Wkano

Hvordan få den rette mannen

Har du hatt en mislykket forhold etter den andre? Er du lei av å vente på den rette mannen til å bli med? Hvorfor ikke gå ut og finne ham selv? For å få den rette mannen, bruk følgende strategier.

Trinn

Hvordan få den rette mannen. Se på alle de riktige stedene.
Hvordan få den rette mannen. Se på alle de riktige stedene.
 1. 1
  Leve ditt eget liv. Det beste noen kan gjøre for å bli mer attraktiv er å føre en interessant, givende liv, bare dypt manipulerende eller usikker folk ønsker å være sammen med noen som har ingen side interesser, aktiviteter, venner eller hobbyer. Tenk på din egen smak: ville du heller være sammen med en mann som tilbringer helgene vandring, reiser, spille cello, og tar deg til dansekurs eller en som sitter i stuen hans spille videospill og fange opp på sin favoritt show? Hold deg til de samme standarder ved å tilbringe mye tid med venner, forfølge dine egne interesser, og utvikle nye hobbyer. (! Faktisk kan du bare møte noen interessante mennesker mens du er der) Ikke slipp disse tingene den andre du møter noen, gjør dem integrert i din erfaring. Du vil finne deg selv lykkeligere og mer selvstendig samtidig som du er i gang, noe som vil bidra til å styre din dating beslutninger og gjøre deg mer kompatibel med interessante menn også.
  • Ikke vær trengende. Trang frastøter mest romantiske partnere - og de som den tiltrekker tendens til å bli ubalansert på en gratis måte (ex. kontrollerende). Les Hvordan slutte å være trengende hvis dette er en pågående problem for deg.
 2. 2
  Se på alle de riktige stedene. Start med å forestille seg hvilken type mann du leter etter. Lag en liste - på toppen av noe som skal være ansvarlig, respektfull og ærlig - av egenskaper, quirks, og dypere nivå egenskaper som du ønsker i en mann, men vær forsiktig så du ikke blir for fanget opp i ikke-essensielle (ex. brun-haired), eller du kan finne deg selv å skrive ut noen virkelige perler. (Hvis du finner listen fortsetter og fortsetter, kan du ha litt selvransakelse å gjøre.) Så, tenk hvor den typen menneske ville være. Ville han bli hengende ute på en bar? Eller, mer sannsynlig, vil du finne ham golf, fotturer, få en utdannelse, eller forfølge en annen lignende aktivitet? Lag en liste over 10 steder som du ønsker din fremtidige ektemann til hyppige (fra kunstgallerier til bokhandlere, går alt så lenge du er legitimt personlig interessert i hva som skjer der og ville velge å gå dit på egen hånd). Til slutt, gjør et poeng av å gå til disse stedene når det er mulig - så lenge du fortsetter din egen, oppfylle personlige liv. Du har sikkert allerede funnet ut at du møter flere menn bare ved å forfølge dine lidenskaper!
 3. 3
  Kom over fortiden vondt. La gamle sår smitte over i nye relasjoner, enten ved å gjenoppleve den samme maktkampen om og om igjen, eller ved å se på din fantastiske nye partner med et skeptisk øye, er en av de raskeste måtene du kan enten velge feil fyr eller sabotere en spirende forhold til den rette. Lær hvordan du kan takle følelsesmessige smerte eller, om nødvendig, håndtere følelsesmessige overgrep, slik at du kan se den nye relasjoner for hva de egentlig er.
 4. 4
  Kle på den måten gjør du føler deg komfortabel og trygg. Aldri føler at du bør ha for å kle seg i en seksuelt provoserende måte å tiltrekke seg en mann. Generelt, kvinner kledd på en måte som er enten for seksuell eller for snerpete har vanskeligere for å få trekkraft med menn de ikke kjenner ennå, en kvinne som kler seg i en altfor sexy måte ser ut som hun prøver for hardt å få oppmerksomhet, men en kvinne som er kledd i en altfor konservativ måte ser ut som hun er å undertrykke sin naturlige selv. Alle menn er litt annerledes, selvfølgelig, men hvis du ønsker å kle seg som en dame, vil du tiltrekke seg menn som er ute etter en dame.
  • Gjør et poeng av selvsikkert uttrykke hvem du er, i stedet for å søke godkjenning eller validering gjennom klærne.
 5. 5
