Wkano

Hvordan å snike seg ut av huset ditt

Noen gang føler at du ønsker å gjøre noe dårlig, liker snike seg ut av huset, men er redd du vil bli tatt? Bekymre deg ikke mer, vil denne artikkelen forklarer hvordan å ikke bli fanget og komme unna med denne loven!

Innhold

Trinn

Hvordan å snike seg ut av huset ditt. Hvis get-away er på dagtid, distrahere foreldrene dine, si at du kommer til å ta en lur eller arbeid på lekser eller noe, hvis du har en lås på døren din, låse den.
Hvordan å snike seg ut av huset ditt. Hvis get-away er på dagtid, distrahere foreldrene dine, si at du kommer til å ta en lur eller arbeid på lekser eller noe, hvis du har en lås på døren din, låse den.
 1. 1
  Hvis get-away er på dagtid, distrahere foreldrene dine, si at du kommer til å ta en lur eller arbeid på lekser eller noe, hvis du har en lås på døren din, låse den.
 2. 2
  Husk hva tid foreldrene dine vanligvis går til sengs, eller om de må være oppe sent å fullføre noen papirer etc, legg merke til dette fordi dette vil hjelpe deg å snike seg ut og ikke bli fanget.
 3. 3
  Tenk på din situasjon.
  • Hvis du bor i første etasje og har et vindu, er dette altfor enkelt. Ta den ut i løpet av dagen (når folk ikke ser på, selvfølgelig), og gjør deg klar.
  • Hvis du bor i en kjeller, er dette enda enklere! Snike seg ut gjennom et vindu (hvis du har det) eller gå opp, vil dine foreldre har en vanskeligere tid å høre deg hvis du ikke la trapper knirker. Du kan gjøre dette ved å bo til siden og lener seg tungt på rekkverket.
  • Hvis du bor i øverste etasje av huset, enten prøve å manøvrere selv på et tre i nærheten av vinduet ditt (les hvordan å snike seg ut av den andre historien vinduet hvis det ikke er et tre) eller gå ned trappen veldig stille, og unngå de som knirker. Hvis foreldrene dine hører deg og tror du er en røver, raskt gi dem en grunn til at du er nede - du trengte vann, en CD, få lekser, osv. Hvis du er kledd for å gå ut, vil de mistenker noe, så dekke selv med en badekåpe eller en genser som du kan forkaste senere, eller hvis du bestemmer deg for å bære jeans for utflukt din, bare holde dem på og ha et par baggy pyjamas bukser over dem. Hvis du er dressing for en stilig utflukt, bære en svette dress over kjole / smokingen og senere ta dem av og lagre dem et sted. (For jenter, bære en større veske. Eller holde dem i bilen)
 4. 4
  Kartlegge ditt hjem og hemmelige skjulesteder flekker i tilfelle en nødsituasjon er svært nyttig. Kart ut rom, knirkete gulv, knirkende dører, store hindringer, dyr og lys sviller.
  • Hvis mulig, tømme ut alle hindringer du kan uten mistanke.
  • Finn et sted der du kan late som du sover. En sofa nede vil gjøre utslaget. Hvis du blir tatt "sovende" på sofaen, si at du følte ubehagelig, sovnet deg av, eller at du ønsket å sove nede i kveld. Bruk dette med måte, som du ikke vil skal sove på sofaen fire ganger i uken.
 5. 5
  Sette klær / ting dyr eller noe slag av store, myke elementer under din dekker. Når / hvis foreldrene dine kommer inn på rommet ditt for å se om faktisk være i seng, vil de sannsynligvis bli lurt av lokkefugl. Sette et notat til foreldrene dine forteller dem hvor du er under teppet med elementene. På den måten, hvis foreldrene dine faktisk se og se du ikke er der, kan de i det minste vet hvor du er. Denne strategien kan bidra til å lindre noen straff, fordi du var hensynsfull av dine foreldres bekymringer.
 6. 6
  Når foreldrene dine gå tilbake til sengs, benytte anledningen til å komme seg ut av huset og rolig gå til møtestedet. Bruk et sted som ligger i sentrum av gruppens hus, men er også ute av syne fra noen naboer. Du vil ikke ha dem ringe politiet.
 7. 7
  Hvis konfrontert med noen, har en historie klar. Kanskje sier du hørte et kraftig smell eller skrik utenfor og gikk for å undersøke. Hvis du er fanget langt unna, sier du så noen og var jage dem, eller du bare så noe farlig eller mistenkelig. Du vil fortsatt komme i noen problemer, om ikke av foreldrene dine av politiet, for å bryte portforbudet lov eller etter mistenkelig aktivitet, men det vil være mye mindre hvis du har et alibi. Det er vanskelig å finne disse alibi "feil" som du ikke kan bevise ingen var der. Lage falske fotspor eller trowing litt skitt på fortauet vil gjøre historien virker ekte.
 8. 8
  Et annet alternativ er å la alle materialer som du vil være behov utsiden, men ikke synlig. Under en kortstokk, i en (trygg, ren, ikke hjem til et dyr) bush. Eller, plassere dem under en BBQ dekke fungerte for meg, etter at vi kjøpte en. Gå ut døren og vent ca 30 minutter. Hvis du får en telefon fra foreldrene dine som betyr at de har funnet pute tvilling i sengen. Dette er greit. Gå tilbake inn i huset sier at du var bare ute på stjernene, eller kanskje du har hørt noe. Det er vanskelig å finne ut slikt alibi var en løgn, som de ikke kan motbevise det. Dette høres mye mer overbevisende hvis du ikke har en veske eller lommebok på deg. Vurdere å kaste den i en tett gjemmested trygt fra skade og får det senere. Og om puten tvilling gjøre en unnskyldning å si at du ikke vil at de skal bekymre seg noe som er grunnen til at du gjorde det. Hvis ingen anrop kommer fra foreldrene dine at du er fri til å gå, og de hørte ikke du drar.
 9. 9
  Når du kommer tilbake inn i huset la alle åpenbare materialer (telefon, veske, jakke, lommebok, lue, sko) til et skjult sted utenfor huset ditt. Det er mulig at foreldrene dine kan vente inne for deg. Bare tilfeldig si at du var bare å ta en spasertur og for å gå tilbake til sengen. Hvis de spør hvorfor du gjorde noe så dumt, så si du var veldig stresset om en kommende hendelse som en test eller talent show, etc. Hvis foreldrene dine er strenge du kan få jordet for gange selv om natten, men det er mye bedre enn å være jordet for å snike ut.
 10. 10
  Hvis foreldrene dine ikke sjekke om du er i sengen eller ikke, bare gå ut av huset når ingen ser. Lukk døren og fortelle foreldrene dine at du har en hendelse som krever at du våkner opp tidlig (før de våkner opp) slik at du ikke vil være hjemme i morgen.
 11. 11
  En annen god / nyttig idé er å sjekke www. Weather.com for ditt område [insert postnummer] det er viktig å vite om det er mye vind, så hvis du sniker deg ut soveromsvinduet ditt, vil du være forberedt på vind, regn, etc. Det vil også være nyttig hvis det er kaldt ute for å bringe en mørk farget blå / grønn genser. Ikke svart. Det ville være altfor tydelig hvis du endte opp med å bli fanget.
 12. 12
  Før du ankommer hjemmet, ville det være en god / nyttig idé å ta SIM-kortet ut av telefonen hvis foreldrene dine funnet ut at du snek seg ut. De ville trolig be om telefonen, og deretter søke gjennom det på jakt etter informasjon om hvor du kan ha vært.

