Wkano

Hvordan være uskyldig og søt

Har du noen gang ønsket å være søt og uskyldig en som ser søt som alle himmelen? (Ikke Hell!) Vel ser ikke lenger! Denne artikkelen vil gi deg veiledning om hvordan du skal være på den måten fra nå av! =)

Trinn

Hvordan være uskyldig og søt. Uskyld er noe som vårt samfunn mangler nå et døgn.
Hvordan være uskyldig og søt. Uskyld er noe som vårt samfunn mangler nå et døgn.
 1. 1
  Uskyld er noe som vårt samfunn mangler nå et døgn. Det er så mange perverse show der ute og ting som er sex orientert. Den beste måten å starte er å håndtere disse spørsmålene. Livet handler ikke bare om sex-det handler om familie, venner og ubetinget kjærlighet. Disse tingene vil alltid bli verdsatt i tide uansett. Så, for å begynne å være mer uskyldig, det vil ta litt av et offer. Du er nødt til å slutte å se disse offensive viser (f.eks reality TV-show). Hvis du ser på dem nå, begynne langsomt. Ta små steg fra å kutte ned på dem. For eksempel bare se én episode i uken... til slutt du stoppe helt. Legg merke til at den virkelige grunnen til at du ser disse viser er fordi det morer deg og tar deg ut av riket av "nå". Men i virkeligheten, kan du gjøre så mange bedre, morsomme ting! Det er mirakler som venter på å skje på dørstokken hvis du er villig til å gi slipp ^ - ^ Innocence har ingenting å gjøre med å være verdiløs eller fornærme andre. Og de viser absolutt ikke er søt!
 2. 2
  Vennligst gjør ditt beste for å være høflig til andre. Ta deg tid til å utvikle tålmodighet og forståelse. Uskyldige jenter / gutter bryr seg om andre og liker ikke å se vold eller dårlig ting skjer med andre. Ta deg tid til å bli kjent med dine naboer og kanskje bli venner med noen nye! Ikke vær redd for å vise at du bryr fordi andre vil bli gledelig overrasket over hvor vakkert snill og søt du er. Kindness = cuteness!
 3. 3
  Se ting gjennom et barns øyne! Ikke vær redd for å fnise eller smile mye og leke seg! Det er super søt og bedårende, og andre vil se hvor barnslig du er. Noen ting som er søte å gjøre er: Spill tag, skjule og gå søker, hoppe tau, paradis, tegne med fargestifter, og leke seg i alle typer vann (som en elv, dam eller havet!). Dette er bare noen morsomme og uskyldige ting å gjøre. Sørg for at du tilbringer tid i naturen og liker å ta vare på miljøet! Noe du kan gjøre med en gang å være nyttig for miljøet er å redusere vannforbruket når du pusser tennene! Slå av kranen mens du skumme tennene og bare slå den på når du skyller. Du kan finne andre måter å være miljøvennlig også. Alt mens du gjør en god ting ved å vise at du bryr deg om miljøet og omsorg = søt!
 4. 4
  Avstå fra noen farlige aktiviteter eller ting som ikke er moralsk riktig. Uskyld krever at du slutte å gjøre ting som alkohol, narkotika, eller å ha sex. Pluss ingen av disse tingene er søt uansett hvor hardt du prøver å se på dem. I stedet holde seg frisk, spise riktig proporsjoner og mosjon! Respektere og elske kroppen din så mye som du elsker verden generelt! Alle disse tingene er flott å gjøre, og vise at du bryr deg om kroppen din. Din kropp er ditt tempel-så behandle det høyre og du vil se søte på et blunk! Selv om du tror du er over vekt, vet mulighetene er uendelige, og du kan alltid komme til drømmen din størrelse hvis du bare tror og prøve. Denne typen holdning er alltid inspirerende og søt!
 5. 5
  Vær positiv! Alltid tror alt er mulig, få andre til å le og le med dem, og smil for å lyse opp dagen eller noen annens. Hva noensinne du legger ut til universet alltid kommer tilbake til deg, så vær forsiktig med negative tanker! Negative mennesker er definitivt ikke søt eller uskyldig bare den andre veien rundt! Omgi deg med mennesker som ser ting som du gjør (positivt) og prøver alltid å hjelpe andre ser verden som et magisk sted også. Hvis du sliter med denne ideen, er det bøker der ute som du kan finne for å hjelpe deg å føle deg mer glad og positiv med den andre! Bare gå Barnes and Nobles!