  Spesifiser ditt flørting teknikk. De beste flørte ferdigheter til å bruke på menn har en tendens til å være fysiske. Dette betyr ikke at du bør være åpenlyst seksuelle. Når du ser en mann som interesserer deg, få øyekontakt og smil, studier viser at smilende er den mest effektive ting en kvinne kan gjøre for å se mer attraktive for menn. Den klassiske utseendet du vil se er dette: en kvinne gjør øyekontakt, merknader mannen ser på henne, rødmer og ser ned, da hun tappert trekker øynene opp og smiler igjen. (Denne beskrivelsen kan være litt for anstendig eller feminine for stilen din, men tilpasninger på den traff en akkord for menn.) Men er tillit viktig, og underdanighet sjelden er attraktivt for gode menn (med mindre det er din kulturell norm). Hold øyekontakt og smilende, men ikke være skumle. Hvis han ser sjenert og ikke nærmer deg etter en stund, gi ham et kyss, hvis han ser ubehagelig og unngår øyekontakt, plukke et annet mål. Les mer råd.
  • Når han nærmer deg, lene deg tilbake og slappe av. Nå er hans tur til å snakke med deg. Ha det gøy og spøk med ham forsiktig erte ham litt - pent, ikke seksuelt. Fortell ham en ting spennende i livet ditt, men fokusere på å spørre ham om hans liv og kommenterer det positivt. Hvis du fremdeles tiltrukket og han gjør deg til å le, ta på sin arm. (Ikke se på hånden din, men legg merke til hvordan han reagerer.) Fortsett å røre ham med jevne mellomrom. Hvis han begynner å se ubehagelig, back off med både kroppsspråk og energi nivå.
  • Innse at mange menn elsker prosessen med å forfølge en kvinne. Dette betyr ikke at du bør spille spill med ham. Det gjør imidlertid bety at ofte menn liker å initiere et kyss, initiere sex, si "jeg elsker deg" først, spør en kvinne på en date, be henne om å være kjæresten hans og be henne om å bli hans kone. Men det er tydeligvis noen tilfeller der menn er sjenerte og derfor ikke liker å gjøre det første trekket. Dette kan skje til tider når du enten ikke har gitt dem nok oppmuntring eller de er rett og slett sjenert. Under det første møtet, etter at du har gjort en tilkobling og nærmere når dere begge må forlate, og nevner en restaurant du har vært spent på å gå til, noen hobbyer du liker, eller det faktum at dine aktiviteter for denne helgen har falt gjennom kan bidra til å bringe prosessen sammen. Ikke vær redd for å gi ham telefonnummeret ditt, dette er en ufarlig gest, ikke et frieri.
 6. 6
  Spot røde flagg. Det kan være vanskelig å si hvorvidt noen du er interessert i er å stille mistenkte atferd, spesielt i de tidlige stadier av et forhold når dine følelser - og håp - som kjører høy. Hvis du har en tendens til å falle på med dårlige egg, lese noen av de følgende artikler som kan gjelde. Oppmerksom er forearmed.
 7. 7
  Unngå vanlige dating feil. Dette er hvor mange kvinner, dessverre gå galt. Ja, mange menn på datoer er interessert i sex, men hvis han er ute etter et forhold eller ekteskap, er han mer interessert i å få vite kvinnen og se om hun er den type kvinne han kunne tilbringe livet sitt med. Dette er en langsom prosess. Han ser for klengete kvinner som gjør at du føler han ubehag og i stedet fokuserer på å finne oppfylt, interessante kvinner som liker ham som han er. Han ønsker ikke en kvinne som vil ta noen mann, og deretter søke å forandre ham, han er på utkikk etter en kvinne som ikke trenger en mann, men liker ham spesielt. Når en mann føler at ting blir for alvorlig for tidlig, før han er klar, kan han løpe ut døren av frykt for å binde seg til noen han er ikke sikker på om ennå. (I den forstand, menn er nesten mer alvorlig om dating prosessen enn kvinner, og tregere til å forplikte seg fordi de er svært selektive.)
  • Ikke over-aksje. Enten du arbeider med en mann eller en kvinne, en nær venn eller en fremmed, noen på Facebook eller i person, ingen ønsker å høre alle detaljene i hver hendelse i andres liv. Snakker daten øre av om hobbyer, interesser, sladder, eller personlige problemer vil sende ham kjøre.
 8. 8
