Wkano

Hvordan å være ærlig når hun spør om et antrekk som gjør henne ser fett

"Ser jeg tjukk i dette antrekket?" Arrgh, spurte hun det spørsmålet! Nå er du på stedet. Hva sier du? Hvis du sier "ja," du er toast. Hvis du sier "nei", og det virkelig, du er toast. Noe svar du gir er egnet til å være starten på en glatt skråning. Enten det er din beste venn, en kjæreste, eller din kone, snarere enn blurting ut en umiddelbar reaksjon som er litt for sløv, ta noen minutter å finne en snillere, mildere måte å svare på dette vanskelige spørsmålet.

Trinn

Hvordan å være ærlig når hun spør om et antrekk som gjør henne ser fett. Omdirigere sin oppmerksomhet til en bedre utstyr.
Hvordan å være ærlig når hun spør om et antrekk som gjør henne ser fett. Omdirigere sin oppmerksomhet til en bedre utstyr.
 1. 1
  Påpeke hva som ikke ser bra ut. Fortell henne at det utfyller hennes midsection, eller hvordan hemline viser bena. Påpeke de gode aspektene ved figuren henne og håper hun ikke går for oppfølging spørsmål.
  • Fokus på en funksjon og bemerkning om hvor mange kvinner ville drepe for den kroppsdel. For eksempel, hvis hun alltid klager over hennes avrundet bakside, minne henne om at mange kvinner går under kniven for å ha rumpe implantater eller tilbringe timer på treningsstudio gjøre knebøy å oppnå en tilsvarende bunn-og at det skjørtet virkelig fremhever det.
  • Dette er en flott tid å rose henne for noen slanking og trening hun har gjort i det siste! Ikke imidlertid uttrykket det slik: "Det dietten er virkelig fungerer, noen flere pounds, og du vil se bra ut i den kjolen!"
 2. 2
  Bash antrekket. Fortell henne at klesplagg i spørsmålet er dårlig utstyrt, eller laget av billig stoff, eller rett og slett stygg og ikke gjør hennes figur rettferdighet.
  • Realiteten er at med en god klipp av klær i kvalitet stoff, de fleste kan se bra ut, uansett størrelse. Men mange mennesker gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å prøve å bære mote moter, klamrer tekstiler eller dårlig kvalitet klær og slike klær fremhever ofte figur svakheter snarere enn forkler dem. Så du kan definitivt ha en gå på klær med god samvittighet.
  • Fortell henne antrekket ikke utfylle ikke hennes form. Etter å ha fortalt henne hva du liker med kroppen hennes, forklarer at kuttet eller antrekket design ikke fremheve de vakre aspektene ved figuren hennes. For eksempel: "Du har så fine kurver og denne kjolen er som en gigantisk torg!"
  • Forklar at klærne skjuler hennes figur og gir en illusjon av at det legger pounds. Påpeke visse områder av antrekk som er lite flatterende med vekt på hvordan antrekket gir en illusjon av ekstra vekt-det er ikke henne, det er klær.
  • Kanskje det er for mye stoff i ett område eller mønsteret er for opptatt-verbalt identifisere hva som virker "off" og uncomplementary til figuren hennes.
 3. 3
  Omdirigere sin oppmerksomhet til en bedre utstyr. På spørsmål om hennes nåværende antrekket gjør at hun ser fett, fortelle henne "Jeg liker det andre antrekket du prøvde på bedre. Mye bedre." Fortell henne hvilke antrekk (e) gjøre henne se smoking hot.
  • Hjelpe henne å se at hun har klær som gjør at hun ser fantastisk ved å forklare at du elsker å se henne ha de andre brikkene. Faktisk, henvise til de andre brikkene til å bruke som modell når du velger et nytt antrekk.
  • Ta tak i en bukse eller en kjole som du elsker på henne. Hvis du er på huset hennes, gå til skapet hennes og ta ut de elementene som kompliment hennes form. Finn forskjellige stykker, for eksempel kjoler og arbeid klær til trening slitasje og fritidsklær ensembler som ser bra ut på henne.
  • Forklar hvorfor den andre antrekk ser bra ut på henne kontra den hun har på nå. Plukke fra hverandre attraktive antrekk og identifisere hvorfor hun ser flott ut i hver brikke. For eksempel kan du elsker henne i V-hals eller straight leg bukser fordi de kompliment hennes skuldre eller ben. Gi henne eksempler og hvorfor du liker visse deler på henne.
 4. 4
  Slå bordene. Hvis alt annet mislykkes, og du panikk, prøver å få henne til å svare på sitt eget spørsmål. Det er frekk, men det kan bare fungere. Når hun spør om hun ser feit i et antrekk svare ved quizzically si: "Vel, hva tror du?" Etterfulgt av "Vil du liker antrekket eller har du kanskje ønsker å prøve noe annet?"
 5. 5
  Gjemme seg bak det som virker bra. Peke ut en funksjon som du liker med antrekket, hvis det er noe. Ikke å forvirre situasjonen, kan du identifisere noen forsonende har antrekket tilbyr. For eksempel, hvis du tror klærne er godt gjort, fortell henne at du liker kvaliteten på stoff og sømmer. Ulempen med denne tilnærmingen er at hun vil sannsynligvis legge merke til at du har ikke nevnt noe om hvordan hun ser ut og dette kan svi.
 6. 6
  Det er alltid den usminkede sannheten. Det er et par muligheter her. Det ene er at hun er overvektig, og hun er nødt til å være forsiktig med hvordan hun kler. Hun vet at hun ikke en pinne figur, og utgir seg for hun er bare kunne foreslå for henne at du har en ryggrad av gelé.
  • Hvis antrekket gjør at hun ser fett, si "Ja, det er ikke en god titt på deg. Prøv at svart nummeret du hadde på tidligere-som så mye bedre på deg."
  • Den andre muligheten er at hun ikke er overvektig, hun er bare usikker på hennes utseende. I så fall, bare si noe sånt som "Nei, ikke i det minste. Dere har en fantastisk bod, og stort sett alt du slitasje ser bra ut." Hvis du bare ikke liker kjolen, kan du fortsette med "Nå som andre kjolen du hadde på noen minutter siden, det var en wow!"