 6. 6
  Kle seg i lyse, glade farger! Tro det eller ei, kan disse fargene løfte opp humøret ti fold! Plus, de er rett og slett bedårende å se på. Lys blå, kremhvit, delikat rosa, og solskinn gulfarger er alle oppløftende. Hvis du er jente, kan du ikke være redd for å bære søte kjoler eller flowy skjørt løpet av sommeren / våren! Sørg for at de ikke viser for mye hud og definitivt ingen cleavage! Den søte / uskyldige utseende er ikke om det-det handler om å se søt og barnslig. For gutta-sørg for å se ryddig og ikke la undertøy show! Det er ikke søt i det hele tatt, og ideen kommer fra fengsel. Uskyld og søthet nesten helt sikkert ikke kan bli funnet i fengsel! Søte tilbehør kan finnes på steder som Claires i kjøpesenter-som armbånd som ser ut som fargestifter eller har søte små blomster på dem! Ikke vær redd for å bruke tilbehør som er litt kiddy som disse!
 7. 7
  Håret bør være godt bevart og kan være nesten hvilken som helst lengde. Langt hår er bare vakker på jenter, spesielt hvis du har foran smell! De er søte og søt! Gutta skal ha kort, ryddig hår som ikke er altfor i ansiktet deres eller for lang. Jenter oppfordres til å bære bedårende frisyrer som pene pannebånd eller buer i håret. Ikke vær redd for hva andre vil tenke! Hvis du liker det, det er alt som teller!
 8. 8
  Det kan være en god idé å begynne å se anime! I Japan er ordet for "søt" "Kawaii", og i anime, pleier det å være en masse søte anime jenter og noen ganger søt anime gutta å modellere etter. Et godt forslag er anime "Air TV"! Hovedpersonen er rett og slett bedårende. Et annet forslag er "Kimi ni Todoke", der hovedpersonen er den sjenerte typen søte, snarere enn Air TV sprudlende søt karakter. Anime jenter kan være to typer søt: sjenert og reservert type søt-eller Bubbly og elskelig. Det er opp til deg hvilken du ønsker å modellere selv mer etter-hvis noen i det hele tatt.
 9. 9
  En veldig søt og uskyldig idé å gjøre ville være å vite en søt sang som du kan nynne eller synge forsiktig til deg selv til tider når du er alene. En søt sang som er på japansk kalles "Dango Daikazoku" som betyr "Big Dango Family". Hvis du er nysgjerrig, er Dango faktisk en mat i Japan. Det er vanligvis en søt mat i tillegg. Det er søte og bedårende og representerer viktigheten av familien, som bør være svært viktig for en uskyldig person. Sett av tid til familien din, gjøre husarbeid for dem, snakke med dem og spise med dem. Ikke vær redd for å vise dem hengivenhet heller. Men du trenger ikke å synge Big Dango Family sang hvis du ikke vil-fordi det er på japansk. Velg en sang som er søt og uskyldig og perfekt for deg som person!
 10. 10
  Det kan være en god idé å bli betraktet all around good girl / guy. Bli den vennen som alle ønsker. Dette er alltid en søt og uskyldig sted å være. Opptre som en storebror eller storesøster til de som trenger deg mest. Når du arbeider med små barn, alltid være lekent og morsomt med dem og gjøre dagen så munter som mulig ved å oppmuntre dem til å spille med deg. Ikke vær redd for å spille hva de vil spille enten-selv om det er "dumt"! Hvis du husker i et tidligere trinn, forteller det deg til å se kastet øynene til et barn... og å være sammen med barna og gjøre ting de liker å gjøre er åpenbart en god springbrett for det! Hvis du arbeider med voksne og eldre, alltid være høflig og glad mot dem. Sørg for at du gjør dem velkommen og varm inni og la dem med et godt inntrykk av deg. Gjøre det slik at alle liker deg og ønsker å være i livet ditt, og blir påvirket av deg positivt. Hvis du mener du ikke kan gjøre dette, eller tror du ikke utgående nok da tenker på det slik-Alt er mulig og snillere du er til andre, jo lykkeligere er du med deg selv. Så generelt, har en uskyldig og søt person til å være et folk elsker.

