Wkano

Hvordan å stoppe banne


Banne kan lett bli en vane. Det kan bli forsterket av vane og er generelt sett på som en dårlig vane selskapet vi beholde, de menneskene vi prøver å identifisere seg med (f.eks "in-crowd"), foreldrenes eksempler og arbeidsplass atferd. Foreldre må være ekstra nøye med å dempe sine banning tendenser, hvis de ønsker at deres barn skal følge de sosiale tabuer, fordi barna følger det de hører sier foreldrene, og vil også begynne å banne. Hvis du ikke vil at folk skal få feil inntrykk av deg, noe som er vanlig i de fleste sosiale sirkler om banning, og du er lei av banning, så dette er en kort guide for å hjelpe deg til å tenke på hvorfor du sverger og hvordan du kan være i stand til å dempe bruken av denne vokabular.

Trinn

Hvordan å stoppe banne. Innse at du kan anses for å ha et problem.
Hvordan å stoppe banne. Innse at du kan anses for å ha et problem.
 1. 1
  Innse at du kan anses for å ha et problem. Dette kan være et resultat av under-utdannelse eller mangel på riktig oppdragelse. Rage-drevet banne på barn er fornærmende og følelsesmessig forstyrrende for barnets utvikling. Det bør ikke bli tolerert av alle voksne, under noen omstendigheter. Når foreldre sverger ved eller mot sine egne barn, er det ofte symptomatisk for dype psykologiske problemer. BPD viser denne tendensen som et rødt flagg. Folk ser banne som en dårlig vane som kan føre til andre vanvittige atferdsproblemer, noen ganger unnskyldt som stress. Hvis en voksen sin første reaksjon på et barns dårlige oppførsel er * #!% Dette, og! ^ #% Det, så du kan ha problemer med å uttrykke deg klart og forutsette at barnet vil forstå dette irrasjonell handling som rasjonell.
 2. 2
  Ta hensyn til banning vaner. Ta hensyn til deg selv og menneskene rundt når du snakker. Legg merke til hver gang du eller noen andre sverger. Å være klar over når du sverger er en av de første skritt til å kunne stoppe. Hvis du ikke ser deg selv banne, hvordan kan du slutte? Vil du sverge på eller til en kollega eller sjef? Hvis ikke, hvorfor ville du sverge på ditt eget barn? De ikke fortjener minst samme respekt som ikke-familiemedlemmer?
 3. 3
  Vet hvorfor du ønsker å slutte å banne. Det kan være lurt å uttrykke deg på en måte at du ikke vil bli dømt som lav-klasse - må du virkelig ønsker å stoppe vane for å utfordre den. Barn og voksne vil dømme voksne som sverger som lav-klasse og uutdannet. Hvis du er halvhjertede eller bare gjør det for en lerke, vil du ikke stoppe. Du må virkelig ønsker å stoppe. Hva er den beste måten å finne motivasjon til å ønske å slutte? Skriv årsakene ned hvis det hjelper.
 4. 4
  Lag en forpliktelse med deg selv til å slutte. Det er lettere sagt enn gjort, da det krever felles innsats og konstant selv-feedback. Være målrettet og velg en periode der du vil prøve å ikke banne. Skriv ned følgende:
  • Hvorfor du tror sverger deg.
  • Identifisere triggere som du vet vil sette deg (f.eks sinne, viss selskapet du beholde, aktiviteter, musikk, TV-programmer, supermarked køer, været...)
  • Tenk på måter du kan enten unngå eller redusere disse utløser.
 5. 5
  Uttrykke deg ved hjelp av et større vokabular. Du skylder deg selv å finne stort utvalg av andre fantastiske ord språket gir for å fylle opp samtalene dine. Hvis du ikke gjør det, er du begrense din egen evne til å klart og presist uttrykke dine følelser og tanker til andre mennesker og til slutt, vil du være mindre akseptert og forstått av de rundt deg. Når du i ferd med å banne, gjør det et poeng å finne et annet ord eller en setning som vil bedre formidle samme følelse eller melding. Finn alternative ord å erstatte i stedet for kraftuttrykk og selvdisiplin til å bruke dem i stedet.
 6. 6
  Verve støtte fra familie og venner. Be om hjelp fra non-swearing/infrequently banning venner og familie (inkludert ektefelle). Fortell dem at du ønsker å redusere hyppigheten av banne ditt. Sørg for at du plukker ikke-fordømmende hjelpere, du bare ønsker milde påminnelser og ikke forelesninger eller score-tråd. De kan også ha råd til å hjelpe deg til å slutte.
 7. 7
  Finn erstatning ord. Tenk på mindre krenkende ord som lett kan erstattes av bannord. Lag en liste over mer akseptert ord å bruke enn banneord og bruke dem i stedet. Dette tillater deg å opprettholde din normale setningsstruktur selv når du eliminere banneord. Selv om du ikke nødvendigvis trenger å finne erstatning ord for visse situasjoner uten eksplisitt tabubelagte. Hver gang et banneord glipper ut, omformulere setningen ved hjelp av erstatning ordet. Snart vil du finne at banneord erstattes av erstatning ord både i ditt vokabular og i tankene dine.
 8. 8
  Straffe deg selv. Hver gang du sverger, legge penger i en sverger krukke for veldedighet. Dette er noe som kan gjøres på jobb også, for å oppmuntre medarbeidere som sverger til å stoppe. Vær forsiktig - dette kan slå tilbake hvis de tror de burde egentlig ikke slutte å banne, siden pengene går til en god sak. Du kan i stedet velge å kalle det "ølen jar", eller "fredag ​​kveld moro."
 9. 9
  Belønn deg selv. Når du går for en dag, en uke eller en tilsvarende tidsperiode uten banning, belønne deg selv med noe - en CD, noen klær, en film, en dag fri fra husarbeid.
 10. 10
  Holde ut. Banne vil ikke stoppe over natten - hvis det har blitt en vane, er det andre natur for deg å svare på denne måten. Ikke slå deg opp om bortfaller. Som slanking, du bare slutte å gjøre dårlige ting og starte på nytt fra det øyeblikket. Det er ikke dødelig, og det betyr ikke at du aldri vil stoppe. Det betyr bare at du er lettelser ut av den gamle vanen sakte og du møter noen uhell underveis. Fortsett å prøve!