Viktig

 1. 1
  Aldri, aldri, panikk hvis fanget. Dette vil bare føre deg til å handle mer mistenkelig. Du ønsker ikke å gå i fengsel for noe du ikke har gjort.
 2. 2
  I noen stater, vil en politimann trekker føreren av en bil over for bare ute etter alderen.
 3. 3
  Hvis du går til en fest som får busted, snike seg ut så stille som mulig. Hvis du ikke tar narkotika eller alkohol, kan du ikke bli arrestert. Men avhengig av lovgivningen i staten, kan du bli belastet med besittelse rett og slett fordi narkotika / alkohol er til stede og tilgjengelig for deg. Hvis mulig, få en venn park nedover gaten, slik at du kan kjøre til bilen og komme unna.
 4. 4
  Politiet kan søke deg eller noen poser du kan ha uten arrestordre. Hvis du blir trukket over eller anholdt av dem, de kan arrestere deg for noe du vise dem eller noe som er synlig [vanlig visning doktrine].
 5. 5
  Du må kanskje ringe foreldrene dine hvis en politimann spør deg selv om du ikke er teknisk "under arrest".
 6. 6
  Å nekte å vise politiet en ID er grunnlag for arrestasjon via hindre rettferdighet eller motsette seg arrest. Igjen, dette avhenger av statlige lover.
 7. 7
  IKKE kjøre når man drikker eller få i bilen med noen som gjør. Det er bedre å være i trøbbel enn død.
 8. 8
  Politiet vil vanligvis sende deg hjem i en patrulje bil hvis du blir tatt, uansett hvor mye forklarer du gjør.
 9. 9
  Hvis du er en juridisk mindreårig, kan politiet ikke spørre deg uten foreldrenes tilsyn, men de kan oppholde deg og ringe foreldrene dine inn på stasjonen eller ta deg hjem og spørre deg der.
 10. 10
  Legg merke til portforbud for byen din.