Tips

 • Alltid gå ut i naturen og bli overrasket over hvor deilig alt er. Lukte på blomstene, nyte soloppgang / solnedgang, og lære å elske vinden i håret. Enkelhet er så uskyldig og søt og det hjelper koble deg til et høyere formål i tillegg!
 • Vær sjenerøs og donere ting til hjemløse, leskur, venner eller familie i nød, eller rett og slett bake cookies uten grunn hva så noensinne og gi dem bort! Det er rett og slett bedårende!
 • Se opp for forbannelsen ord! Aldri forbanne-spesielt foran dine foreldre eller lite barn!
 • sette ^ - ^ på internett alot
 • Vær takknemlig for hver dag som går deg av! Du vet aldri når dette vakre livet vil sakte komme til et nært og når tiden din her vil komme til en stopp. Så nyt hvert øyeblikk med venner og familie så langt du kan!
 • En annen søt idé er å samle ting! Ting som utstoppede dyr er morsomt og uskyldig nok! Du kan også samle skjell som du fant mens du utforsker en vakker strand!
 • Kjærlighet og omsorg for dyr, familie, natur og venner! Alle disse tingene er viktig! Uskyld trives definitivt fra å elske disse tingene i stedet for å elske "Family Guy", som ikke er uskyldig hva så noensinne...
 • Få en søt hobby! Slik som strikking, kruseduller / tegning, sang, noe som gjør nødvendigheter som såpe eller stearinlys, lage smykker, eller bare lese manga (japansk tegneserie)! Alle disse tingene er søt, uskyldig og elegant, akkurat passe! Ikke alle manga er hensiktsmessig! ^ ^ "
 • Du ønsker kanskje å ikke bruke mye sminke hvis du er en jente, siden uskyld handler om renhet. Hvis du gjør bære noen, holde det lys, naturlig og enkel, og ikke la det ta bort skjønnheten av din naturlige ansiktet.
 • Uskyldige og søte gutter og jenter ikke lytte til sanger som er fylt med vold, banning eller om sex. Så vær forsiktig med hva du hører på! Rap er en dårlig ting å lytte til det meste av tiden...
 • Hvis du er interessert i å ta ting et skritt lenger, kanskje du bør vurdere å lese engel bøker-eller bøker som har å gjøre med engler som Gabriel eller Uriel. Å gjøre dette bidrar til å øke din åndelighet og bevissthet om mirakler rundt deg. Ved å gjøre dette, er du bare øke din uskyld og renhet og vel som ser super søt! Jeg mener, ville en snobbete jente / fyren noensinne lese om sånt? Sannsynligvis ikke.

Advarsler

 • Folk kan vise deg som barn-lignende og gjøre narr av deg. Ikke bli skuffet! Være fornøyd med hvem du er og bare smile og be for folk som gjør narr av deg. Håper at de en dag vil bli veiledet i beste retning for dem, i stedet for å bli sint på dem.
 • Hvis vennene dine ikke liker den nye, søtere deg da de er egentlig ikke vennene dine. Pass på at du omgir deg rundt positive mennesker! Oppmuntring er alltid nøkkelen til suksess!
 • Ikke alle vil tenke på samme nivå som deg, spesielt hvis du er en tenåring. Du må være villig til å elske andre så vel som deg selv og ikke bli påvirket til å endre hvem du er av andre sjalu tenåringer. Holde seg sterk