  Kontroller at du er virkelig kompatible. Som forholdet knopper, spør ham hva han ønsker ut av livet. Hvordan han har tenkt på å oppnå disse målene? Hva skal han gjøre for å oppnå disse målene? Vil hans mål passer med dine mål? Likhet i verdier, bakgrunner og mål er en god prediktor for suksess. Ikke overse store avvik i renter (for eksempel om ikke å få barn) i håp om at en av dere vil føle seg annerledes senere, dette er en svært ustabil, urealistisk begynnelsen til det som kan være en langsiktig skuffelse.
  • Høyskole utdanning er også en veldig sterk prediktor for suksess. Blant utdannede mennesker som venter til etter college for å gifte seg, skilsmisser er godt under landsgjennomsnittet på ca 50%. Ikke frata din egen utdanning - eller la partneren din frata hans - for å forhaste seg et langsiktig forhold.
 9. 9
  Utvikle et sunt forhold. Det er ikke alltid lett å vite hva et forhold er ment å være og føler, spesielt hvis har blitt såret før, ha en forferdelig forhold kan helt kaste av din følelse av balanse og selv-tillit, gjør du andre gjette din hver bevegelse for årene som fulgte. Les hvordan å ha et sunt forhold for flere detaljer.
  • Forstår det er umulig å ha et sunt forhold uten en uenighet nå og da. Det er imidlertid mye lovende forskning som har dukket opp fra Gottman og andre institusjoner som gir samfunnet et bedre inntrykk av hva slags atferd som fører til sunn ekteskap. Overraskende, er antall argumenter et par har ikke problemet for hånden. Faktisk ble det funnet at alle par har noen uløste problemer, men vellykkede par er komfortabelt i stand til å leve med disse problemene. Undertrykke følelser og late som det ikke er noe problem fører til noen av de høyeste tallene for skilsmisse. Forakt, øye rullende, diskontere den andre personens mening, og vise respekt, er også svært prediktiv av ekteskapet svikt. Menn er spesielt følsomme for kritikk, og kritikk og hardhet mot menn er en høy prediktor for skilsmisse. Samliv har vist seg å ha noe forhold til eventuell ekteskapelig suksess (og kan også ha en negativ effekt).
  • "Flom" en mann med følelser er en høy prediktor for skilsmisse. Snakk med venner først, organisere dine tanker, og fokusere på bare uttrykke dine følelser i stedet for dommer. I stedet for "du alltid..." si: "Jeg følte meg trist eller vondt eller sint..."
  • Tap av kjærlighet og hengivenhet er en enda viktigere faktor for skilsmisse enn konflikt. Ifølge en artikkel som dekker Gottman arbeid, "De som forble lykkelig gift var veldig" in love "og hengiven som nygifte. De viste mindre ambivalens, uttrykte negative følelser sjeldnere og sett sin make mer positivt enn andre par. Det viktigste er disse følelsene holdt seg stabil over tid. "
  • Aldri behandle partneren din som et barn: Ikke snakk ned til ham, ikke gi ham uoppfordret råd, ikke kaste dom på ham, ikke gi ham portforbud eller prøve å kontrollere ham. Enig, om noe, å være uenige om måten han gjør ting, men akseptere mannen som han er, setter pris på ham for den han er, ikke prøv å forandre ham. Hvis du ikke kan motstå trangen, la ham gå for en annen jente som vil sette ham for ham, ikke for hva du anser for å være hans "potensial". Det er derfor det er viktig å finne menn som ligner på deg ved å gå til de riktige stedene. Bli kjent med hverandre først, ikke gifte seg for tidlig (innen åtte måneder etter første blikk) for en lengre varig ekteskap senere.
 10. 10
  Ikke rush for alltid. Par som ender opp med å bli vellykket i kjærlighet er ikke de som begår samtidig "blåøyde"; de sterkeste par har slått seg ned fra den innledende hormon rush til et mer stabilt kjærlighet før ekteskapet. Kvinner kunne sannsynligvis lære noen ting fra den stereotype mannen. Først er det viktig å ha en morsom periode av livet for å føle personlig oppfylt og ikke misliker andre i fremtiden, spesielt din ektefelle eller barn. Neste, er det også viktig å ha det gøy dating uten å bekymre forplikte seg før du virkelig vet partneren din, og, når forfølge alvorlige forhold, ved å ta ut menn som er uegnet, slik at du kan møte mer egnede kandidater. Å være altfor kresen er ikke ideelt, men aldri tolerere respektløshet. De tidlige stadier av et forhold er fylt med kjemi, så det er viktig for kvinner å også ta seg tid til å "skjerm" menn på samme måte som menn skjermen kvinner.