Tips

 • Hvis den gjør noe grusomt til henne som ikke gjør henne ser fett, nevne hva det er. "Fargen gjør huden din ser veldig gulaktig, er det ikke at det gjør at du ser feit, men det gjør at du ser dårlig fordi det er bare ikke din farge." Color reflekterer bokstavelig talt på huden. Uansett bluse en kvinnes iført kommer til å forandre hennes hudfarge. Hvilke farger ser bra avhenge mye av den enkelte.
 • Du kan åpne en diskusjon om fett bevissthet og hvorfor det er viktig hvis hun ser fett mer enn om hun ser bra ut. Men vær forberedt på en lang diskusjon. De fleste kvinner er klar over dette temaet ville ikke spørre "Ser jeg feit i dette?" likevel fordi de er forbi det måte å se på seg selv og sine klær. Denne tilnærmingen fungerer bare hvis du er en annen kvinne og utdannet på ideen om fett bevissthet. Hvis du er en mann, ikke prøv den på stedet. Fortell henne at du leste en interessant artikkel av en kvinnelig forfatter, nevne forfatterens navn, ikke opptre som du vet hva som er bedre for henne enn hun gjør. Du er bare passerer på noe interessant at hennes spørsmål gjorde du tenker på.
 • Hvis du forstår mote og farger og belysning, få teknisk og gi konkrete råd som kan hjelpe henne til å se tynnere. Spør hvilken effekt hun prøver å oppnå.
 • Tenk at hun kunne ha på seg feil størrelse. Dessverre kvinner blir "gift" til seg en viss størrelse, selv om ikke alle designere gjør sine klær jevnt. Hvis hun vanligvis bærer en størrelse 6, men det er nå for stramt, foreslår at du prøver en størrelse 8, "bare for å se." Antrekket kan se helt annerledes ut (faktisk bra) i riktig størrelse. Gi mange forsikringer om at dette er normalt for mange kvinner, og at større klær ofte gjør at du ser mindre forutsatt at det passer, men paradoksalt det kan virke. Hvis hennes mål er spesielt å se tynnere enn vanlig, iført noe en størrelse større enn hun trenger vil ofte gi det inntrykket.
 • Innrømme uvitenhet. "Jeg vet ikke hva som ville gjøre noen ser tykk eller tynn. Du vet mye mer om dette enn jeg gjør. Jeg liker hvordan du ser på det, selv om jeg ikke synes det ser så god som den andre, men Jeg kunne ikke fortelle deg hvorfor. "
 • Minne henne om alle de antrekkene du har slitt som har gjort at du ser mindre enn stor og i sin tur hvordan dette har også påvirket din tillit når man bærer dem. Hvis du er spesielt passe eller velproporsjonert, og påpeker at du har slitt noen "doozies" kan treffe poenget ditt hjem at hun ikke ser dårlig-det er bare antrekket.
 • Hvis du tror det gjør at hun ser for tynn, fortell henne det. Spør "Hvem gjorde du tror du var feit? Du er liten, du er liten og tynn, gjorde noen sjalu fortelle deg at for å få deg til å føle deg usikker? Det er bare ikke sant. Jeg vet hvor vanskelig det er å ikke tro kritikk, men noen mennesker ikke mener det godt. " Du må kanskje bruke litt tid på å lytte til hennes personlige konflikter hvis dette er hva som skjer, men dette vil gjøre deg til en bedre venn eller elsker.
 • Ta opp det faktum at selv supermodeller ikke ser perfekt på alle klesplagg de bærer. Faktisk, mange magasiner viser bilder av kjendiser iført kjoler dårlig, prøv å huske noen av disse for fremtiden. Finn en god referanse-du kan alltid få opp bildet på nettet raskt hvis behovet være!
 • Nevne at ikke alle klærne er designet for hver kvinne. Hvis hun er forelsket i antrekket, tyder på at hun ser til å ha det profesjonelt skreddersydd for en bedre passform.

Advarsler

 • Uansett hva, aldri flate ut fortelle noen at hun ser fett-kommentarer som at er sårende, selv om hun har bedt om tilbakemelding. Det eneste unntaket til dette er hvor dere to har et veldig ærlig og åpent forhold, og det er allerede godt etablert at du kan si slike ting uten å føle fornærmet.
 • Unngå å ligge, spesielt hvis det er din beste venn som er ærlig søker ditt råd-dette kan få deg i trøbbel senere i andre aspekter av vennskap.
 • Hvis din venn eller venninne er smertelig tynt, jevnt benete, og holder spør dette om henne klærne, se etter andre tegn på en spiseforstyrrelse. Hvis hun gjør, når hun spør om et antrekk som gjør henne ser ut som en pose med bein gjør at hun ser fett er et godt tidspunkt for en intervensjon. Ha bevis stilt opp, finne noen ressurser for henne før brotsjing faget og være forberedt på å tilbringe en god lang tid å lytte til hennes følelser som du åpner den opp.