Wkano

Hvordan å være en ninja på skolen

Ønsker du å være en ninja i skolen så vel som ut av skolen? Vel, dette handler om hvordan du gjør dine klassekamerater tror du er en kjempeflott ninja ekspert! Lær trekk, lære makten!

Trinn

Hvordan å være en ninja på skolen. Få eller lage din egen ninja kostyme.
Hvordan å være en ninja på skolen. Få eller lage din egen ninja kostyme.
 1. 1
  Få eller lage din egen ninja kostyme. Ninjas ikke alltid kle seg som Hollywood ninjaer, though. Løse mørke bukser og skjorte, kjedelig jordfarger som koksgrå, hette og belte. Vær forberedt på spørrende blikk når du går nedover gangen, om du så velger denne formen for klær.
 2. 2
  Sørg for at folk på skolen din respektere din avgjørelse om å være en ninja. Snakke sakte, men med intensitet og dybde. Nikk på bemerkninger. Humre på fornærmelser, og si "Ah så!" - Ikke "Så"
 3. 3
  Begynne å øve. Bruk skjule bak ting (som skap, søppelbøtter osv.) og observere mennesker. Dette vil øke nivået av slyness.
 4. 4
  Lær at måten du beveger deg også viser din evne. Hvis du kan gå / kjøre gjennom folkemengder som om en tom hall, vil du naturligvis begynne å gå mer slu, og dette hjelper deg gå mer stille, og dermed hjelpe deg være ubemerket.
 5. 5
  Gjør det du føler ekte ninja er. Hvis du ikke føler ninja, kan ninja ikke føler deg.
 6. 6
  Lag en ninja brorskap (eller søsterskap) med vennene dine. Har dine venner gjør denne prosessen med dere så dere kan hjelpe hverandre og utfordre hverandre.
 7. 7
  Legg til din egen ninja touch. Oh, og begynne å bygge din perspektivet til en ninja.
 8. 8
  Ikke vær redd for å kjempe om virkelig nødvendig. Ved å gjøre dette, dine ninja ferdigheter og respekt dine kolleger har for en ekte ninja vil vokse.
 9. 9
  Få en sakizori, eller Ninjato som er en type sverd. (NB: Ikke ta dette til skolen, eller du vil bli hardest straffet.)
 10. 10
  Du må være i stand til å kjøre opp / kick off veggen. Enhver person som kan gjøre dette vil være i stand til å unnslippe mange motstandere. Også ikke gjøre dette når av lærere.
 11. 11
  Hvis vennene dine latterliggjøre deg for denne avgjørelsen, kan du prøve en mer felles stil og aktivitet i stedet, hvis det ikke går bra. Hvis du arbeider på å være en ninja for et par uker og se hvordan ting går, da det ikke vil være for sent å prøve noe annet.
 12. 12
  Praksis parkour, er dette en viktig funksjon av ninja trening!

Tips

 • Ikke fortell hele skolen at du er en ninja, av åpenbare grunner.
 • Ikke skade noen, noe, eller hvor som helst mens du trener eller på et oppdrag. Fengsel er ikke et fint sted å tilbringe tid i.

Advarsler

 • Som nevnt tidligere, kan et sverd få deg i trøbbel på skolen og kan anses som ulovlig (skjult våpen, etc.)
 • Prøv å ikke kjempe i skolen

Ting du trenger

 • Ninja klær
 • Ninja evner
 • Evnen til å bekjempe eventuelt