner etter en kamp er et viktig skritt for å opprettholde harmoniske og lykkelige forholdet mellom dere to. Hvorvidt du går på å opprettholde vennskap er en sak for dere to, men det er viktig å løse noen varig sinne og ta det heller enn å la det fester. Her er noen forslag for å gjøre fred etter kampen.

Trinn

Hvordan å slutte fred med en venn etter en kamp. Ring ham / henne når du er relativt sikker på at dere begge har hatt god tid til å kjøle seg ned.
Hvordan å slutte fred med en venn etter en kamp. Ring ham / henne når du er relativt sikker på at dere begge har hatt god tid til å kjøle seg ned.
 1. 1
  La din venn alene en stund. Det vil ta tid for dere begge å avkjøle seg. Også roe deg av og tenke på hva du vil si til ham / henne
 2. 2
  Ring ham / henne når du er relativt sikker på at dere begge har hatt god tid til å kjøle seg ned.
 3. 3
  Vær oppriktig og ydmyk. Beklager for din rolle i kampen.
 4. 4
  Sørg for å nøye til hva din venn sier. Klar kroppsspråk og sørg for at kroppsspråket kommuniserer ikke noe du ikke har tenkt. Situasjoner kan ikke ha vært da de dukket opp, og det er alltid rom for å lære.
 5. 5
  Ikke la problemene uløst, men samtidig vet når du skal ta en pause. Ikke holde pådriver for en resolusjon om det åpenbart at vennen din ikke er interessert i ett. Finne en midlertidig løsning og løse problemet senere.
 6. 6
  Prøv å ligge lavt en stund, ikke starte noen sladder eller noe og ikke engasjere seg med noen kamper eller rykter som kan skade dette vennskapet mer enn det er.
 7. 7
  Også være klar over at å gi noen tid er ikke alltid den beste løsningen. det varierer fra person til person. Noen mennesker, selv om de prøver å unngå det, foretrekker direkte konfrontasjon for å få problemet løst.

Tips

 • Hvis vennen din har svært liten grunn til å være sint på deg, og du har en stor grunn til å være sint på dem bare husk å være mer moden enn din venn. Føler meg som den større person kan også føle seg bedre enn å vinne noen smålig kamp.
 • Merk din venn kroppsspråk, hvis de er avvisende for det meste av tiden du bruker å prøve å løse konflikten, ta en pause.
 • ALDRI LIE. Liggende mens du prøver å gjøre det godt igjen er det verste mulig at du kan gjøre. Hvis du gjorde noe at de er sinte på, beklager for det, virkelig dypt beklager for det, og mener det.
 • Unngå gjentatt bruk av ordet "du", kommer den ut som et angrep og vil bare ytterligere insinuere konflikt.
 • IKKE berolige dem og bare holder å si "beklager". Det er fortsatt å lyve for dem. hvis de anklager deg for å gjøre noe du ikke gjorde det, fortelle dem. Hvis de sier at du gjorde noe du ikke gjorde det, si at du ikke gjorde det. men ikke bli sint med dem. bare holde deg rolig.
 • Ha et åpent sinn, til tross for noen sterke følelser du kan ha, det er alltid best å nærme seg en løsning med et åpent sinn.
 • Ikke prøv og balansere ut ting mellom dere to, er det ikke en konkurranse. Både av dere har sikkert gjort ting som har irritert den andre.
 • Hvis du har gjort noe som har krenket din venn, godta det, beklager og ikke krangle med det rettferdig gjengjeldelse din venn ønsker. Hvis de ønsker tid, gi dem tid, hvis de ønsker å beholde unnskyldning, gjør det.
 • Behold roen og sørge for at hver sving som du tar er smart og overbevisende, legg til litt forbi minne i det, si unnskyld en gang i blant, ikke høres irriterende, vil det gjøre det verre. Bare prøve og være venner med dem igjen, og også ikke haug på mer useriøs.
 • Ikke være defensiv.

Advarsler

 • Hvis du er i en kamp med en gruppe aldri ditch dine venner til å gå med noen andre. Ikke bare vil dine venner bli sint, men hvis du prøver å gå tilbake til din venn, vil de andre føler du bruker dem.
 • Hvis du eller din venn ikke har kjølnet ennå. Bare rolig innrømme at mer tid må passere for en virkelig rolig samtale skal skje, og gå vekk, gå av telefonen, eller på annen måte avslutte samtalen høflig.
 • Ikke bli sint på den personen igjen etter du er rolig høflig.