Tips

 • Utvikle forholdet på et sunt tempo. I de tidlige stadier av flørting, hvis et menneske ikke blir retur fremskritt, er det lurt for en kvinne å gå videre til en av de andre tre milliarder mennesker tilgjengelig på planeten. Det er mange gode gutta rundt, det bare tar litt tid og mye av første datoer for å finne dem. Mens noen veldig sjenerte menn setter pris på når en kvinne lar en mann vet at hun er interessert, er menn ofte skremme av kvinner som gjør svært sterke fremskritt, særlig av seksuell karakter. Dette er fordi en mann som ikke føler at han kjenner en kvinne veldig godt vil anta at svært interesserte kvinner ikke må basere sitt ønske for ham på noen del av sin egen personlighet. Han vil derfor oppfatte fremskritt som tyder på at hun er desperat etter noen mann, i stedet for interessert i nettopp ham. Når en mann ikke har vurdert tanken på et lengre engasjement med en kvinne, snakke om ekteskap før dating i minst ett år (med mindre han bringer det opp først), med henvisning til barn, bryllup, eller andre typer av sterkt engasjement satt av advarsel signaler i en manns sinn. Generelt vil en mann som er svært interessert i en kvinne gjør ingen hemmelighet av det, han vil forfølge henne nådeløst og foreslå ekteskap først.
 • Bruk alle muligheter du får til å lære mer om ham.
  • En bok er "The Rules" av Fein og Schneider. Som Oprah si det-det er mer enn en bok-det er en bevegelse! Selv om du ikke er enig, det fungerer.
  • Les boken "Menn er fra Mars / kvinner er fra Venus" sammen. Navnet høres halt, men det er en veldig opplysende bok.
  • Les boken "Secrets of the Ultimate Husband Hunter: Hvordan tiltrekke seg menn, Enjoy Dating og gjenkjenne kjærligheten til livet ditt," av Nancy Nichols
  • Les boken "Hvorfor menn elsker Bitches", av Sherry Argov.
  • Les internett forfatterne Christian Carter, Rori Raye og Carol Allen.

Advarsler

 • Hvis du er ute etter den rette mannen, ikke spille spill med ham. En mann som fanger på at en kvinne bruker ham for å tilfredsstille sin egen ego vil mer enn sannsynlig snu en potensiell romantisk forhold til en katastrofe. Hvis du er interessert i mannen, være 100% klart om hvem du er og hva du vil. Være autentisk og ikke presse for et forhold for tidlig.
 • Like barn leker best. Hvis hans venner er feil type mennesker, kan han godt være også.
 • Hvis han ikke ønsker å bruke tid på å forbedre forholdet, han sannsynligvis ikke bryr seg om det.
 • Vær oppmerksom på at menn ofte har en tid i livet da de føler seg klar til å gifte seg. Før denne perioden, de ofte: er på en ustabil økonomisk periode - på skolen eller tidlig i sin karriere, dato for å "purke sine havre" snarere enn dating på alvor, og bruke mye mer tid engasjert i risikotaking atferd (selv om menn vil alltid tørst etter en viss risiko og "jakte", og vil føle seg ulykkelig hvis fratatt det helt). Når en mann begynner å gå lei av drikking og tilfeldig dating, blir mer alvorlig i sin karriere, og når andre benk merker av voksenlivet - for eksempel å kjøpe et hus - han begynner å tenke på ekteskap. I noen sjeldne tilfeller kan en kvinne få overgangsprosessen til å skje tidligere enn det ville ha, men denne prosessen må komme når man er klar, ikke gjennom tigging, bedende, ultimatum, og andre atferd at menn tolker som desperat eller uønsket.
 • Villede ikke, og noen kvinner synes å opptre så vennlig i virksomheten eller profesjonelle møter, men var ikke villig til å avsløre sin ekteskapelig status. Ingen liker å bli løyet for. Avslør dine personlige motiver så snart dating protokollen tillater.
 • Hvis han ikke vil snakke med deg om fremtiden hans, han sannsynligvis ikke ønsker å tilbringe den med deg.
 • Selv om du følger alle trinnene og absorbere alle tips, kan du ikke føler at du har fått rett mann! Dette er fordi, verken du eller mannen er uforanderlig! Livet selv forandrer og noen ganger endringer utover fantasi.
 • Noen kvinner bevisst eller ubevisst teste sine menn ved å spille hard to get. Testing hans mot og selvtillit for personlig personlig diskusjon, forpliktelse til frieri, forholdet mending evne, intellekt, og lojalitet til henne kan noen ganger den beste mannen til å komme til henne. Menn er ikke perfekte vesener, så noen kvinner ikke ønsker å være en enkel fangst ved å spille hardt for å få til å opprettholde respekten for dem og selvrespekt. Starter et nytt forhold kan være stressende og vanskelig, så dette må gjøres veldig nøye. Husk, spille hard to get fungerer bare hvis din kontaktinformasjon er kjent eller er tilgjengelig, og når du ikke forsvinner i ett til to år.
 • Innse at mange menn er helt villig til å date en kvinne og være seksuelt intim med en kvinne uten noen planer om å gifte seg med henne. Faktisk, mange menn date kvinner i år at de har ingen intensjon om å gifte seg. Det er derfor viktig å sørge for at kvinner er klart at sex ikke nødvendigvis betyr så mye for mange menn som det gjør for mange kvinner. Dette tyder ikke på at menn ikke er følelsesmessig involvert i sex, og menn ofte føler vondt når en kvinne anklager dem for å "bruke" henne, men det betyr ikke at du ikke bør lese i betydningen av seksuell aktivitet. Se stedet for flere klare tegn på interesse som diskuterer felles fremtidsplaner.