Wkano

Hvordan man skal håndtere noen som er trakasserende deg

Her er noen måter å snakke til en innringer. Håper disse kan hjelpe.

Trinn

Hvordan man skal håndtere noen som er trakasserende deg. Bruk GameFace-kroppsspråk snakker volumer.
Hvordan man skal håndtere noen som er trakasserende deg. Bruk GameFace-kroppsspråk snakker volumer.

De passive metoder

 1. 1
  Bruk GameFace-kroppsspråk snakker volumer. Måten du bærer deg selv påvirker hvordan mennesker inkludert street rotter.
 2. 2
  La din ipod komme til unnsetning-den beste måten å takle problemer du ikke kan møte er å absolutt ignorere dem. Det er der vår trofaste iPod og mp3-spilleren kommer i hendig. Og hvis du merker slike rotter stirrer på deg så du trenger bare å late som om du ikke vet at han stirrer på deg og fortsette med arbeidet ditt og aldri se tilbake til dem. Og aldri se tilbake igjen og igjen for å sjekke om han fortsatt stirrer på deg eller ikke.

Hvordan å snakke med en innringer:

 1. 1
  Bruk alltid sterk kroppsspråk. Se harasser i øynene, snakke i en sterk, klar stemme. Ved hjelp av stemmen, ansiktsuttrykk og kroppsspråk sammen, uten blandede signaler, vise selvsikkerhet og strength.Project tillit og ro. Selv om du ikke føler det slik, er det viktig å fremstå rolig, seriøs og trygg.
 2. 2
  Ikke be om unnskyldning, gjøre en unnskyldning, eller stille et spørsmål. Du trenger ikke å si unnskyld for hvordan du føler deg eller hva du vil. Være fast. I stedet for å si: "Unnskyld meg... ' «Jeg beklager, men..." eller "Please... ', sier direkte,' Slutt å gjøre X. '
 3. 3
  Må ikke komme inn i en dialog med harasser, eller prøve å snakke fornuft med dem, eller svare på deres spørsmål. Du trenger ikke å svare på avsporing, spørsmål, trusler, mye kritikk, eller skyld-tripping. Hold deg på din egen agenda. Hold deg til poenget ditt. Gjenta kontoutskriften eller permisjon.
 4. 4
  Ikke banne eller miste besinnelsen. Denne typen reaksjon er den mest sannsynlige til å gjøre harasser svare med sinne og vold, og det kan også gjøre deg virke som en som er gal eller galt når det trakassering skjer blant en gruppe mennesker, men ingen ser hva harasser gjorde til deg.
 5. 5
  Bestemme når du er ferdig. Suksess er hvordan du definerer det. Hvis du sa det du trengte å si og du er klar til å dra, å gjøre det.

Ideer til hva du kan si til en innringer:

 1. 1
  Navngi oppførsel og sier at det er galt. For eksempel si: "Ikke plystre på meg, det er trakassering," eller "Ikke rør min rumpe, som er seksuell trakassering." Fortell dem hva du vil. Si for eksempel "bevege seg bort fra meg", "slutte å berøre meg," eller "gå stå der borte."
 2. 2
  Bruk uttalelser, ikke spørsmål om du forteller dem til å forlate deg alene. For eksempel si: «La meg være i fred", ikke "Kan du la meg være alene?"
 3. 3
  Gjør en allsidig anti-trakassering setningen, for eksempel: "Stopp trakasserende kvinner jeg ikke liker det Ingen liker det Vis litt respekt...." Snakke det i en nøytral, men selvsikker tone.
 4. 4
  Bruk en abc uttalelse (og være veldig konkret om A og C) Fortell harasser hva problemet er, State effekten, og hva du want.Here er et eksempel:.. "Når dere gjør kyssing lyder på meg det gjør meg ubehagelig. jeg vil at du skal si: "Hei, frue," fra nå av hvis du ønsker å snakke med meg. "
 5. 5
  Identifisere gjerningsmannen: "Man in the gul skjorte, slutte å berøre meg." (Dette er spesielt nyttig hvis du og harasser er sammen et sted med andre mennesker rundt).
 6. 6
  Angripe atferd, ikke person. Fortell dem hva de gjør at du ikke liker ("Du står for nær") i stedet for å skylde på dem som en person ("Du er en dust"). Unngå banning, utskjelling, satte nedturer, og andre handlinger som kan eskalere situasjonen unødvendig.
 7. 7
  Bruk "" glipp oppførsel 'tilnærming "og be harasser noe sånt som:" Unnskyld! " eller "Jeg kan ikke tro at du sa det," eller "Du blander meg med noen som du tror du kan snakke på den måten," kombinert med sterke ansiktsuttrykk av sjokk, forferdelse og avsky.
 8. 8
  Spør en sokratiske spørsmål som: "det er så interessant - Kan du forklare hvorfor du tror du kan legge hånden på beinet mitt?"
 9. 9
  Hvis harasser er i en bil, skrive ned lisens plate av bilen. Selv om du ikke kan se det, later til å skrive det ned kan skremme gjerningsmannen inn stopping.If de harassers er aggressiv eller truende, og du skrive ned lisens plate nummer, kan du rapportere dem til politiet.
 10. 10
  Lat som din far / ektemann er en politimann eller noen offisielle og du snakker i telefonen på vanlig måte med ham og bare gir blaffen i din kontakt. Være høyt!
 11. 11
  Kjøp en bærbar PC og skrive i fet skrift på coveret "street trakassering." Ta ut den bærbare når du er trakassert og be harasser å gjenta seg selv, slik at du kan skrive det ned. Gjør et stort show for å be om dato, klokkeslett, sjekke stedet du er på, etc. Hvis de spør hvorfor du skriver ned ting, kan du si at du holder en registrering av trakassering.
 12. 12
  Fortell harasser at du gjennomfører en gate trakassering forskningsprosjekt eller undersøkelse. Ta ut en notisbok og begynner å stille dem spørsmål som: «Hvor ofte gjør du dette?" eller "Hvordan velger du hvilken folk å trakassere?" eller "Er det mer sannsynlig å gjøre dette når du er alene eller når du er sammen med andre mennesker", eller "du diskutere folk du plager med din mor, søster eller kvinnelige venner?"

Tips

 • Bruk fet måter avhengig av den motsatte personen og situasjonen ellers unngåelse er den beste måten!

Defensive materialer

 • Det ble tidligere skrevet her for å bringe en Bladed våpen - ALDRI ta med en kniv / saks / etc. De er offensive våpen, og hva som fungerer en måte kan reverseres tilbake på deg. Enhver form for offensiv tilnærming bør brukes med ekstrem forsiktighet, og bare det faktum at du kan ha til å håndtere konsekvensene som følger.
 • Chili Powder-Du kan holde en liten boks med rød chilipulver i vesken og i fare kaste den i øynene til harasser.
 • Defensive kampferdigheter-Lær noen teknikker for kickboksing / KARATE / tae kwon do / filippinsk gatekamper. Du kan lære noen teknikker for selvforsvar fra noen av din venn som er å lære slike kunster, eller du kan også søke disse ferdighetene på www.youtube.com

Advarsler

 • Skarp gjenstand-Du kan alltid bære en sikkerhetsnål sammen med deg selv. Du kan feste den i klærne eller fest den i et kjede eller armbånd.
 • Deodorant - Du kan holde en deodorant i vesken. Hvis harasser kommer for nær deg så kan du spraye deodorant i øynene hans og redning fra det stedet.
 • Pepperspray-Du kan sjelden finne en pepperspray i markedet, men dette er svært nyttig. Du kan sprøyte dette inn i den potensielle harasser øyne. Denne sprayen vil ca koste deg rundt seks dollar.