Tips

 • Forskning har vist at 21 dager kan bryte en dårlig vane. Bruk denne til å sette et mål for deg selv - ingen banne i en periode på 21 dager!
 • Ikke føl at du må unngå banning helt (med mindre du vil), for det er anledninger i livet når selv den mest veloppdragent person vil gi slipp på et kraftuttrykk - av grunner som smerte, redsel eller tap. Ideen er å slutte å bruke det som en viktig kilde til å kommunisere dine tanker, adferd og språk.
 • Du tror kanskje at ordene bare bety hva du har tenkt dem til å bety, men det er hva lytteren tolker dem til å bety som er relevant i enhver sosial sammenheng. Noen ord har ulike nyanser av betydning i ulike sammenhenger. Noen ord kan være upassende for et bestemt publikum. Noen lyttere kan vurdere din bruk av sterke adjektiver eller adverb som "forbannelse". Det er vanligvis bedre å bruke den siden av respekt og høflighet mot alle som lytter.
 • Banning er en stor turn off for relasjoner!
 • Hvis du ønsker å sverge fordi noe har opprørt deg, telle til ti og ta virkelig dype åndedrag. I den tiden du gjør dette, vil det øyeblikket du passerer.
 • Du kan sette en gummistrikk på håndleddet, og hver gang du sverger trekke den tilbake og la den traff håndleddet.
 • Utøve av sinne og frustrasjon. Dette unngår behovet for å snakke, enn si sverger og vil holde deg i god stand, respekt og omsorg for deg selv.
 • Husk: Uansett lille ting du kaster bort energi banne om vil trolig ikke saken i morgen.
 • Det vil ta litt tid, men etter hvert vil du slutte å banne, det tar tålmodighet. Se om familie eller venner kan hjelpe deg ved å gi mye støtte til deg for ikke forbannelse.
 • Lær flere ord hvis du må. Engelsk og alle andre språk er full av fantastiske ord som vil hjelpe deg virkelig uttrykke deg selv og få reell betydning over til andre. Abonner på nettsteder som gir deg en 'ord om dagen "eller lese ordbok lister som er knyttet til emosjonelle uttrykk og følelser.
 • Husk, banne dårlig! Og banne ikke kommer til å få deg hvor som helst i livet. Bare holde ro og husk, alle kommer til å like deg hvis du slutter! Ikke glem å belønne deg selv når du ikke banne.
 • Gjøre mål og belønning! Dette vil hjelpe deg mye i stedet for bare å tenke på å ikke gjøre det!
 • Bare tenk på når du sverger og når du kommer inn i den omstendighet ta tre dype åndedrag og tenke!
 • Sette et eksempel for yngre barn, hvis de ser sverger du de vil synes det er kult og sverger også.
 • Prøv å slappe av selv, kan du forsøke å ta sinne ut på en pute.
 • Når barna er rundt ikke forbanne.

Advarsler

 • Hvis du har barn, kan det være lurt å lære dem at det er tider når du bruker banneord er upassende. Ikke banning er den beste måten å hindre dem fra å plukke opp din språklige vaner og bruke det på en måte du ikke ønsker dem til.
 • Banne på et offentlig sted kan få deg bøtelagt, eller fengslet i enkelte land eller byer
 • Banning kan få deg utestengt fra alle slags steder, fra å massivt multiplayer online rollespill.
 • Banne på arbeidet vil sannsynligvis få deg sparket.

Ting du trenger

 • En sverger jar for veldedighet
 • Journal for tanker, mål og selv-lover
 • Vanlig gummistrikk