Wkano

Hvordan å snakke med jenta som liker deg

Det faktum at du er sikker på at en jente liker deg kan faktisk gjøre deg mer nervøs for å nærme seg henne siden du føler deg mer som står på spill. Følg disse trinnene for å øke selvtilliten din.

Trinn

Hvordan å snakke med jenta som liker deg. Husk at hun liker deg.
Hvordan å snakke med jenta som liker deg. Husk at hun liker deg.
 1. 1
  Husk at hun liker deg. Forhåpentligvis vil holde dette i bakhodet tillitvekkende siden du allerede starter på et utkikkspunkt. Intet våger, intet har oppnådd.
 2. 2
  REJECTION OVER anger. Det er bedre å vite at dere to ikke har en sjanse, i stedet for å leve av falske håp!
 3. 3
  Bare vær deg selv. Det er avgjørende. Det er viktig at din beundrer akseptere deg for den du er, ikke den du tror hun vil at du skal være. Ethvert forhold til slutt vil mislykkes hvis du deltar i falske forutsetninger.
 4. 4
  Vær ærlig når du gir et kompliment. Det er lett å oppfatte når noen er uekte. Hold komplimenter kort og ikke altfor personlig til du virkelig kjenner henne godt. En innsiktsfull kompliment at bemerkninger om hennes oppførsel, kan personlighetstrekk eller handling være kraftig når levert til riktig tid og sted. Det gjør henne til å se at du ikke blir banalt eller overfladisk og at du verdsetter henne for hvem hun er.
 5. 5
  Snakk med henne i nærvær av hennes venner. Sørg for å få øyekontakt og inkluderer hennes venner i samtalen. Dette ikke bare viser gode manerer, men det vil innynde deg med jevnaldrende. Det vil også bidra til å gjøre henne og andre føler seg mindre selvbevisst hvis du er vennlig og avslappet.
 6. 6
  Bli med i en klubb eller delta i en aktivitet der hun er involvert. Dette vil øke både komfort nivåer og gi deg en felles plattform for å bygge et vennskap. Men hvis du virkelig ikke har noen interesse, ikke tving deg selv til å delta. (Se # 2 og # 3 ovenfor.) Hvis det er en overvekt av jenter i klubben, ikke la det avskrekke deg. Husk at hensikten for å delta å bli kjent med henne, men hvis det ikke skulle trene, vil du ha utvidet ditt nettverk av andre tilgjengelige jenter til å sosialisere med i fremtiden. Det faktum at det er få gutter i klubben betyr at du har eliminert konkurransen.
 7. 7
  Jenter er menneskelig også. Huske at hun liker deg og sannsynligvis lider av de samme usikkerhet som du gjør, bør bidra til å redusere angst. Hvis det er ment å være, er vennskap en prosess som skal utvikle seg naturlig over tid. Tillit og respekt er ikke tjent over natten.
 8. 8
  Si hei! Ta initiativ! Når du passerer henne i hallen, sier, "Hei Så-og-så!" Gjør det ofte, også.

Tips

 • Lukter ikke, alltid vaske deg selv.
 • Tillit er nøkkelen!
 • Vær ærlig.
 • Pass på at hun ikke bare tuller med deg.
 • IKKE gjøre noe motbydelig som dette ikke vil imponere jentene.
 • Vær deg selv.
 • REJECTION OVER angre!!

Advarsler

 • Ikke bli for pushy eller for fremover, jenta kan bli ubehagelig mening kan hun ikke ønsker å snakke med deg igjen.
 • Bare slappe av og ting vil være behagelig for deg å holde.