Wkano

Hvordan snakke til en forelsket du ikke har snakket med på lenge (for gutta)

Mange gutter ofte ikke snakke med knuse deres for mange grunner..

Her er noen tips for å komme tilbake på sporet...

Trinn

Hvordan snakke til en forelsket du ikke har snakket med på lenge (for gutta). Starte med å si noe sånt som "hei jeg glemte jeg hadde deg på et nettsamfunn.".
Hvordan snakke til en forelsket du ikke har snakket med på lenge (for gutta). Starte med å si noe sånt som "hei jeg glemte jeg hadde deg på et nettsamfunn.".

Sosiale nettverk

 1. 1
  Starte med å si noe sånt som "hei jeg glemte jeg hadde deg på et nettsamfunn." Så spør dem hvordan de har vært, hva de har vært opp til.
 2. 2
  Forhåpentligvis vil dette starte en samtale rullende og bygge videre på dette. Spør om jobber, sport, hva hun har gjort siden du sist snakket. Vær veldig forsiktig når du ber om kjærester, men gjør, gjør det, fordi det viser at du er interessert i den delen av livet hennes.

Instant messenger

 1. 1
  Si noe sånt som "hei, lenge ingen snakker", dette forhåpentligvis vil ha et svar på noe sånt som: "Ja hei jeg vet.."
 2. 2
  Gå på å snakke om hvordan hun er, hvordan hennes dag var, hvor uken (slutten) var, gjøre samtalen, prøv og spør henne ikke for mange spørsmål, og hvis samtalen ikke flyter prøve igjen en annen gang eller flytte på.

I PERSON (beste ideen, mest effektive.)

 1. 1
  Hvis du er trygg nok gå opp til dem og si: "hei vi har ikke talt i aldre. Hva har du gjort?" Deretter snakke om mange ting. Ofte disse personene vil være i en klasse, en klubb, eller en organisasjon som du er i. Bruk denne felles plattform for å begynne å snakke om ting.
 2. 2
  Neste gang du ser dem gå opp og snakke med dem igjen, holder på å gjøre dette til du har bygget opp en god kommunikasjon mellom dere to. Rundt nå be henne om nummeret hennes, (mobil eller hjemme telefon), og hvis du er opp til det, ringe henne eller tekst henne på denne (merk dette er det eneste unntaket for sms.. når du har tatt for en stund)..
 3. 3
  Hvis du ikke er sikker, må du vente for henne å være i en gruppe og deretter gå og bli med denne gruppen. Så kanskje prøve å snakke med henne til side og gjøre det veldig hyggelig følg deretter trinn to ovenfor.

FOR folk å praktisere troen

 1. 1
  Fra din menighet / bibelstudium / ungdomsgruppe-
  1. Prøv og sitte ved siden av henne i Bibelen studie / service, gjør dette deg til å være i nærheten av henne i en ikke truende måte, og det gir et flott utgangspunkt for diskusjon etter (eller under så fall være det) tjenesten / preken. Du kan snakke om prekenen, da andre ting. Hvis du er trygg nok, gjør dette to ganger på rad, eller sitte nær henne neste gang, (ett sete bort eller neste benk bak, men sitter til venstre eller høyre for henne, men aldri rett bak).
  2. Gå fra henne, hun er din søster i Kristus, vil hun fortelle deg rett (du håper) hvis hun ikke er interessert.
  3. Ikke fra din menighet / bibelstudium / ungdomsgruppe-
  4. Finn måter å komme til en av disse (mest sannsynlig kirke er effektiv eller ungdomsgruppe hvis du er en tenåring).
  5. Deretter følger reglene ovenfor.

  Tips

  • Med den kristne delen av å gå i kirken sin, prøve og sørg for at du går sammen med noen fra den kirken, eller til og med spørre om du kan gå med henne.
  • En ekte gudfryktig kvinne, ville elske det hvis du blir spurt om du kan gå til kirken med henne. (Det viser at du er en mann av Kristus, og elsker og respekterer hennes valg i Kristus.)

  Advarsler

  • For den kristne alternativ-ALDRI, ALDRI bruke kirken katalogen bruksanvisningen for å få nummeret hennes fra. Det ser tacky, og er egentlig bare ren dum *
  • Med opsjon one-Hvis hun ikke svarer, kan du gå rett til å snakke i person *
  • Jeg ville ikke bruke SMS (tekstmelding), billig og klebrig, og begrenset på grunn av tegnbegrensningene mange telefoner har for hver melding.