Wkano

Hvordan å svare på noen som hater deg

Når noen går bort til deg og sier "Jeg hater deg", vil du lurer på hvordan du skal svare med høflighet. Eller i det minste, uten å høres patetisk. Dette er en kort oversikt over hvordan dette bør gjøres hvis dette skjer.

Trinn

Hvordan å svare på noen som hater deg. Ikke svar ved å si "jeg hater deg også".
Hvordan å svare på noen som hater deg. Ikke svar ved å si "jeg hater deg også".
 1. 1
  Ikke svar ved å si "jeg hater deg også". Dette vil virke svak som du ikke kan komme opp med din egen comeback.
 2. 2
  Ikke gråt da dette vil gjøre motstanderen ler av deg, og kan gjøre deg virke svak. Som i sin tur kan trekke andre mobbere.
 3. 3
  Ikke løp vekk da dette vil føre til at motstanderen skal le eller følge deg.
 4. 4
  Si noe bety tilbake til dem, men sørg for å si det på en sterk, trygg stemme.
 5. 5
  Si noe betyr, men ikke en latterlig comeback -. E g. Ikke si din mor, eller noe sånt.
 6. 6
  Prøv å si, "det er en fantastisk mening av deg at jeg ikke vil synes er viktig." Eller all-purpose, "Følelsen er gjensidig", som betyr i utgangspunktet det samme som "Høyre tilbake på deg."
 7. 7
  Du kan smirk, eller gi en oppriktig latter, og si noe langs linjene av "oh, takk og lov!" eller "Det var bare et spørsmål om tid." Det kan forvirre dem. Eller, du kan trekke i noen som går forbi, og fortelle dem med en stemme høyt nok for motstanderen å høre, "Didja høre det? Denne fyren sier han hater meg! Er det ikke flott?" Det kan gjøre deg virke ekstremt merkelig, men i utgangspunktet reagerer nøyaktig det motsatte av hva motstanderen forventer er en stor forsvar.
 8. 8
  I motsetning til fornærmende dem, fortelle dem du hater dem tilbake, eller noe annet som ikke er klassifisert som spesielt "snill", kan du prøve å si noe sånt som "takk for at du deler din oppfatning" og gir en fin smil.
 9. 9
  Hvis personen virkelig hater deg, kan det kaste dem av vakt hvis du sier "Jeg tilgir deg. Og jeg hverken hater eller misliker deg." Men sørg for å virkelig tilgi dem.

Media: example.ogg == Tips ==

 • Vær trygg på hvem du er, og hva de synes om du bør ikke saken. Jeg vet det er litt klisjé, men hvis du er komfortabel med deg selv, bør hva andre synes ikke saken. (Med mindre de er virkelig prøver å hjelpe deg.)
 • Husk at personen er mest sannsynlig prøver å få en kamp ut av deg. Hvis du sier noe de ikke liker, de mest sannsynlig vil håne deg. Deres er et gammelt ordtak om feil. "De som betyr noe, ikke bryr seg. Og de som bryr seg, gjør saken." Dette betyr i utgangspunktet at hvis noen virkelig har et problem med hvem du er, og bringer det opp på en måte som prøver å skade deg, de er mest sannsynlig ikke din venn.

Advarsler

 • Hvis mobbingen blir verre, fortelle noen du stoler på