Hvordan unngå

 1. 1
  Bruk forskjellige alibi sparsomt. Hvis du sier: "Jeg syntes jeg hørte noe" hver gang du blir tatt, vil foreldrene dine begynner å innse at du er opp til noe. Hold oversikt over dine alibi hvis dette er vanskelig for deg.
 2. 2
  Slå av alle lysene i og rundt rommet ditt, få kledd i natt klær, så fortell dine foreldre / søsken som du er trett og går til sengs. Å slå av lysene i nærheten stedene de er kanskje også oppfordre dem til å gå til sengs tidligere.
 3. 3
  Endres etter at du får ut av huset, og deretter endre tilbake til natt klær før du kommer tilbake.
 4. 4
  Hvis du er en jente, ta av deg sminken før du kommer hjem.
 5. 5
  Når du kommer hjem er det viktig å roe ned drikke litt vann og puste du kan fortsatt ha adrenalin fra et parti som kunne se rart.

Advarsler

 1. 1
  De kan lene seg noe opp mot rømning din (hvis det er en dør) som en sopelime etc. Så sørg for at du får den tilbake slik akkurat det en gang var ditt hjem.
 2. 2
  De kan låse alle dører og vinduer. I dette tilfellet, tar en nøkkel eller forberede et vindu ville de ikke forvente deg å komme gjennom.
 3. 3
  De kan ringe deg. Hvis de gjør det, kommer hjem umiddelbart i natt klær og komme opp med en god historie [dvs. det var tett i rommet ditt slik at du kom utenfor for litt frisk luft, du forlot en jakke utenfor]
 4. 4
  De kan vente opp for deg i mørket, og slå på lyset når du kommer inn. Igjen, natt klær og forklaring.
 5. 5
  Noen foreldre venter til i morgen og gjøre deg gjøre en haug av ting når du er virkelig sliten fra snikende ut. Sørg for å ha kaffe eller annen stimulerende klar bare i tilfelle.
 6. 6
  Etter et par ganger, bør du kjenne din overordnede mønstre. Juster teknikk basert på hvilke handlinger de tar.
 7. 7
  Se etter en klokke under dekkene på bilen. Hvis foreldrene dine gjør dette, kan de se nøyaktig hva tid du dro.

Tips

 • Hvis du må gå til et sted i huset ditt, ta på sokker å lette lyden av dine fotspor.
 • Alltid dobbeltsjekke for å se om foreldrene dine er virkelig sover. Prøv å lene seg nær sin plass å høre snorking og ingen bevegelse. Hvis du kan høre snorking og foreldrene dine snorke i søvne, du er god til å gå.
 • Uansett hva du gjør, handle NATURLIG. Behandle den dagen du snike seg ut som en vanlig dag. Ikke bli snakker i telefonen med venner om å snike ut hele dagen, og ikke gå til sengs på en uvanlig time. Foreldre vil bli mistenksom.
 • Før du går inn igjen tørke all make-up av og ta av noen smykker.
 • Hvis du har blitt fanget vandre rundt i huset sent på kvelden, aldri panikk nå er muligheten til å bruke en enkel alibi, "Å, hei mamma / pappa, jeg var bare å få en drink * gjesp, få en * Ok, godnatt.. "
 • Husk å slette alle tekstmeldingene dine og nylige samtaler fra din mobiltelefon før du kommer inn igjen! Fordi hvis de tar deg, kan de / trolig vil ta telefonen. Dette vil hindre dem fra å lese SMS-meldinger. Ta SIM-kortet ut om du har en.
 • Hvis du har søsken som bor i nærheten av deg, og du er ikke sikker på om de sover eller ikke, later til å gå på do. Når du, "gjør din bedrift" (eller later som), bruke lyden av toalett flushing som alibi og rolig snike seg ut bakdøren eller vindu. Det er bedre å bruke badet nærmest dine rømningsveier, heller det være døren eller vinduet.
 • Hvis du skal på en date bak dine foreldres tilbake, har kjæresten din / kjæreste plukke deg opp et sted utenfor hjemmet, for eksempel på hjørnet av en gate et par gater over gaten at du bor på.
 • Og hvis du velger å forlate gjennom forsiden, ryggen, eller sidedør huske å låse opp et vindu på første nivå og fjerne skjermen bare i tilfelle noen våkner opp og låser døren bak deg. Dette vil være enklere enn å bringe et hus nøkkel fordi låse dørene kan være støyende og som vil legge til risikoen for å bli tatt.
 • Før du forlater soverom / trygt sted å snike seg ut sørg for at telefonen er på lydløs, ikke vibrere fordi hvis du blir tatt snikende rundt og du forteller foreldrene dine en virkelig god unnskyldning, og telefonen ringer og de hører det vibrerer de vil umiddelbart bli mistenksom. Det er bedre å gå glipp av en haug med telefoner fra folk du møter enn for sine samtaler for å få deg fanget. Vær også oppmerksom på at hvis telefonen skjermen lyser opp når du mottar samtaler og tekster dimme lysstyrken på skjermen i tilfelle lyset gir deg unna.
 • Legg igjen en kommentar på kaffetrakter eller kjøkkenbordet som sier at du har gått jogging eller noe. På den måten hvis du er sent å komme hjem, kan du bare si at du var bare ute for en tidlig morgen joggetur.
 • Hvis dørhengslene eller håndtak er squeaky eller høyt, spray dem med vaselin, WD-40 eller Pam! Dette gjør dem roligere langt. Sørg for å tørke av overskytende Pam, fordi det er gult og noe merkbar.
 • Hvis foreldrene dine har en alarm sett, velger et vindu og finne alarm sensor på den. Sette en magnet på det og som bør ta seg av alarmen i det vinduet, noe som gjør det accesible.
 • Hvis du er i andres hus, være forsiktig med å få dem i trøbbel på grunn av dine handlinger.
 • Hvis du prøver å komme unna for en hel natt, her er en nyttig unnskyldning: fortelle foreldrene dine at du holder deg med en felles venn / bekjent. La dem snakke til foreldrene å gjøre det høres mer ekte. En gang i klare med dine foreldre, forteller vertens foreldre at planene endret, og du har til å forlate tidlig på morgenen... deretter møte opp med dine faktiske venner et sted.
 • Når du snike tilbake i (hvis du brukte et vindu flukt), bruke et løpe og hoppe taktikk for å få tilbake gjennom vinduet. Dette er hva jeg gjorde da jeg snek meg ut til skateboard.
 • Bruk tøymykner med klærne på vaskeriet for å gjøre dem roligere.

