Wkano

Hvordan snakke med en jente på skolen (gutter)

Hvis du er i videregående skole eller ungdomsskolen, har du sannsynligvis masse fyr venner. Men hvis du har problemer nærmer seg eller er relatert til medlemmer av det motsatte kjønn, så er dette for deg.

Trinn

Hvordan snakke med en jente på skolen (gutter). Gå til alle klasser og speide ut minst åtte jenter i hver klasse som du ønsker å bli kjent og minst en eller to i hver klasse som du ønsker å date.
Hvordan snakke med en jente på skolen (gutter). Gå til alle klasser og speide ut minst åtte jenter i hver klasse som du ønsker å bli kjent og minst en eller to i hver klasse som du ønsker å date.
 1. 1
  Slapp helt av. Prøv å ikke tenke så mye på det. Jenter er ikke feilfrie gaver sendes ned fra himmelen. De har følelser som gutta, de har en personlighet som gutta, og de kan få like nervøs rundt karer som gutta komme seg rundt jenter.
 2. 2
  Gå til alle klasser og speide ut minst åtte jenter i hver klasse som du ønsker å bli kjent og minst en eller to i hver klasse som du ønsker å date. (Selvfølgelig kan en og annen klasse ikke har noen jenter du liker i det hele tatt.)
 3. 3
  Hvis læreren gir deg tildelte plasser det er en god ting. Dette betyr at du vil bli tvunget til å sitte ved siden av, eller relativt nær, jenter og vil bli tvunget til å sosialisere.
 4. 4
  Hvis du ikke har seter, da, men fristende det kan synes å sitte i en stor gruppe med gutter som du vet, sitte ved siden av kanskje bare en fyr som du vet. På denne måten vil alle setene rundt deg ikke tas opp av gutta du allerede vet og det betyr flere seter for jenter. Ikke sitt i ryggen fordi det er vanligvis der gutta sitter. Sitte i midten.
 5. 5
  Nå kommer den vanskelige delen. Nærmer jentene. Tilbake til trinn nummer 1 og slappe av.
 6. 6
  Hvis du sitter ved siden av en jente (som forhåpentligvis du er) så prøve å snakke med henne. Arbeid opp litt mot og spør henne om lekser, timeplan og andre skolerelaterte ting. Du kan spørre henne om utenomfaglige aktiviteter som sport eller band og kor, osv. Hvis du blir nervøs, bare husk, jenter er også mennesker.
 7. 7
  Mens du snakker med en jente, prøver ikke å tenke på hennes kvinnelige eiendeler, eller noe seksuelt da dette kan gjøre deg nervøs. Tenk på henne som en god venn, i hvert fall for nå.
 8. 8
  Et annet godt triks for å starte en samtale med en jente er å se på hva hun har på seg (men ikke i en merkelig, skummel måte). Lag en konstruktiv kommentar om henne klær. (Hvis du ikke er så sikker eller bare for sjenert rundt jenter til å gjøre det, ikke bry deg om det.)
 9. 9
  Vent til en av vennene dine er i en samtale med en jente. Veldig tilfeldig prøve og delta i samtalen ved å lytte etter en liten stund, og når tiden er inne bare hoppe i det.
 10. 10
  Ok, så nå har du noen venner som er jenter. Nå hva gjør du hvis du fortsatt ikke 100 prosent sikre på rundt rundt jenter? Du snakker til dem så ofte som mulig uten å være ytterst ubehagelig. Det kalles sosiale ferdigheter. Og å utvikle en ferdighet du må øve og øve litt mer. Det er som å praktisere et instrument eller lære å kjøre, jo mer du gjør det, jo mer får du det.
 11. 11
  Når du er komfortabel rundt jenter du trenger å gjøre jenter like mye en del av ditt sosiale liv som gutta. Når du snakker med en jente, prøv å skifte samtalen mot telefoner. Si: «Vent, har du en telefon? Jeg har ikke nummeret ditt gjør jeg?" Det er slik en skitten lite knep.
 12. 12
  Ring dem opp og hvis du skal ut med noen venner inviterer henne med seg.
 13. 13
  Men hvis du ønsker å være mer enn venner med ei jente, snakke med henne så mye som mulig uten å falle inn i vennen sone (hvis hun er sjenert så gjør henne til å le). Ikke bli klengete skjønt. Bare spille det kjølig og når tiden er å spørre henne rett ut

Tips

 • Ta vare på hygiene din. Bruk deodorant, pusser tenner og slitasje bare et snev av cologne, men ikke overdriv, jenter liker det når gutta lukter godt
 • Smile. Jenter har en tendens til å like gutter mer når de smiler.
 • Prøv å lytte til henne og også snakke om dine egne personlige erfaringer.
 • Ikke opptre som en stalker.
 • Du vet hvordan du føler deg når du liker en jente, nervøsitet, hvordan du vil ha henne så ille? Jenter føler det på samme måte! Hvis du tror de er for god for deg, jenter tenker det samme.
 • Ikke vær alvorlig hele tiden. Jenter pleier ikke å like det, med mindre det er bare hvem du er. De fleste jenter vil heller ta en seriøs fyr over en poser hvilken som helst dag.
 • Når du ringer henne, ikke hold jenta venter! Jenter hater når de finner seg selv venter på å ringe. Stol på meg de vil glemme deg.
 • Vær deg selv.
 • Hvis en jente er "sjekke deg ut," spille den kjølig og bare ignorere det.. Jenta vil bli interessert og begynner å snakke til deg, slik at du ikke nødvendigvis trenger å starte.
 • Hvis en jente du liker starter bossing deg rundt og gjør du forandre deg selv, hun er ikke verdt det.

Advarsler

 • Ikke stirr overalt nedenfor halsen. Det kryper jenter ut, og de ​​vil være i stand til å legge merke til!
 • Selv om du klarer å finne en stor mengde av venninner, det er ikke en grunn til å gi opp på dine mannlige venner.
 • Seriøst, er rå og seksuell humor et stort nei-nei, ikke bare i dine bestrebelser for å flørte, men bare generelt, da dette kan resultere i å bli fiket i ansiktet
 • Prøv å ikke bruke rå eller seksuell humor som du bruker når du med dine fyr venner. Jenter vil tro du er pervers eller umoden. Med mindre hun bruker det første, så kan du spøke tilbake med henne, men ikke overdriv.