Wkano

Hvordan å kaste en oppgradering partiet

Er din sønn eller datter eksamen fra videregående skole eller høyskole? Er du uteksaminert? Vel, gratulerer da! Det neste trinnet er å finne ut hvordan du skal feire en så betydningsfull anledning...

Trinn

Hvordan å kaste en oppgradering partiet. Bestem deg for en dato og klokkeslett.
Hvordan å kaste en oppgradering partiet. Bestem deg for en dato og klokkeslett.
 1. 1
  Bestem deg for en dato og klokkeslett. Dette er ofte den vanskeligste oppgaven av hele oppgradering partiet. Hvis du har gjester fly inn fra andre deler av landet, bør du ha din fest kvelden eller dagen etter konfirmasjonen. På den måten alle dine gjester kan feire med deg mens de er i byen. Et annet alternativ er å vente til alle vil være i byen uansett, er det en familie i midten av juni? Kanskje har ditt parti noen dager før bryllupet. Er din bursdag et par uker etter endt utdanning? Kanskje du kunne ha en stor bursdag / eksamen utblåsning. Uansett hva du velger, ta hensyn til dine gjester og din familie, de har planer, også.
 2. 2
  Regne ut din budsjett. Partene er dyrt, så å finne ut budsjettet er nøkkelen. Størrelsen på budsjettet tilsvarer vanligvis til størrelsen på partiet. Blakk? Vurdere å kaste din fest med noen venner, vil du kutte kostnadene for elementer og utleie i halv eller i tredje. Du kan selv være i stand til å ha råd til en hyggelig mottak hall og leie en og en leverandør, noe du normalt ikke ville være i stand til å ha råd til. Fikk mye å bruke? Da himmelen er grensen!
 3. 3
  Velg et sted. Nå kommer den morsomme delen! er et fint alternativ]] Det er så mange pene alternativer for steder:. din bakgård, en lokal park, en restaurant, en campingplass, et fancy hotell, en fornøyelsespark, eller stranden. Hvem sa at en oppgradering partiet må være en tett affære i bestemors støvete stua? Du kan selv gjøre en halv og halv parten: la foreldrene dine har sine ideelle fest for deg, og hvis det er ikke hva du vil, tilbringe resten av kvelden med vennene dine. Ta en båt ut på sjøen eller gå camping over helgen. Feire!
 4. 4
  Har din lokale dyrehagen donere noen vennlige dyr å mingle med gjestene. Stol på meg, jeg har prøvd dette, er det en hit!
 5. 5
  Gjør din gjestelisten. Vanligvis foreldrene dine vil håndtere denne delen, men sørg for å bidra med din andel. Skolekamerater, lærere og professorer bør være på listen, også. Når du gjør denne listen, men være helt sikker på at alle som er ment å bli uteksaminert dette året er faktisk eksamen. Dette vil spare deg for en veldig vanskelig periode når du prøver og inviterer noen som, som det viser seg, mislyktes for mange klasser å passere.
 6. 6
  Kjøp og sende invitasjoner. Gjestene dine trenger grunnleggende informasjon skriftlig, selvfølgelig. Mange skoler tilbyr pakker for invitasjoner, men ofte til en høy kostnad. Men studenter i økende grad velger andre ruter, bestilling fra foto sentre eller lage sine egne. Mange bruker enkle, håndskrevne invitasjoner og gi dem ut på skolen eller arbeid.
 7. 7
  Lag en. Så ille som det kan høres, traff mange mennesker opp konfirmasjonen parter bare for maten. Ikke skuffe! Gjør din meny gjenspeile temaet for festen. Å ha det i hagen din? noen burgere, og satt ut noen kalde salater. Tenk verve den utvidede familien til å bringe noen retter, som tante Anne berømte potetsalat. Eller du kan alltid ha et selskap imøtekomme ditt arrangement. Selv om dette alternativet kan bli ganske dyrt, vil du få profesjonell service, og du kan bruke din tid mingling med gjester i stedet for slavet over mat.
 8. 8
  Kjøp dekorasjoner og dekorere! Du har tonnevis av valg: crepe papir, ballonger, duker, centerpieces, plakater, osv. De fleste bare dekorere bruke skolens farger. De har også satt ut morsomme baby bilder, skoleprosjekter og sportsutstyr å tilpasse plass. Du ønsker kanskje en slags gjestebok eller t-skjorte for folk å registrere også.

Tips

 • Husk å ta med et kort hvis du besøker noens konfirmasjonen partiet. Med eller uten penger inne, lar det at personen vet at du var der og at du bryr deg.
 • Å ha en fest selv? Ikke glem å plukke opp noen takkekort og skrive "takk" s innen en måned av partiet. Hvis en lærer inkluderte en scratch-off lodd i kortet, også skrive dem en rask notat og la dem få vite hvordan du gjorde. Takke alle som har hatt en finger med i planleggingen, betaler for, og kommer til festen.
 • Du kan vanligvis finne rimelige konfirmasjonen dekorasjoner på dollar butikker eller rabatt varehus. Et annet alternativ, for de som planlegger tidlig, er å besøke butikker og garasje salg like etter konfirmasjonen sesongen avsluttes. Du vil finne fantastiske rabatter som du bare ikke kan gå forbi.

Advarsler

 • Hvis du er av juridiske drikking alder, og å ha professorer på festen, unngå å drikke seg full og handle tåpelig. Hvis du drikker, deretter lagre moro før etter mørkets frembrudd eller nær slutten av partiet.
 • Tenke veldig nøye om å ha alkohol tilgjengelig, spesielt hvis det vil være mindreårige personer på festen. Lokale lover variere, men forpliktelsen til festen verten er ekstrem hvis noen blir skadet eller kommer i en ulykke etter å ha drukket på en fest. For de fleste voksne, er det ikke en fest uten alkohol, men verten må være i stand til å kontrollere hvem som drikker det, og hvor mye. Folk har mistet hjemmene sine i søksmål når domstolene besluttet at de var uaktsomme verter.
 • Forvent det uventede! Det kan regne, så har en annen plan for din bakgård BBQ. Eller stedet du leid kanskje har tilfeldigvis booket to parter samtidig. Moralen i historien? Alltid ha en backup plan!
 • Aldri drikke og kjøre. Graduation helgen er en av de dødeligste helgene i Europa. Hvis du går ut, være ansvarlig og enten velge en nøktern driver, ta en drosje, eller tilbringe natten på noen hus. Ring foreldrene dine eller en venns foreldre, hvis det er nødvendig. Døende på konfirmasjonen natt er ikke noens idé om en god tid. Det er en forferdelig tragedie.
 • Gjør en god siste inntrykk. Hvordan du opptrer på denne festen er hvordan disse menneskene vil huske deg for alltid!