Advarsler

 • Ikke bli cocky. Foreldre vet som regel mye mer enn de la på, så vær forsiktig og ta forholdsregler hver gang.
 • Også slette denne siden fra historien på datamaskinen incase foreldre sjekke det hvis de får mistenkelig.
 • Sørg for å holde i tankene dine kjæledyr (hunder og fugler er de store) er høyt når det er bevegelse eller hvis de hører en lyd.
 • Hvis ingen vet at du er borte, vil ingen vite om noe forferdelig har skjedd med deg. Det er en sjanse du kan bli kidnappet, voldtatt og drept, og hvis ingen vet du er borte, det er enda verre. Hvis du har et nært søsken du kan stole på, fortelle dem hva du driver med. Men, fortell dem om å si at de bare fikk en tekst fra det du sier så, eller du forlot et notat for dem og de bare våknet. Prøv ikke å ha deg ty til at med mindre du skal et sted med mye kriminalitet. Plus, kan foreldrene dine ringe politiet, får deg til enda større problemer. Ikke slå telefonen av eller la det hjemme-GPS kan ende opp med å være den eneste måten hjelpen kan finne deg!
 • Hvis du bestemmer deg for å ta med mobiltelefon, sørg for å sette det på låsen som å ikke uhell ringe foreldrene dine eller huset ditt når du sniker seg ut.
 • Pass på å planlegge ut mer enn én måte tilbake inn i huset ditt i tilfelle en eller flere av dine foreldre / naboer er ute og farter rundt en av rutene inn i huset ditt. dvs. åpne ett eller flere vinduer eller bringe huset nøkler for foran / bak dører. Du kan aldri være for sikker.
 • Selv om du blir tatt og bruke en unnskyldning, for eksempel å se på stjernene, vil foreldrene dine være mye mer på vakt. Vent et par måneder før du prøver igjen.
 • Legg igjen en kommentar på lokkefugl du igjen i sengen din, trenger du ikke vil at foreldrene ringer politiet.
 • Prøv å ikke være for nervøs første gang. Dette kan føre til at du jag ut, og dermed gjør mer støy og øker sjansen for å våkne opp noen.
 • Hvis rommet ditt er i nærheten av din overordnede rommet, sørge for at deres døren er lukket, slik at de ikke ser en mistenkelig figur og se deg.
 • Prøv å bruke et triks foreldrene dine bruker. Sette et objekt foran eller lene ved døren for å se om noen flyttet det er en mulig måte å fortelle om noen er mistenkelig.
 • Ikke bli fanget med en ulovlig substans, som narkotika eller alkohol (hvis du er mindreårig).
 • Hvis du blir tatt, være klar til å være jordet i lang tid, eller enda verre.

hahaha